Februárové snažilky 2015
Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂
@miska246 kým nie je ms ešte môže byť tehu, niektoré baby na začiatku tehu špinia ako keby mali ms. Ja som ešte len najaké 4-5 DPO, takže sa ešte načakáám. Ale samozrejme, že sa pozorujem. Akurát som si porovnávala zápisy z min.mesiaca a príznaky sú takmer rovnaké. Takže na žiadne tehu to u mňa zatiaľ nevyzerá, ale tak ešte je skoro, ešte sa ani nemohlo uhniezdiť 🙂
Dievcata,tak som nq teste pred chvilkou videla ducha a zmizooool.pomoc!!!!som ci eee?
@vcelicka29 zmizol? Urob este jeden. Mne ostal aj po ususeni testu.
@vcelicka29 Mne sa toto tiez stalo minuly mesiac, mala som druhu ciarku, ale po chvili zmizla. Davala som tomu velke nadeje a ms prisla este o dva dni skorejj. ☹ Ale drzim palce, skus ťestnut o dva dni 🙂
@miska246 to je ciste psycho.aj ked z toho nic nebude,tento mesiac zamakam - matematicky,kazdy druhy den,to jednoducho nemozem zmeskat.zacali sme uz dnes rano.manzel bude happy zo mna.
@vcelicka29 Mas pravdu, ciste psycho... Ja som sa z toho spamatavala este tyzden... ☹ Aj moj manzel je snazilkovaniu rad, len dokedy im to vydrzi 😀
@miska246 toho sa nebojim,to su chlapi...nemozu velmi prekuknut nas vyssi umysel a vsetko bude ok.spokojnost na oboch stranach.
@vcelicka29 Hlavne ze su nasi drahi spokojni, spojime pre nich prijemne s nasim uzitocnym 😉
@miska246 @vcelicka29 no baby môj mm sa aj vypytuje, že kedy budem testovať a ked sa mi skončila ovu, tak sa pýtal, že čo už neocikávam papierik 😀
@ajulcca Ja som sa tiez zaprisahala po minulomesacnom sklamani, ze uz nebudem testovat skor ako v den ms. Bohuzial som svoj slub porusila, ja uz som si urobila asi 4 testy... Bozinku, keby som to niekomu normalnemu povedala, povie mi, ze som sisi. Ale ked ja nemožem odolaaaaat tym testom. 😲
babule odkial objednavate testy???a za kolko???

@miska246 ☹
...ja som zvedava ako dopadnem tento cyklus je to cele divne mat tak neskoro ovulaciu no nebyt toho ze si meriam BT tak uz by som bola nazhavena ze som tehu ked mi to meskaaa... 😀