icon

Februárové snažilky 2015

miska246
8. feb 2015

Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂

luciagdt86
23. mar 2015

@lucinka3289 @ajulcca @miska246 Ja som bola u doky a povedala mi, že je ovulka na pravom vaječníku (kde nemám vajíčkovod), tak aspoň viem, že sa nemusíme nejako snažiť. Takže zase až o mesiac. Ale aspoň si oddýchnem od snažilkovania, lebo ma to už nebaví... 🙂

miska246
autor
23. mar 2015

@luciagdt86 Vies co Lucka? Ani mna to uz nebavi, tak som sa tesila a ani som nepripustala moznost zlyhania... A opat... Zlyhanie, bolest, smutok, hnev, vycitky...

niki21
23. mar 2015

@miska246 Miska to neber ako zlyhanie proste nebolo to spravne obdobie pre vase dietatko ani prvy krat a ani teraz ked nastane ten spravny cas tak sa podari aj bez nejakeho nasilneho snazenie 😉
vlastna skusenost pri prvom sme sa snazili 2,5roka a ked som sa s tym zmierila ze este nieje asi ten spravny cas tak otehotnela som uplne nahodne a bola som strasne zaskocena a stastna ...

vcelicka29
23. mar 2015

Dievcence dalsi mesiac neuspesny,ms prisla a o den skor.pocity-bez emocii,prazdno na dusi.☹

luciagdt86
23. mar 2015

@miska246 No veď práve. Každý hovorí, že už nemáme na to myslieť a dúfam, že sa mi to už aj podarí, lebo fakt už akosi nevládzem. A možno práve preto to potom vyjde, že sa na to prestanem sústrediť - ak to vôbec pôjde...

ajulcca
23. mar 2015

@luciagdt86 @miska246 ale ide to nemyslieť na to??? NEJDE! Človeku sa to aj darí, v tom hluchom období od ms do ovu a potom príde ovu - a už len myslí, či to vyjde alebo nie a potom po ovu či sa zadarilo alebo nie. 🙂 A stále takto dokola, však? Máte radi tie múdre reči typu: ked príde ten správny čas, tak sa zadarí? No, ale ja si myslím, že ten správny čas je práve teraz! 😀

miska246
autor
23. mar 2015

@ajulcca Presne tak, mne moja dr. povedala, ze na to mic myslim, ale to sa neda... Nemysliet na to... Netrapit sa tym... Nepytat sa milion krat PRECO? Dievcata, je to nedokazem nikdy, pokym nebudem mat pred sebou brusko... A koniec... Ja som mozno blazon, ale blazon z lasky... 😎

luciagdt86
24. mar 2015

@ajulcca Úúúúúplne moja reč!!!!! 🙂 Akoby som to písala ja sama. Presne - tie reči, ako sa nemáš sústrediť, ako to samé príde, ako musíš počkať na správny čas...bla bla bla.... 🙂 Kto to neprežíva ako my, nechápe. Ja som síce mala pár dní vôľu na to nemyslieť, ale už ma to prešlo a zase sa "zamýšľam"... 🙂 Takže drísty toho typu, ako sa na to nesústrediť, sú úúúúplne od veci... Aj ja mám ten správny čas už TERAZ!!! A chcem...a najneskôr HNEĎ! 😀

luciagdt86
24. mar 2015

@miska246 Tak to ani jedna z nás... kým sa to nepodarí, tak na to myslieť budeme... a túžba zostane, kým nebude to bruško, ako si napísala.

niki21
24. mar 2015

@luciagdt86
@miska246
@ajulcca ach baby ja viem uplne co prezivate sama som to zazila len ked vam chce niekto pozdvihnut naladu a odlahcit to tu nemusite sa tak branit ....a mozno su to otrepane frazy a dristy ako si myslite no daco na tom bude...drzim vam palce nech sa vam vsetkym podari co najskor ..majte sa....

ajulcca
24. mar 2015

@niki21 toto nie je obránení sa či odmietaní dobrých prianí, je to o tom vyčerpaní z rečí a snaženia sa, hľadaní impulzu, aby človek išiel ďalej, rôznych "zábaviek" na oddreagovanie, aby sa človek ZÚFALO neupínal k tomu jedinému cieľu. Je to ako z knihy od Barbel Mohr o pozitívnom myslení: ked ti niekto povie, že práve teraz nemáš myslieť na ľadové medvede, tak práve tie medvede budú jediné na čo budeš myslieť 😀 Snažím sa nemyslieť na to,ako na to snaženie veľmi myslím 😀 Mne samej sa syn podaril, ked som na to prestala myslieť a povedala si, že končím, nech lekári dačo so mnou robia. A už nebolo treba nič robiť, len čakať 9 mesiacov. A teraz som znova na štartovacej čiare a opäť sa snažím nemyslieť na to. Až tak veľmi že na testy som dala fúúúru peňazí, dnes my došiel gynex a digi test (to len keby náhodou). Nalievam sa alchemilkou, poctivo papám listovku a minulé tri cykly som vypila aj niekoľko litrov grepového džúsu, lebo je dobrý na plodný hlien. Nehovoriac o tom, že grepový džús neznášam!!! Surfujem po nete, namýšľam si diagnózy a rozmýšľam nad ananásom - ten sa má papať po ovu! Suma sumárum: je mi smiešno zo samej seba ako na to snaženie vôbeeec nemyslím 😀 😀 😀

