icon

Duphaston pred tehotenstvom

lenicak
7. okt 2013

Ahojte je tu niektora taka, co zacala brat Duphaston pred tehotenstvom? A nasledne aj otehotnela po prvom cykle odkedy zacala brat Duphaston? 😉 Ak ano, kedy zistila, ze je tehu a ake mala priznaky.. 😀 ďakujeeeem..🙂

pupavkaa
8. okt 2013

@lenicak ved aj ja tebe... nech mame krasne babatka 🙂

lenicak
autor
8. okt 2013

@pupavkaa Normalne mam motylikov v bruchu 🙂

pupavkaa
8. okt 2013

@lenicak a kedy mas dostat MS teda nedostat ?? 🙂

lenicak
autor
8. okt 2013

podla toho co povedal Dr, tak cca 14.. resp 12-14 neviem no..ale do nejakeho cca 16 by som mala po vysadeni dufika dostat..uvidime 🙂

pupavkaa
20. okt 2013

@lenicak ahoj no ako si dopadla ??hm? mne prave dorazila MS tak sa idem snazit znova ale prisli mi teraz pekne na 28 den tak na nie co je dobry ten duphaston tak teraz sa len trafit do plodnych dni 🙂

lenicak
autor
21. okt 2013

@pupavkaa ahoj no dostala som MS, teda uz mam po.. ja som mala 29 dnovy cyklus..:D no ved toto, plodne dni.. 😀 😀

drobec87
21. okt 2013

Ahojte, ja som užívala Duphaston počas tehu. Asi v 3. alebo 4. mesiaci. Hrozil mi potrat, čakala som dvojčatá a plody boli nízko. Tak Duphaston, k tomu kľud a vyložené nohy ... Pomohlo to 🙂 Bábätka boli o 2 týždne vyššie. 1 z dvojčiat mi síce zomrelo v 5. mesiaci tehu ... Ale dnes už mám krásnu a zdravú 11 mesačnú dcérku Viktóriu 🙂 ... Prajem všetkým mamičkám, aby to dobre dopadlo a dočkali sa svojích vytúžených pokladov 🙂

jajka71
21. okt 2013

no ja tomu nerozumiem, ja som mala cyklus ako hodinky do juna, v july nic, v auguste taka cierna krv, tak mi dali duphaston a po duphastone zase taka cierna krv ani nie cely den.....neviem, su to kramy?

jajka71
21. okt 2013

keby mi toto niekto vysvetlil, ze co mi je, bolo by super.....🙂

pupavkaa
21. okt 2013

@jajka71 no keby vedela tak ti poviem ale s tym nemam skusenosti

pupavkaa
21. okt 2013

@lenicak a ides brat aj dalsie balenie? bo mne predpisala dve to jedno som uz dobrala a teraz neviem ci mam aj to druhe a nechce sa mi tam ist len koli tomu ale asi ho doberiem a uvidim potom

lenicak
autor
21. okt 2013

ano idem, tiez som dostala dve balenia.. ano ano tak ako si zacala brat to prve, tak isto zacni aj s drzuhym.. presne na ten isty DC ako povedal Dr... ja zacnem druhe brat 31.10.

pupavkaa
22. okt 2013

@lenicak no mne to vychadza na 3.11. tak zhruba rovnako mame 🙂 a myslis ze sa aj ta ovulka prisposobi? ze by sa nam to mohlo podarit tento mesiac? ci? to uz vela chcem 🙂

lenicak
autor
22. okt 2013

no len tri dni 🙂 nerozumiem, ako prisposobi? ved ak som to spravne pochopila tak mi to Dr. predpisal prvy krat presne na den ovulky..alebo tak 😀

pupavkaa
22. okt 2013

@lenicak no sak aj mne lenze mne po vysadeni hak meskali a prisli az na 34 DC a teraz ako som brala ten duphaston tak pekne na 28 tak teraz neviem kedy bude ovulka

lenicak
autor
22. okt 2013

@pupavkaa no takto.. pri 28dnovom cykle by si mala mat ovulu niekde v strede..kedy ti zacal posledny cyklus..? 🙂

lenicak
autor
22. okt 2013

@jajka71 ak ti lekar naordinoval duphaston, tak treba okolnosti konzultovat s lekarom.. 😎

