Duphaston pred tehotenstvom
Ahojte je tu niektora taka, co zacala brat Duphaston pred tehotenstvom? A nasledne aj otehotnela po prvom cykle odkedy zacala brat Duphaston? 😉 Ak ano, kedy zistila, ze je tehu a ake mala priznaky.. 😀 ďakujeeeem..🙂
podla toho co povedal Dr, tak cca 14.. resp 12-14 neviem no..ale do nejakeho cca 16 by som mala po vysadeni dufika dostat..uvidime 🙂
Ahojte, ja som užívala Duphaston počas tehu. Asi v 3. alebo 4. mesiaci. Hrozil mi potrat, čakala som dvojčatá a plody boli nízko. Tak Duphaston, k tomu kľud a vyložené nohy ... Pomohlo to 🙂 Bábätka boli o 2 týždne vyššie. 1 z dvojčiat mi síce zomrelo v 5. mesiaci tehu ... Ale dnes už mám krásnu a zdravú 11 mesačnú dcérku Viktóriu 🙂 ... Prajem všetkým mamičkám, aby to dobre dopadlo a dočkali sa svojích vytúžených pokladov 🙂
no ja tomu nerozumiem, ja som mala cyklus ako hodinky do juna, v july nic, v auguste taka cierna krv, tak mi dali duphaston a po duphastone zase taka cierna krv ani nie cely den.....neviem, su to kramy?
keby mi toto niekto vysvetlil, ze co mi je, bolo by super.....🙂
ano idem, tiez som dostala dve balenia.. ano ano tak ako si zacala brat to prve, tak isto zacni aj s drzuhym.. presne na ten isty DC ako povedal Dr... ja zacnem druhe brat 31.10.
no len tri dni 🙂 nerozumiem, ako prisposobi? ved ak som to spravne pochopila tak mi to Dr. predpisal prvy krat presne na den ovulky..alebo tak 😀
no to sa neda presne povedat kedy, jedine, ze by si si merala bazalnu teplotu..alebo test - ale to je prilis stresujuce..a aj financne narocne.. ak si dostala naposledy 20.10. si 2.DC. a posledny cyklus trval 28 dni.. niekde si sa pomylila..a v auguste si mala kedy menzes, resp kedy zacal?
no uz som sa zlakla ze to zle ratam :D no sak to ze neviem kedy ta ovulka ale tak budeme skusat :D nic ine neostava :D
Ahojte ja beriem duphaston pre podozrenie na PCO, tak som zvedava, po prvom baleni mi cyklus nabehol bez problemov a dokonca mi ani nebolo zle pocas uzivania duphastonu. Tak som zvedava, uz snazilkujeme a dalsie balenie zacim brat 31.10. tak som zvedava, ci sa nam podaria // 😉
ja som brala ešte pred otehu..🙂 ale až na 7cyklus som sa dočkala malej..🙂 vedela som hneď že anm to vyšlo...a cca 3 dni pred mrchou mi ukázal test 😉 držím palce 🙂
Ahoj hihihi...aj ja mam prvu tabletku 31.10. aka nahoda 😀 no PCO su polycysticke vajecniky, ze mam vraj mini cysticky na vajecnikoch...ty preco beries duphaston?
@motorolka dakujem za odpoved, nevedela som.. No bola som u Dr. a povedala som mu, ze sa snazilkujeme a nic sa nedeje (cca 2-3 mesiace). Dokonca HAK neberiem skoro 3 roky, menzes nepravidelne pravidelny 😀 😀 vypocitat som si ho ako tak vzdy vedela, lebo sa mi tak zvlastne posuval o 2 dni. Iba raz mi meskal. Ale cykly boli niekedy dost dlhe.. Tak mi ho predpisal na dva cykly, teraz zacnem 31.10. brat duphaston druhy cyklus - uvidime.. 😝
Tak to drzim palceky, nam akosi nesedi nic co doktor povedal, malo mi byt zle, nebolo, po vyvolavacke mi nemala podla jeho slov mrcha nabehnut a predsa nabehla presne, a po jednom baleni duphastonu som nemala velmi mat mrchu, a predsa bola 🙂 tak snad nebude mat pravdu v nicom a ked pojdem na kontrolu po dvoch baleniach snad uz bude spendlikova hlavicka na sone. 🙂 Mas nejake problemiky, ked uz 3 roky po HAK este nemate // ci ti nic nepovedali?

@lenicak ved aj ja tebe... nech mame krasne babatka 🙂