Februárové snažilky 2015
Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂
@ajulcca ihned bez do obchodu a kup si mamatest 10, mozno to tam je! 😅
@niki21 super, je to tam 😉
@ellabella22 ja mám ešte 10 testov doma od rybkaa, 1 pepino a 1 intimed 😅 ale budem čakať do zajtra, ináč ma začína pobolievať podbruško, tak sa bojím, že to fazuľka neprežije 😒 Bože, ja som ťava, ešte ani neviem či je tam a hned takéto myšlienky! 🙄
@ajulcca neviem, co su to za testy, co mas doma, ale ak nechces hadat duchov este 3 dni, tak...mamatest 10 mas najcitlivejsi a najspolahlivejsi 😉
@ajulcca @lucinka3289 @ellabella22 @miska246
Tak, babule, ani ja nič. Tiež som dostala a pripisujem si ďalší neúspešný mesiac. ☹ A začíname odznovu.
@luciagdt86 to ma mrzí 😒
@ajulcca Aj mňa a riadne, lebo som fakt myslela, že tento mesiac to už vyšlo - všetko nasvedčovalo tomu, že áno... no ale čo už ☹
@luciagdt86 😢 nic to, nabuduce to vyjde, hlavne nevesaj hlavu!
@ellabella22 Ach jaj, no, len keby tých neúspešných mesiacov nebolo tak veľa... už akosi strácam na to silu... :-/
tak babule nič s toho neni,dnes folikulometria na figu jeden 13 mm a inak nič dokonca že vraj podľa dr už ovulka prebehla mala som tam tekutinu,takže uplne že K.O. ani dr nechápal že dnes 15 DC a ja už pravdepodobne po ovulke ☹ no uvidíme čo dalej ale už len mesiac a potom na laparoskopiu 😒 bola ste niektorá ako to prebieha?
ahojte, chcela by som sa iba opytat na jednu vec...no mozno dve.. 🙂 vela zien tu spomina testy od niekoho menom "rybka" ak sa nemylim..o co ide? 🙂 tiez som v stadiu snazenia sa, tak ma to zaujima 🙂 a druha vec...kedy je podla vas vhodne si robit test? kolko dni po ovulke aby sa tam aj nieco ukazalo? citala som niekde ze 5..nie je to malo? 🙂 dakujeeeem a drzim palce 😉
@5esicko najskor 10dpo, mne ukazalo 12dpo...a neviem kto je rybka 😉
@luciagdt86 skus to uplne vypustit ak sa da, a zacni sa venovat sebe-sport, hobby, wellness, manikura pedikura...a pride to same 😉 drzim palce
@5esicko Ahoj..no su tu baby ako rybka alebo lauritka ktore predavaju tehotenske aj ovulacne testy za super cenu...1ks/ 0,40e..ja som objednavala od lauritky a odporucam....
test som si robila na 9DPO nieco tam bolo ,na 10DPO slabulilinky dusik a na 12DPO dnes peknucky duch 😀
5DPO je urcite skoro.... 😉
@5esicko
no, ak chceš testy óvu či tehu, môžeš sa @rybkaa ozvať 🙂
robiť test 5 dní po ovulke je zbytočné, ešte by určite nič neukázal,
na tých testoch síce píšu, že už 5 dní od oplodnenia ti ukáže, ale problém je v tom, že ty presne nevieš, kedy došlo k oplodneniu 😉
ukázať ti niečo môže možno 10 dní po ovulke, ale najlepšie je robiť až v termíne ms
vtedy by už určite mal ukázať //
@petra212
@niki21
@ellabella22
damy, dakujem vsetkym trom za odpovede 🙂 tak teda este pockam a uvidim... 🙂 a skusim teda kontaktovat @rybkaa za tie testiky 🙂
@ellabella22 Veď asi tak aj dopadnem, lebo ma to prestáva baviť... tak uvidíme... ďakujem za povzbudenie. 🙂
@ellabella22 a ty ako si na tom bola si u dr?
@luciagdt86 to mi je luto aj my sme uz verili v to ze je to tam a nebolo tak snazilkujeme dalej 🙂
@lucinka3289 o dva tyzdne ma objednal, ze az vtedy bude vidno akciu srdca 😉
@ellabella22 parada tak ti gratulujem drz sa 🙂

@ajulcca ahoj, no ja uz som aj cely minuly tyzden bola nesvoja, ani sportovat sa mi nechcelo, a vecer zaludok na vode, hnacky uprostred noci, teraz akurat unava ma zasahuje a ked som hladna, tak mi je niekedy cudne na zaludku, a citim v podbrusku uz skoro 3tyzden mierne bolesti. Inak nic specialne. ani prsia ma nebolia, dnes som opat testovala a druha ciarka uz bola rovnako vyrazna ako ta prva, zajtra volam lekarovi 😉