Februárové snažilky 2015
Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂
@niki21 len level 1 a 2 z 30day shred, ja to dost flakam 😅 na zaciatku som v leveli 1 cosi zle cvicila a hrozne ma bolelo koleno, tak som asi na tyzden prestala a znova zacala. Zistila som ze zle naslapujem - len na okraj chodidla pri jumping jacks, preto ma bolelo lytko az ku kolenu aj s kolenom. Uz som sa poucila. Pouzivas aj cinky? Ja si chcem dake kupit, stacia 0,5kg na zaciatok? Teraz mam len flase s vodou.
@niki21 Cena 4,80 aj s postovnym, 10 kusov. https://www.modrykonik.sk/shops/tehotenstvo-pas...
Ranny test neg.
@vcelicka29 ☹ aj moj ranny je znovu neg. A kedy mas dostat ms?
@miska246 mne skoncila pred par dnami,ale bola velmi slaba a kratka,tak som dufala,ze je to len uhniezdovanie,ale nebolo. Zaciname opat nanovo.
@vcelicka29 Drzim palce, aj ja som znova na 0. ☹
@miska246 aj ja tebe drzim palce.teraz to dame,uvidis...a kolko mad rokov,sk to nie je tajne.ja budem mat v septembri 35.
@vcelicka29 Ja budem mat v juni 28, chcela by som este do 30tky stihnut druhe.
@miska246 to mas pekny plan a velmi realny,ja som uz prestala planovat uplne...
Caute baby tak ako ste na tom?ja mam pocit ze sa rozbieha ms. ja od zajtra zacinam s yogou.rano o 8 idem na prvu hodinu uz sa tesim 🙂
Ahojte,krasny a plodny tyzden nam zelam.s usmevom a pozitivnou myslou.nevujde teraz,podari sa o 🙂 mesiac.
@vcelicka29 Krásne pozitívna veta 🙂
@niki21 kazdy vecer za babatko modlim a kazdy druhy na nom pracujeme.viera a laska dokopy ma silu robit zazraky. Hlavne nezufat.
@vcelicka29 😉 ako dlho sa snazite???
@niki21 od septembra.a vy?
@vcelicka29 v decembri som vysadila lieky takze odvtedy pracujeme na tom naplno... v januari som mala cez plodne dni mykozu a vo februari chripku co sa mi ovu posunula az na 32DC....
som sa az prednedavnom rozhodla ze uz je cas zaobstarat synovi surodenca som sa nemohla dost dlho na to odhodlat
Ahojte dievcata, vcera som si robila digitalny test clear blue a vysiel pozitivne, ze som v 1-2 tyzdni. Papierikovy test mi ukazal slabu ciarku. Myslite ze je to v pohode? Dakujem 🙂

@ajulcca a oni maju aku znacku testov?