Duphaston pred tehotenstvom
Ahojte je tu niektora taka, co zacala brat Duphaston pred tehotenstvom? A nasledne aj otehotnela po prvom cykle odkedy zacala brat Duphaston? 😉 Ak ano, kedy zistila, ze je tehu a ake mala priznaky.. 😀 ďakujeeeem..🙂
podla toho co povedal Dr, tak cca 14.. resp 12-14 neviem no..ale do nejakeho cca 16 by som mala po vysadeni dufika dostat..uvidime 🙂
Ahojte, ja som užívala Duphaston počas tehu. Asi v 3. alebo 4. mesiaci. Hrozil mi potrat, čakala som dvojčatá a plody boli nízko. Tak Duphaston, k tomu kľud a vyložené nohy ... Pomohlo to 🙂 Bábätka boli o 2 týždne vyššie. 1 z dvojčiat mi síce zomrelo v 5. mesiaci tehu ... Ale dnes už mám krásnu a zdravú 11 mesačnú dcérku Viktóriu 🙂 ... Prajem všetkým mamičkám, aby to dobre dopadlo a dočkali sa svojích vytúžených pokladov 🙂
no ja tomu nerozumiem, ja som mala cyklus ako hodinky do juna, v july nic, v auguste taka cierna krv, tak mi dali duphaston a po duphastone zase taka cierna krv ani nie cely den.....neviem, su to kramy?
ano idem, tiez som dostala dve balenia.. ano ano tak ako si zacala brat to prve, tak isto zacni aj s drzuhym.. presne na ten isty DC ako povedal Dr... ja zacnem druhe brat 31.10.
no len tri dni 🙂 nerozumiem, ako prisposobi? ved ak som to spravne pochopila tak mi to Dr. predpisal prvy krat presne na den ovulky..alebo tak 😀
no to sa neda presne povedat kedy, jedine, ze by si si merala bazalnu teplotu..alebo test - ale to je prilis stresujuce..a aj financne narocne.. ak si dostala naposledy 20.10. si 2.DC. a posledny cyklus trval 28 dni.. niekde si sa pomylila..a v auguste si mala kedy menzes, resp kedy zacal?
no uz som sa zlakla ze to zle ratam :D no sak to ze neviem kedy ta ovulka ale tak budeme skusat :D nic ine neostava :D
Ahojte ja beriem duphaston pre podozrenie na PCO, tak som zvedava, po prvom baleni mi cyklus nabehol bez problemov a dokonca mi ani nebolo zle pocas uzivania duphastonu. Tak som zvedava, uz snazilkujeme a dalsie balenie zacim brat 31.10. tak som zvedava, ci sa nam podaria // 😉
ja som brala ešte pred otehu..🙂 ale až na 7cyklus som sa dočkala malej..🙂 vedela som hneď že anm to vyšlo...a cca 3 dni pred mrchou mi ukázal test 😉 držím palce 🙂
Ahoj hihihi...aj ja mam prvu tabletku 31.10. aka nahoda 😀 no PCO su polycysticke vajecniky, ze mam vraj mini cysticky na vajecnikoch...ty preco beries duphaston?
@motorolka dakujem za odpoved, nevedela som.. No bola som u Dr. a povedala som mu, ze sa snazilkujeme a nic sa nedeje (cca 2-3 mesiace). Dokonca HAK neberiem skoro 3 roky, menzes nepravidelne pravidelny 😀 😀 vypocitat som si ho ako tak vzdy vedela, lebo sa mi tak zvlastne posuval o 2 dni. Iba raz mi meskal. Ale cykly boli niekedy dost dlhe.. Tak mi ho predpisal na dva cykly, teraz zacnem 31.10. brat duphaston druhy cyklus - uvidime.. 😝
Tak to drzim palceky, nam akosi nesedi nic co doktor povedal, malo mi byt zle, nebolo, po vyvolavacke mi nemala podla jeho slov mrcha nabehnut a predsa nabehla presne, a po jednom baleni duphastonu som nemala velmi mat mrchu, a predsa bola 🙂 tak snad nebude mat pravdu v nicom a ked pojdem na kontrolu po dvoch baleniach snad uz bude spendlikova hlavicka na sone. 🙂 Mas nejake problemiky, ked uz 3 roky po HAK este nemate // ci ti nic nepovedali?

@lenicak ved aj ja tebe... nech mame krasne babatka 🙂