icon

Februárové snažilky 2015

miska246
8. feb 2015

Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂

ajulcca
17. feb 2015

@miska246 držím palce aj prsty, my sa s mm hádame len výnimočne, ak sa tak stane tak situáciu vždy cez deň zachráni prísľub večerného posteľného uzmierovania 😀

ewulik15115
17. feb 2015

@miska246 ďakujem ti veľmi pekne, ja viem, ja si to všetko uvedomujem len to že ja mám taký pocit že som na to už plne pripravená a už mám podľa mňa na to vek len to ma škrie že on na to nieje pripravený, ale hádam po čase sa to upraví ale ďakujem :D

kailla_laura
17. feb 2015

ahoj @miska246 na ten filmik - reagujem ako si sa pytala, po vlne tej vsetkej kritiky som necakala vela od toho filmu, ale ja ako priemerny nenarocny divak mozem povedat, ze sami to celkom pacilo, aj som sa zasmiala, priemerny film 🙂

kailla_laura
17. feb 2015

@miska246 nezufaj si, neboj nic,..urcite vas caka usmierenie,..a som sama zvedava ake budu vysledky po jonasovom odporucani 🙂 urcite nam daj potom vediet 🙂 asi sa aj ja na to dam, ja som to prepadla podla neho tento mesiac prepasla uz, ale uvidime v marci 🙂 ..konecne aj vyzdraviem uz.. ak sa mozem opytat, ako dlho sa o druhe babo snazite?

monulatrubka
17. feb 2015

@miska246 ahoj,no len som si cihala plodne dni a merala teplotu kazdy den a milovali sme sa tri dni po sebe tak dufam ze sa konecne zadari a mrcha uz nepride 🙂

miska246
autor
18. feb 2015

@kailla_laura Ja som prekonala na prelome 10/11 2014 mimomaternicove tehu a snazime sa len druhy mesiac,v decembri som dostala prvy menzes.... Ja viem, ze je to kratucko a niekto by bolmozno aj proti, le zastavam nazor, cim sa skor podari, tym lepsie... No uvidime ci vcerajsie snazenie prinesie ovocie, ak nie, nic sa nedeje, ideme dalej. A vy?

miska246
autor
18. feb 2015

@monulatrubka Budem drzat palce, ja sa nad tym netrapim, viac som to prezivala minuly mesiac a minula som 10 tehu testov, bola som presvedcena, ze to vyslo a mrcha prislw este o dva dni skor... Na jednom teste som mala aj ducha, ukazala som ho aj mm, a ked prisla mrcha, obrovske sklamanie .... Vykaslala som sa na testovanie, ziadne ovu testy, ziadne tehu testy.... Ak to ma prist, pride to aj bez testovania....

miska246
autor
18. feb 2015

@luciagdt86 Ahoj Lucik. uz snazilkujete? 🙂

kailla_laura
19. feb 2015

Ahoj @miska246 , držím Ti veľmi palce, tiež som jeden z tých netrpezlivých - my sa ešte len od novembra snažíme - je to máličko ja viem, ale ako hovorím, som tiež jeden z tých netrpezlivých, dr. mi odporučila len inofolic- som mala prestávku - teraz - ale opäť začnem, nejak to neriešim, som hlavne od soboty chorá, a stále som neni fit..tak verím, že marcový cyklus bude úspešný. Pekný deň 🙂

lucinka3289
19. feb 2015

@miska246 aj ja som si povedala ze kaslem na testy aj tehu aj ovu ked to ma prist pride to 🙂

lucinka3289
19. feb 2015

My sa snazime len mesiac.takze ziadna panika uvidime ci to vyjde tento mesiac 🙂

monulatrubka
19. feb 2015

@miska246 dakujem,aj tebe moc drzim palce 🙂 len uz som zmatena z toho merania teploty,minuly mesuac som mala teplotu 36,8 a v ten den vecer mi prisla mrcha tak ja uz neviem ako to funguje ...

