Februárové snažilky 2015
Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂
@zuzana02 tak hor sa do plodenia, najidelalnejsi cas je 2 dni pred ovu 🙂 nie iba v den ovu ako si mnohe zeny myslia, ci dokonca po nej 🙂
@ellabella22 a to ako zistím že 2 dni sú práve teraz? čo sa týka testovania robím ovu testi 1 x v živote 😀 kedže sa nám nedarí ☹
@zuzana02 no ja neviem, ja som tiez este ovu test nerobila 😀 ja tak prirodzene cca od 6 DC kazdy druhy den milovanie, ale samozrejme iba ked je chut...to je moja metoda....ci to vyslo zistim zajtra, prvy mesiac skusame naostro 😉
@ellabella22 tak držím palčeky, tiež si dávame každé 2 dni 😀 že aký harmonogram 😀 a dnes som robila ovu test, podľa počtou by som mala mať plodné dni od nedele do stredy tak uvidíme.
@zuzana02 tak ti drzim palce. Do plodenia! 😉
@janedoe vyzera to tak 🙂 kolkaty dc a kedy mas dostat ms?
@lucinka3289 ak som dobre citila ovulaciu, tak asi 14DC. A menstruaciu by som mala dostat v utorok, tak snad nedojde.
@janedoe drzim palce 14dc?a kedy si mala ovu?
🙂 no baby, vyzera to aj u nas na vitazny februar 😉 na teste rano // jupii
@ellabella22 jej, veľká gratulka, nech sa dobre ubytuje v brušku 🙂
@ajulcca dakujeeem, a ty ako?
@ellabella22 zatiaľ nijako, netestujem čakám na nedelu/ pondelok či príde ms, ak nepríde testnem
@ellabella22 super tesim sa gratulujem 🙂
@lucinka3289 teda nie DC, ale 14 DPO 😀
@ajulcca ach drzim palce, nech to vyjde🙂 🙂
@lucinka3289 dakujem, naplno sa budem tesit, az ked mi doki ukaze fazulku 😎
@janedoe tak tak tak je to uz logickejsie 🙂
Baby mam otazku vcera ked ms zacala bolesti strasneee ms slaba a dnes uz skoro nic cudne viete poradit?
@lucinka3289 a ktory den cyklu si? nemoze to byt uhniezdenie? 😕
@ellabella22 mne 3 dni meskala vcera prisla a dnes uz skoro nic mozem si davat tampon?
@lucinka3289 ja by som si nedavala, a test si robila?
@ellabella22 test som robila ked meskala prvy den a bol neg.rano som len spinila 3dni pred ms a vcera normalna ms a teraz vecer skoro nic ale cez den som krvacala
@ellabella22 dnes by bol 31dc.
ach jaj,babeny asi s toho tento mesiac nič nebude kedže mi je od včera zle mám teplotu bolí ma hrdlo ,celé telo ☹ ešte ak mi dr dá lieky zrejme sa tento mesiac nepodarí ostať tehu,včera ovulačný test už silnel a dnes nič.je možné že dôsledkom choroby sa ovulka zastavila? ach už druhý cyklus s closti a toto teraz no hrôza ☹ no nič musím sa preliečiť,aspoň vám držím palčeky a krásny dník prajem 😉
@zuzana02 ahoj...no ovu sa ti mohla iba oddialit dosledkom choroby zapalu v tele...mne sa stalo presne to ze v obdobi ovu ako si teraz ty som zostala chora na antibiotikach ( pre tehotne 😉 ) a meranim BT som prisla na to ze mi nastala 32DC a zhodou nahod sme to krasne vyuzili cize je mozne ze sa zadarilo a ani som neplanovala bo som myslela ze je to tento mesiac v prdeli.... som 43DC tak uvidime.....nestracaj nadej 😀
baby, zajtra najneskôr pozajtra je deň D- podla ne/príchodu ms sa dozviem na čom som, ale nádejne to veru nevyzerá: taká žravka ma chytila a tom mám vždy pred ms, už mi padla za obeť polka čokolády 😅 a to ešte nie je večer!
@ellabella22 aj sa tie dve koľajnice dáko prejavujú? máš dáke tehu príznaky?

Ahojte, kočeny no čo poviete? 🙂