icon

Druhá slabá čiarka na ovulačnom teste na 18. deň cyklu

milagrosss20
22. apr 2014

Ahojte mam dnes 18 dc a robila som si ovu test ze co ci mam ovulacie...a vysla mi druha slaba ciarka ale je ju vidiet..znamena to ze mam plodne dni???alebo uz mam po plodnych? Uz som blazon z toho...

Strana
z3
milagrosss20
autor
27. apr 2014

@lauritka hej??? Lebo ja ked som daaaaavnejsie robila tak boli ciste a aznpotom pri ovu sa robila ciarka :-O

lauritka
27. apr 2014

@milagrosss20 ano.. no neviem mozno si mala ine testy.. ale druha je skoro cely cyklus len nie v takej sile ako pred ovulaciou 🙂

milagrosss20
autor
27. apr 2014

@lauritka hmm musim skusat asi by si mohla poslat dalsie testy aspon 20 😀 chiii

milacik3
28. apr 2014

@milagrosss20 ahoj, no som na tom tak ze som po ovulacii 🙂 takze clostily zabral doktorka mi to potvrdila lenze som mala take bolesti na pravej strane (a ovulacia bola na lavej strane co ma nebolelo) povedala ze mam pravy vajecnik zvedceni a preto ma to boli ale to ze mam z clostylu...ale uz od soboty je dobre nic ma neboli. Okrem toho ze maternicu stale citim ako keby som mala mat MS :/ tak sand sa zadarilo.
Dala mi dufaston ze mam brat 4x za den od utorka (zajtrajska) a potom ked ho doberiem mam si spravit test...

kudusko
28. apr 2014

@milacik3 Ahoj ako? kedy mas dostat? Pytam sa preto lebo mam podobny pripad len ja netestujem my sme zacali tento mesiac pracovat na babatku. 🙂

milacik3
28. apr 2014

@kudusko. Aky podobny pripad? No mala by som 9.5 lenze mam dufaston do 8.5 tak sa mi cyklus predlzi. Ale dokt.povedala ze ak som tehot.tak. Test mi uz toho 9.5 mal by ukazat tak uvidim

milagrosss20
autor
29. apr 2014

@milacik3 to neako skoro ti dala ten dupaston a dupaston sposobuje presnu menstruaciu a aj aby si nepotratila v rannom stadiu tehu tak preto ti to dala..ja furt mam ciarku a nesilnela cize asi ovulku nemam...

milacik3
30. apr 2014

@milagrosss20 preco myslis ze skoro mi dala dufaston? to 5 dni od ovulacie je skoro? Ja viem na co je dufaston roky ho beriem liecim sa od 16 rokoch...uz skoro 11 rokov :/

milagrosss20
autor
30. apr 2014

@milacik3 aha ja som myslela ze koli tehu ti nasadila..pardon :-/

milacik3
2. máj 2014

@milagrosss20 tak teraz ano kvoli teh. ak sa nahodou podarilo tak aby ten dufaston to podporil...len dnes som 7 DPO a musim si este pockat na vysledok. Zatial mam len tlaky v podbrusku tak snad to vyslo 🙂

milagrosss20
autor
4. máj 2014

@milacik3 ako??

milacik3
4. máj 2014

@milagrosss20 ahoj,zatial nijak este cakam som len 27dc,a test som nerobila lebo je skoro do piatku pockam 😉

milagrosss20
autor
4. máj 2014

@milacik3 juuuuu drzim palceky..ja zajtra mam dostat tak som zvedava kolko mi to bude zasa meskat..

milacik3
9. máj 2014

@milagrosss20 tak nic dostala som MS aj napriek tomu ze som brala dufaston co uz...este mam posledny cyklus s clostilom ale ja viem ze aj tak to nevide a potom uz kaslem na to...budem si uzivat leto...a uz sa nebudeme snazit

milagrosss20
autor
9. máj 2014

@milacik3 moja to nic..babo pride ked ma prist 😉 ja tiez nastastie nic...sice este neni ale nic...fuuu

milacik3
9. máj 2014

@milagrosss20 snad aspon jedno budeme mat tak velmi ho chceme aj muz je uz zufali. Ked vidim ako sa trapi je mi este horsie ale este ze mame jeden druheho a stojime pri sebe.

milagrosss20
autor
9. máj 2014

@milacik3 mozno to je tym ze strasne chcete...skus neake vitnami nasadit..aj to pomaha...

milacik3
9. máj 2014

@milagrosss20 ja viem uz sme vyskusali vselico on ma vitaminy rok a ja mam teraz inofolic

milagrosss20
autor
9. máj 2014

@milacik3 tak fakt treba sa od toho odosobnit....mne pomohlo toto..teda nam 🙂

milacik3
9. máj 2014

@milagrosss20 co pomohlo? Nemysliet na to? Ked si tak spominam tak nam sa podarilo ked som sa snazila schudnut a kazdy dem po praci som cvicila a nemyslela na nic ime. Asi to budem musiet vyskusat znova 😉

milagrosss20
autor
9. máj 2014

@milacik3 ja som v takom stadiu teraz ze chudnem..no nedavame si pozor zaroven..ale ako to vidim nemam asi ovulku kedze testy vzdy negativne...a pomohlo v tedy ked som sa na to vykaslala a pripravovala na umele...tak nam bolo povedane...a v decembri som uz bola tehu.

bedo3130
20. jún 2014

Zdravim. Vysla mi slaba ciarka A na druhom uz silnejsia. Ale hlien som mala a som 20 dc. A skusali sme to. Mohlo by sa zadarit?aj ked materiálu nebolo vela?trocha trapna otazka. Ďakujem za odpovede.prvy je dnes druhy predvcerom.

lauritka
21. jún 2014

@bedo3130 ahoj, no taky test je normalny v cykle. zatial to nic nedokazuje..
ano aj z jedneho sexiku sa moze zadarit 🙂 staci, ze si len jedna jedina najde cestu..

bedo3130
23. jún 2014

Zdravim. Robila som si test na ovulku a ukazalo slabo ale sme to skusali a po dvoch dňoch uz bola ciarka silnejsia ale nie tak ako kontrolna. A zase sme to skusali a na druhy den som mala trocha ruzovy vytok. Ze by som mala dostat mrchu alebo? Mam nejaku sancu ostat tehorna?alebo sa bat. Uz treti mesiac a nic. Ja mam sice problem s krckom. Pri oboch tehu ma zosivali aj pesar. Alebo co to krvácanie.

Strana
z3