ajulcca
20. feb 2015

@luciagdt86 @kailla_laura @lenjara1 @miska246 @lucinka3289 babuľky ako sa vám darí? Moja ovu zatiaľ nikde ☹ , testy negatívne, bolesti žiadne, teplota stále nízka, len troška zmeny v hliene, nálada na hovno. A to som dnes 29 DC! Asi to bude anovulák tento mesiac ☹ snáď ste už DPO na rozdiel odo mňa

lucinka3289
20. feb 2015

@ajulcca ja som ovu mala 13dc 12dc bol husty hlien a 13dc bol priesvitny riedky.aj som sa tu pytala ako je to s rym hlienom ale nakoniec som sa to docitala na nete. Ja som dnes 16dc

miska246
autor
20. feb 2015

@ajulcca Ahoj, ja uz mam po ovulke, teda aspon myslim, podla hlienu, ja si ovu testy uz nerobim, bola som z nich na nervy... Snazili sme sa poctivo, aj som si vankus podkladala pod panvu, som sa docitala, ze maju spermie lahsi prechod, tak som im trosku dopomohla 😀 Uvidime, ms mam dostat 4.3., tak dufam, ze nedostanem. Zatial sa ale tehotno vooobec necitim.... A neskusila si chodit na folikulometriu?

miska246
autor
20. feb 2015

@lucinka3289 Aj ja sa skusam orientovat uz len podla hlienu, snad budeme uspesne 😀

lucinka3289
20. feb 2015

@miska246 no uvidime snad budeme uspesne 🙂 ja mam ms dostat 3.3.tak dufam ze uz nepride

miska246
autor
20. feb 2015

@lucinka3289 Bodaj by sa nam to podarilo, ja som obklopena samymi detickami, sestra ma malu, svagrina v aprili rodi, moja naaaj kamoska ma mesacnu dcerku, je to pre mna dost na psychiku.... Ale stale sivravim, treba hlavne pozitivne mysliet a vtedy to pride 🙂

ajulcca
20. feb 2015

@miska246 nie na folikulometrii som nebola, tento cyklus má taký divný. Obyčajne mávam cez ovu taký vodičkový hlien a tesne pred ním ten bielkový. Teraz som mala najprv vodičkový a teraz bielkový - úplne naopak než zvyknem. Teraz domíňam tie ovu testy a na budúci cyklus sa už s nimi nebudem stresovať. Pozerala som si aj svoje grafy na fertility friend a najneskoršiu ovu som mala na 30DC, tak budem dalej čakať.

lucinka3289
20. feb 2015

@miska246 aj ja som tak isto obklopena tehulkami a malymi detmi 🙂 tak tak pozitivne mysliet

ajulcca
20. feb 2015

jupí, mám pozitívny ovu test 🙂

lucinka3289
20. feb 2015

@ajulcca tak sup sup snazilkovat 🙂

miska246
autor
20. feb 2015

@ajulcca Na 29 den cyklu?Vauuuu, drzim palce 😉

kailla_laura
20. feb 2015

@ajulcca držím palce ;) ja som dnes 21 DC. ..ovulácia neviem či bola. Choroba tento mesiac urobila svoje. Tento mesiac nesledujem nič. Uvidím čo marec prinesie...

lenjara1
21. feb 2015

@ajulcca ahoj mojko. Ja som 9 DC mrcha konečne skončila. Do ovu pijem 2 x denne alchemilku. Mm je zas na sluzobke... Tak len dúfam že stihneme aspoň koniec ovu. Nič nového. Snažím sa myslieť pozitívne 😉 iné nám neostáva. Ja verím že do leta to dáme.

miska246
autor
21. feb 2015

Dievcata, ja som dnes mala taky zvlastny biely hlien, nemala som ho vela,ale po utreni bol na papieri. Teraz som v pomykove, nechapem... Som dnes 22DC. Stalo sa vam to niekedy?

ajulcca
22. feb 2015

@miska246 biely mliečny redší hlien je typický po ovu, niektoré baby majú na asi 5 DPO hustý mliečny hlien - to sa vraj tvorí hlienová zátka

lucinka3289
22. feb 2015

Ahojte baby som zvedava ci to tento mesiac vyslo 🙂 ms cakame 3.3.dufajme ze sa nedockame

luciagdt86
23. feb 2015

@miska246 Tak toto robíme aj my s mužom... najprv chvíľu v bazéne, ale potom rýchlo do vírivky a tam kvasíme :D

luciagdt86
23. feb 2015

@miska246
@ajulcca
@lucinka3289
Čaute babule...tak som tu po dlhšom čase... po prázdninách... 🙂 Bola som odstrihnutá od internetu.... ale už som zase v realite. 🙂 Tak ako? Ovulka bola? Zase ideme rátať dni do ms? Bože, nech to už vyjde... Ja som bola min.týždeň u dr. v 11DC a mala som folikul veľký 2,1cm... tak snáď sme to všetko vystihli, ako bolo treba a snáď už tá obávaná ms nedôjde.