icon

Februárové snažilky 2015

miska246
8. feb 2015

Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂

ellabella22
8. mar 2015

@ajulcca ahoj, no ja uz som aj cely minuly tyzden bola nesvoja, ani sportovat sa mi nechcelo, a vecer zaludok na vode, hnacky uprostred noci, teraz akurat unava ma zasahuje a ked som hladna, tak mi je niekedy cudne na zaludku, a citim v podbrusku uz skoro 3tyzden mierne bolesti. Inak nic specialne. ani prsia ma nebolia, dnes som opat testovala a druha ciarka uz bola rovnako vyrazna ako ta prva, zajtra volam lekarovi 😉

zuzana02
8. mar 2015

@niki21 ďakujem si ma potešila no držím palce, veru uvidím ja zajtra mám ísť na folikulometriu tak uvidím čo povie doki

ajulcca
9. mar 2015

Baby, je to len kanálik? objavila sa až po zaschnutí, test je od rybkaa, dnes 13 alebo 14 DPO podľa fertilityfriend

niki21
9. mar 2015

babulky tak asi sa zadarilo 😉

niki21
9. mar 2015

@ajulcca vyzeraa to ze tam jeee 🙂

ajulcca
9. mar 2015

@niki21 jeej, tak tvoj je lepší,môj len taký nijaký 😒 och toto čakanie! 😅

niki21
9. mar 2015

@ajulcca 😉
skusis testnut zajtra ci pockas aspon 2dni???

ellabella22
9. mar 2015

@ajulcca ihned bez do obchodu a kup si mamatest 10, mozno to tam je! 😅

ellabella22
9. mar 2015

@niki21 super, je to tam 😉

ajulcca
9. mar 2015

@ellabella22 ja mám ešte 10 testov doma od rybkaa, 1 pepino a 1 intimed 😅 ale budem čakať do zajtra, ináč ma začína pobolievať podbruško, tak sa bojím, že to fazuľka neprežije 😒 Bože, ja som ťava, ešte ani neviem či je tam a hned takéto myšlienky! 🙄

ellabella22
9. mar 2015

@ajulcca neviem, co su to za testy, co mas doma, ale ak nechces hadat duchov este 3 dni, tak...mamatest 10 mas najcitlivejsi a najspolahlivejsi 😉

luciagdt86
9. mar 2015

@ajulcca @lucinka3289 @ellabella22 @miska246
Tak, babule, ani ja nič. Tiež som dostala a pripisujem si ďalší neúspešný mesiac. ☹ A začíname odznovu.

ajulcca
9. mar 2015

@luciagdt86 to ma mrzí 😒

luciagdt86
9. mar 2015

@ajulcca Aj mňa a riadne, lebo som fakt myslela, že tento mesiac to už vyšlo - všetko nasvedčovalo tomu, že áno... no ale čo už ☹

ellabella22
9. mar 2015

@luciagdt86 😢 nic to, nabuduce to vyjde, hlavne nevesaj hlavu!

luciagdt86
9. mar 2015

@ellabella22 Ach jaj, no, len keby tých neúspešných mesiacov nebolo tak veľa... už akosi strácam na to silu... :-/

zuzana02
9. mar 2015

tak babule nič s toho neni,dnes folikulometria na figu jeden 13 mm a inak nič dokonca že vraj podľa dr už ovulka prebehla mala som tam tekutinu,takže uplne že K.O. ani dr nechápal že dnes 15 DC a ja už pravdepodobne po ovulke ☹ no uvidíme čo dalej ale už len mesiac a potom na laparoskopiu 😒 bola ste niektorá ako to prebieha?

mojezlate
9. mar 2015

@rosannar aj tebe vela stastia mi sa snazime od oktobra a stale nic

5esicko
9. mar 2015

ahojte, chcela by som sa iba opytat na jednu vec...no mozno dve.. 🙂 vela zien tu spomina testy od niekoho menom "rybka" ak sa nemylim..o co ide? 🙂 tiez som v stadiu snazenia sa, tak ma to zaujima 🙂 a druha vec...kedy je podla vas vhodne si robit test? kolko dni po ovulke aby sa tam aj nieco ukazalo? citala som niekde ze 5..nie je to malo? 🙂 dakujeeeem a drzim palce 😉

ellabella22
9. mar 2015

@5esicko najskor 10dpo, mne ukazalo 12dpo...a neviem kto je rybka 😉

ellabella22
9. mar 2015

@luciagdt86 skus to uplne vypustit ak sa da, a zacni sa venovat sebe-sport, hobby, wellness, manikura pedikura...a pride to same 😉 drzim palce

niki21
9. mar 2015

@5esicko Ahoj..no su tu baby ako rybka alebo lauritka ktore predavaju tehotenske aj ovulacne testy za super cenu...1ks/ 0,40e..ja som objednavala od lauritky a odporucam....
test som si robila na 9DPO nieco tam bolo ,na 10DPO slabulilinky dusik a na 12DPO dnes peknucky duch 😀
5DPO je urcite skoro.... 😉

petra212
9. mar 2015

@5esicko
no, ak chceš testy óvu či tehu, môžeš sa @rybkaa ozvať 🙂

robiť test 5 dní po ovulke je zbytočné, ešte by určite nič neukázal,
na tých testoch síce píšu, že už 5 dní od oplodnenia ti ukáže, ale problém je v tom, že ty presne nevieš, kedy došlo k oplodneniu 😉
ukázať ti niečo môže možno 10 dní po ovulke, ale najlepšie je robiť až v termíne ms
vtedy by už určite mal ukázať //

5esicko
9. mar 2015

@petra212
@niki21
@ellabella22
damy, dakujem vsetkym trom za odpovede 🙂 tak teda este pockam a uvidim... 🙂 a skusim teda kontaktovat @rybkaa za tie testiky 🙂

petra212
9. mar 2015

@5esicko
skús, sú dobré, a za dobrú cenu
🙂

luciagdt86
9. mar 2015

@ellabella22 Veď asi tak aj dopadnem, lebo ma to prestáva baviť... tak uvidíme... ďakujem za povzbudenie. 🙂

lucinka3289
9. mar 2015

@ellabella22 a ty ako si na tom bola si u dr?

lucinka3289
9. mar 2015

@luciagdt86 to mi je luto aj my sme uz verili v to ze je to tam a nebolo tak snazilkujeme dalej 🙂

ellabella22
9. mar 2015

@lucinka3289 o dva tyzdne ma objednal, ze az vtedy bude vidno akciu srdca 😉

lucinka3289
9. mar 2015

@ellabella22 parada tak ti gratulujem drz sa 🙂