Dvojdňový menzes
Dobrý den je tu niektorá kto mal taku skúsenosť mala som dvojdňový cyklus a pričom mavam 6 dňový ale bol to klasický nie silne ako mavam myslíte si ze mozem napriek tomu byt tehotná? S priateľom sa o babo snažíme a mame nechraneni styk . Este som to tak nemala ze som mala len 2dni .. preto neviem co si mam.myslieť a bolo my aj zle nevracala som len na žalúdok by bolo tazko a aj ma vsetko bololo . Objednala som sa ku gyn ale este musim počkať pretože ma objedali iba na druhý mesiac . Ďakujem
no neviem, či ti už teraz test ukáže, na čom si. ak aj si tehotná, tak sa to tam nemusí ešte zjaviť, ešte by som zatiaľ asi počkala🙂 ak áno, už sa to asi nedozviem, v tom prípade ti gratulujem :D
Podla mna si tehotna. To ani nemusel byt menzes, ale spinenie a uhniezdovanie vajicka. Takze sup urobit test
Ja vam všetkým ďakujem za rady 😘asi este trosku počkám a potom si urobim test uvidím ako to.dopadne mala som dvojdňový ale nebol zas taky mierny ale zaz ani viac bolo vidno ze to je krv ale o dva dni zmizol a mala som aj tak ze bol prepojený s veľmi vodnatim vytokom ako pri ovulacii

@tamarka333 a test si si robila