Februárové snažilky 2015
Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂
@evka64 Gratulujem taktiez 😉
@evka64 super,blahozelam...ako dlho ste snazilkovali? Tak velmi sa tesim,ked vidim,ze sa dari. Prinasa to nadej a svetlo ostatnym.
no dievčatá, ja som mala dostať včera mrchu ale neni jej nikde akosi - jak som brala inofolic tak mam cyklus strasny - v decembri som musela ist na vyvolavacku a od vtedy mam take cudne cykly :( :( ale aj tak, bodaj by to tento mesiac vyslo 🙂
@vcelicka29 vysiel nam 2. cyklus, dakujem 🙂 drzim palce ;)
@kailla_laura a testujes?
@ellabella22 nejdem testovať ešte, počkám ešte zo dva dni, už som sa natestovala od novembra, trošku som skeptická, vydržím aspon 2-3 dni , nemám ani žiadne bolesti v podbrušku ani nič - asi aj vaječníky štrajkujú ešte..som bola chorá (chrípka) tak to meškanie ..ktovie 🙂 dám potom vedieť 🙂
@evka64 to je paradicka...bodaj by sa vsetkym takto vychadzalo. Snad tu nie som jedina,ktora sa snazi dlhsie.
@evka64
no ak nemáš žiadne ťažkosti a subjektívne sa cítiš dobre, nekrvácaš (alebo ak si v minulosti nemala žiadne podobné ťažkosti pri tehu)
tak stačí zavolať až keď bude pár dní meškať ms
a keď tam zavoláš a povieš čo je vo veci tak oni ta predpokladám usmernia a prípadne objednajú
ale zrejme tiež až na neskôr, lebo takto skoro by ešte zrejme dr. na utz nič nevidel
🙂
Ahojte, pridávam sa k Vám 🙂 Máme už jednu dcérku, ktorá má 3,5 roka, tá sa nám podarila, ako sa hovorí "na prvý šup" 😀 Vo februári sme sa rozhodli, že by sme už chceli aj druhé bábo. Na Valentína sme boli na plese a 16.2. som mala plodné dni, tak sme to skúsili. Už na druhý deň som cítila bolesti v podbrušku, ako keby mala dôjsť mrcha. No tú čakám práve zajtra, 3.3. Snáď nedôjde 😉 Už asi týždeň ma brutálne bolia prsia, taktiež v podbrušku, chute na sladké sú ako pri PMS, tak uvidíme...
@majjka1985 Ahoj...podla coho si zistila ze mas ovu?
nooo prajem ti nech sa vam zadarilo 😉 kedy planujes testnut????
@niki21 ahoj, vypočítala som si to na kalkulačke pre plodné dni. Testovala som po týždni, no po druhej čiarke ani stopy. Tak teraz čakám na mrchu, keď nedôjde do týždňa, tak dám test.
@majjka1985 no podla kalkulacky je to take nie celkom iste ze ti prebehla ovulacia skor sa riadit hlienom alebo bazalnou teplotou ani pri pravidelnom cykle ovu nechodi kazdy mesiac v ten isty den....
ale tie tvoje priznaky mozu nasvedcovat tomu ze sa zadarilo...mohla by si aj zajtra skusit test teda v den MS casto uz ukazuju ...
@niki21 viem, že to nie je isté, ale aj pri prvom pokuse som si len tak vypočítala a podarilo sa. JA nie som ten tip, aby som merala teplotu atď. Zatiaľ to bol prvý pokus, tak uvidíme. Ale tajne dúfam, že sa podarilo 🙂
@majjka1985 😉 drzim palce...
@niki21 ďakujem, napodobne 😉
Caute baby rano trochu krvi a odvtedy nic.co myslite rozbiehasa mrcha?
@majjka1985 ahoj aj ja som tak na tom tiez sme plodne dni vystihli tiez cakam mrchu zajtra snad nedojde drzim palce
@lucinka3289 ahoj, tak verím, že mrcha nedôjde ani k Tebe, ani ku mne 😀 Už si si robila test, či nie?
@majjka1985 este nie rano som mals trochu krvi a odvtedy nic neviem ci sa ms rozbieha alebo co
@lucinka3289 No môžeš mať ms, a môžeš byť tehu 😉

@evka64 super, gratulujem 🙂