pupavkaa
22. okt 2013

@lenicak no ja viem ze v strede len ci to tak aj bude vies ked naposledy som dostala 22.9. co bolo 34 DC a teraz som dostala 20. 10. cize som 3 dc

lenicak
autor
22. okt 2013

no to sa neda presne povedat kedy, jedine, ze by si si merala bazalnu teplotu..alebo test - ale to je prilis stresujuce..a aj financne narocne.. ak si dostala naposledy 20.10. si 2.DC. a posledny cyklus trval 28 dni.. niekde si sa pomylila..a v auguste si mala kedy menzes, resp kedy zacal?

lenicak
autor
22. okt 2013

@pupavkaa vid hore prispevok zabudla som ta tam oznacit 🙂

pupavkaa
22. okt 2013

@lenicak no ved tak myslim ze tento trval 28 ale ten pred tym bol 34 DC tam som dostala 19.8. ale to bola ete z vysadenia HAK akoze 2 DC sak uz sa rata aj prvy den ked dostanes a kedze som dostala v nedelu a je utorok tak to by mal byt uz 3 DC nie?

lenicak
autor
22. okt 2013

@pupavkaa
@pupavkaa prepaaac...:D som si myslela ze je 21.10 :D

pupavkaa
22. okt 2013

no uz som sa zlakla ze to zle ratam :D no sak to ze neviem kedy ta ovulka ale tak budeme skusat :D nic ine neostava :D

motorolka
24. okt 2013

Ahojte ja beriem duphaston pre podozrenie na PCO, tak som zvedava, po prvom baleni mi cyklus nabehol bez problemov a dokonca mi ani nebolo zle pocas uzivania duphastonu. Tak som zvedava, uz snazilkujeme a dalsie balenie zacim brat 31.10. tak som zvedava, ci sa nam podaria // 😉

mamjka
24. okt 2013

ja som brala ešte pred otehu..🙂 ale až na 7cyklus som sa dočkala malej..🙂 vedela som hneď že anm to vyšlo...a cca 3 dni pred mrchou mi ukázal test 😉 držím palce 🙂

lenicak
autor
25. okt 2013

@motorolka ahoj moja..mame to na rovnako 🙂 aj ja zacinam druhe balenie brat 31.10.2013 🙂 a tebe to vychadza na aky DC? prepac a co je PCO? 😨

motorolka
25. okt 2013

Ahoj hihihi...aj ja mam prvu tabletku 31.10. aka nahoda 😀 no PCO su polycysticke vajecniky, ze mam vraj mini cysticky na vajecnikoch...ty preco beries duphaston?

lenicak
autor
26. okt 2013

@motorolka dakujem za odpoved, nevedela som.. No bola som u Dr. a povedala som mu, ze sa snazilkujeme a nic sa nedeje (cca 2-3 mesiace). Dokonca HAK neberiem skoro 3 roky, menzes nepravidelne pravidelny 😀 😀 vypocitat som si ho ako tak vzdy vedela, lebo sa mi tak zvlastne posuval o 2 dni. Iba raz mi meskal. Ale cykly boli niekedy dost dlhe.. Tak mi ho predpisal na dva cykly, teraz zacnem 31.10. brat duphaston druhy cyklus - uvidime.. 😝

motorolka
26. okt 2013

Tak to drzim palceky, nam akosi nesedi nic co doktor povedal, malo mi byt zle, nebolo, po vyvolavacke mi nemala podla jeho slov mrcha nabehnut a predsa nabehla presne, a po jednom baleni duphastonu som nemala velmi mat mrchu, a predsa bola 🙂 tak snad nebude mat pravdu v nicom a ked pojdem na kontrolu po dvoch baleniach snad uz bude spendlikova hlavicka na sone. 🙂 Mas nejake problemiky, ked uz 3 roky po HAK este nemate // ci ti nic nepovedali?

lenicak
autor
26. okt 2013

@motorolka no neviem o nicom, dr. povedal, ze setko ok.. povedal, ze je to este malo a ze neake vysetrenie podrobnejsie budeme riesit ak to bude nutne (dufam, ze to pojde bez toho) 😎 A dlho sa snazite? dr. si nemenila?