mojezlate
24. mar 2015

Ahojte tak mne sa mrcha uz dostavila zatial je to len take hnede spinenie ale je tak opet tento mesiac to nevislo.

petra212
24. mar 2015

@ajulcca
bezkonkurenčné a výstižné ... palec hore

😀 😀 😀

ajulcca
24. mar 2015

@mojezlate 😒 ozaj mrcha? nie je to len uhniezdovanie? Ja som mala tiež špinenie cez uhniezdovanie, aj ked to nakoniec nedopadlo dobre. ☹

mojezlate
24. mar 2015

Vyzera to na mrchu je to dost huste a hnede ale moc toho neni tak neviem ale pri mojom stasti to bude mrcha lebo meska mi cca 7 dni a test som si robila vcera a bol negativny 😒

majjka1985
24. mar 2015

@mojezlate Ešte vyčkaj, fakt to mrcha nemusí byť 😉

majjka1985
24. mar 2015

Baby, ja som sa prestala sústrediť. Minulý mesiac som to prežívala, a keď to nevyšlo bola som sklamaná. Tento mesiac to už tak neprežívam, som v očakávaní, čo bude... a momentálne sa hrám na nákupnú maniačku 😀 Veď ide jar, treba nové veci pre moju malú slečinku a samozrejme pre mňa 😀 Tak si robím malé radosti v podobe nových kúskov... No poviem Vám, stojí to veľa peňazí to moje odreagovanie sa 😀 😀 😝

mojezlate
24. mar 2015

@majjka1985 Aj to je dobry napad asi je naozaj najlepsie nemysliet a uzivat si slniecka 😉

ajulcca
25. mar 2015

@mojezlate tak ako? mrcha sa rozbehla či len planý poplach?

luciagdt86
25. mar 2015

@niki21 Tiež si myslím, že to nie je len o bránení. Len sme proste vyčerpané z toho ,že to nevychádza a že ešte stále nie je ten "správny" čas. Pre iných čas rýchlo letí, len pre nás sú to nekonečne dlhé mesiace čakania, ktoré väčšinou končia: "A zase sa to nepodarilo..." Preto na nás už tie povzbudivé slová nezaberajú... aj keď sú často dobre mienené...

mojezlate
26. mar 2015

@ajulcca Ahoj mrcha sa rozbehla nebol to plany poplach

ajulcca
26. mar 2015

@mojezlate ach jo 😢 nuž ide sa ďalej, decembrovky by sme ešte mohli stihnúť 🙂

luciagdt86
26. mar 2015

@ajulcca Aj ja sa obávam, že to vydá možno až na tie decembrovky. Neviem, či nezaložíme novú skupinu, lebo tieto ferbuárovky nám akosi ani jednej nevyšli. 🙂 Keby tam nebolo aspoň ten rok, tak možno o rok by to vyšlo. 🙂

luciagdt86
26. mar 2015

@majjka1985 To nevadí, hlavné je, aby to prinieslo svoj účel a to odreagovanie by zabralo. 🙂 Len si dopraj radosť - endorfíny sú predsa potrebné a je jedno, ako k nim prídeš, hoci aj nakupovaním. 🙂

ajulcca
26. mar 2015

@luciagdt86 hm, asi by sme si ozaj mali založiť skupinou snažilky v apríli 2015 😉

mojezlate
26. mar 2015

@ajulcca Tak ja verim ze ano 😉 ale inak dnes uz ich mam len len take slabe

luciagdt86
27. mar 2015

@ajulcca Alebo ja by som ten rok tam asi ani nedávala :D :D :D

ajulcca
27. mar 2015

@luciagdt86 no ale ja sa už nechcem snažiť v máji!!! v apríli to výjde a potom idem k decembrovkám 😀 Musím už teraz šetriť na tehu kabát na zimu, lebo ved tie tehu veci sú strašne drahé 😉

ajulcca
28. mar 2015

babule ja sa pridávam do diskusie snažilky marec/apríl 2015, kto ešte budete písať sem, tak vám držím prsty, nech to vyjde 🙂

lucinka3289
28. mar 2015

@ajulcca
@luciagdt86 ahojte baby tak co mate noveho?