icon

Dva cisárske rezy za sebou a plánovanie tretieho bábätka

matriarcha
25. jan 2013

zienky som dva roky po druhej sekcii a chcela by som sa opytat ste tu aj take co mate sekcie 3???po akej dlhej dobe od druhej??ako ste to prezivali???

marika6
25. jan 2013

ja mám tretiu sekciu za sebou aj komoška, tá plánuje ešte aj 4 a poznám baby čo maju 4 sekcie a prežívala som to uplne normálne , rana v poho ale ja sa dávam dokopy po operácii veľmi rýchlo

awika
25. jan 2013

@matriarcha Aj ja mám za sebou 3sekcie.Deti majú 5,5r.,4r.a 7m.Tehotenstvo bolo v poho,aj samotná sekcia.A po tejto tretej sekcii som sa pozviechala asi najrýchlejšie.

mahmulienka
25. jan 2013

ahoooooj 🙂 ja mam zatial sice za sebou len 2 sekcie, ale s plnym nasadenim planujeme s muzom 4 deti 😀 a zatial teda neriesim, po akej dobe, dr. povedal, ze pohoda jazz, takze do tretice vsetko dobre a do stvorice este lepsie 😉

hruska82
25. jan 2013

@matriarcha Kamaratka porodila vsetkych troch synov so sekciou s odstupom casu 3 roky. Prvy mal 6, druhy 3 ked sa treti narodil....zvladla to v pohode!

bodka70
25. jan 2013

aj ja mám všetky 3 deti na sekciu, posledná bola najľahšia a to som mala 41. rokov, po 4. dňoch od sekcie som išla domov, rovnako ako ženy, čo rodili normálne. 😉

velkacica
25. jan 2013

@hruska82 to musí mať inak sekanú... 😀

hruska82
25. jan 2013

@velkacica Aj ma ;) Tak ale to uz je o estetike....ked to niekomu nevadi, tak je v poho ;)

fidka79
Odpoveď bola odstránená
janinka444
25. jan 2013

Ja mám za sebou tri sekcie, tú tretiu som mala po 10 rokoch, narodili sa mi dvojčatá, takže tehotenstvo bolo veľmi rizikové, lekári ma nepustili do 9. mesiaca kvôli jazve, aby nepraskla..., tak vybrali deti v 8. mesiaci..ale vďaka Bohu, všetko dobre dopadlo.. 🙂

euka210
25. jan 2013

cas je indi vindi u kazdeho. Ja mam len jednu a ked som sa pytala dok. aky cas treba, tak ze po pol roku mozem byt zase tehu. 2r su myslim uplne v pohode a aj to, ze budu 3sc. Ale lekarka vie ako sa to hojilo, aky bol rez a pod.... tak jej sa stale treba pytat na take veci.

zuom146
8. mar 2013

ahooj ja mam za sebou dve sekcie prvu 10 rok. dozadu ,,druhu 10 mesiacov dozadu a moj Gyn. mi povedal že už kludne sa možme začat snažit o dalšie !ja ale zabudla som napisat že druhe tehu bohužial nedopadlo dobre o dietatko som prisla v 20 tt 😢 kedže sme každá iná tak najlepšie bude pokecat s doktorom 🙂