icon

Februárové snažilky 2015

miska246
8. feb 2015

Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂

miska246
autor
13. feb 2015

@ajulcca Ja tiez ovu este len cakam, okolo 17, tak budeme cely tyzden pilne pracovat 😉

miska246
autor
13. feb 2015

@luciagdt86 Ked ja som taky zimomravec, minule sme boli v Aquarelaxe a ja vravim ze, idem si zaplavat a strcila som nohu do bazena, ani som tam nevliezla, brrrrr, normalne ma skrutilo ako dazdovku, tak som bezala supkom do virivky 😎 Sa mi mm smial, ze aka som fajnovka : 😲

miska246
autor
13. feb 2015

@lenjara1 Aj moja svagrina mala presne tento problem a zadarilo sa jej hned mesiac po svadbe, ked mala chlapa doma cely mesiac. Povedz chlapovi, nech si vybavi sexualne volno 😀

ajulcca
13. feb 2015

@kailla_laura tak googlila som jonáša, prvý výpočet zadara mi ukazuje plodné dni na 27./28. čo by som bola už 36DC! a další výpočet zadara ukazoval 9.2 čo tiež nesedí. Oficiálny výpočet nemám tak na mňa to asi nebude sedieť tieto výpočty.

lenjara1
13. feb 2015

@miska246 oh vážne nad tým uvažujem. 🙂

lenjara1
13. feb 2015

@ajulcca ďakujem za povzbudenie :-*

ajulcca
13. feb 2015

@kailla_laura recept na vianocku, je z knihy Kysnute kolace, vydal to Novy cas pre zeny, nechce sa mi opisovat recept tak davam foto, snad je to vidiet

ajulcca
13. feb 2015

@lenjara1 nie je za čo, treba myslieť pozitívne, skôr sa to potom podarí 🙂

ewulik15115
13. feb 2015

115
Ahojte dievčatá,mam problem a neviem do akej skupiny sa s nim zaradit, mám na vás takú prosbu o vaše názory, sme s priateľom vyše dvoch rokov . ja mam 23 a on je o rok mladsi, ja už by som stašne chcela miminečko, ale on mi stale tvrdí že ma miluje a že sa aj zoberieme aj budeme mať deti len že ešte nechce teraz, ževraj ma chápe že ja chcem ale on má 5 rocneho brata a tvrdí že si ako dieťa užil jeho keď ho musel kočikovať a svoje fakt ešte nechce. dosť často sa kvoli tomu hadame, ale už neviem čo mám robiť, či ho nechať tak a nenutiť do ničoho alebo ako, pretože ja niesom typ baby čo by chcel s tehotenstvom počkat do neurcita a potom porodit svoje vnuča, neviete mi dať nejakú radu ?? Ďakujem vám :D

miska246
autor
13. feb 2015

@ewulik15115 Ahoj, podla mna ste este na babo mladucki, kludne by som tomu dala este nejake dva rocky, ved predsa nema ti co utiect a aspon si za tie dva roky utuzite vztah. Behajte na dovolenky, na hory, uzivajte si nocny zivot, ja som s mojim manzelom chodila skoro 5 rokov, kym som si povedala, ze je to ten pravy. Dvojrocny vztah podla mna este nie je pripraveny na 100%. Jasne, mozes otehotniet a co ked ti drahy po case zuteka, lebo zisti, ze rodinny zivot nie je este pre neho to prave? Vies, chlapi su inteligenciou par rockov dozadu, ja by som kludne pockala. Na skutocnu lasku a skutocny zivot treba vzdy dvoch...

lucinka3289
13. feb 2015

Ratala som si dni podla Jonasa a celkom to aj sedi s mojim vypoctom hehe sranda 🙂

miska246
autor
13. feb 2015

@lucinka3289 Aj mne to sedi, no uvidime 🙂

ajulcca
14. feb 2015

@luciagdt86 @kailla_laura @lenjara1 @miska246 @lucinka3289
ako sa dnes máte? užívate si pravú valentínsku romantiku? Ja áno, manžel ma vzal do mekáča 😀 a večeru varí on, takže mám nohy vyložené. 😀 Cukrovinky na večer tiež nachystané. Ešte nás čaká prechádzka aj s drobcom, treba využiť krásne počasie. 🙂

lucinka3289
14. feb 2015

@ajulcca my dnes pracovne ale vecer budeme spolu 🙂

miska246
autor
14. feb 2015

@ajulcca Aj moj drahy je v praci, ale dnes mam Hriesny tanec, tak si ho pockam aj s pohostenickom... 😉

kailla_laura
15. feb 2015

@ajulcca Ďakujem za recept 😉 včera som si užila deň celkom..bolo mi už lepšie. .chrípka bola na ústupe. .tak sme vyrazili s drahým do kina na 50 odtieňov aj s bratom aj jeho frajerkou. .ale kým som vyšla z kina..hotová som bola. .hlava ma bolela..oči jak angorsky králik..horúčka.. A rovno do postele ...ale žiaľ s paralelnom.... .:D

miska246
autor
15. feb 2015

@kailla_laura A bol to dobry film? Aj ja by som chcela ist na 50 odtienov v utorok, ale kolega mm bol a povedal, ze to bolo o nicom.

zuzannaaa
15. feb 2015

Ahojte.... Chces sa spytat!

Mozem mat ovulku uz 10 den od zaciatku menstruacie?lebo podla hlienu mi ukazuje ano

Tak teraz neviem
Diky za odpoved

zellva
15. feb 2015

@zuzannaaa ahoj, áno môžeš. U mňa to bolo na 9 deň, teraz mám na 11. ;)

zuzannaaa
16. feb 2015

Zelva:diky.

zuzannaaa
16. feb 2015

Zelva: no este sa spytam lebo mam v tom taky vedsii zmetok
Takze : teraz mam ten priesvytny hlien .... To znamena. Co?
Ze mam teraz vysoko plodne dni ?ze sa vajcko uolnilo a treba skusat na plno?

decode
16. feb 2015

Ahojte babule. Pridávam sa k vám 🙂 Už mám skoro pozitívny OVU test tak snáď večer už bude pozitívny 🙂

miska246
autor
16. feb 2015

Kocky tak ako ide snazilkovanie? 🙂

ajulcca
16. feb 2015

@miska246 no u mňa Madam Ovu ešte nedošla a to som už 24DC 😖 , ale tak snažilkujeme aj tak 😀

ajulcca
16. feb 2015

@zuzannaaa áno, prisvitný naťahujúci sa hlien je najplodnejší, šup do postele 😀

ajulcca
16. feb 2015

@decode vitaj 🙂 ,na mojom ovu teste žiadna druhá čiarka, tak aspoň vy budete plodiť 🙂 držím palce, nech vám to výjde

decode
16. feb 2015

@ajulcca No ja už mám viditeľné dve čiarky, ale ešte to nie je ono tak uvidím o hodinu, dve, snáď už bude 🙂

zellva
16. feb 2015

@zuzannaaa áno malo by to tak byť, ja to poznám aj podľa bolesti a samozrejme ovu test. ;)

miska246
autor
17. feb 2015

@ajulcca Ja mam dnes termin na pocatie podla Jonasa, tak mi drzte palce... a aby toho nebolo malo, rano pred odchodom do prace som sa s mm pohadala ☹

miska246
autor
17. feb 2015

@decode Drzim palce 😉