icon

Februárové snažilky 2015

miska246
8. feb 2015

Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂

ajulcca
25. feb 2015

čaute baby, ja dnes 34DC a asi 2DPO. Cvičíte niektorá pravidelne? Alebo cvičili ste v tehu? Hľadám po youtube nejaké cvičenia, čo sú vhodné pre tehule, ale aby boli tak 30 minútové. Doteraz som cvičila Jillian Michaels, ale to mi nepríde vhodné v tehu. To len pre prípad, že sme to dali tento mesiac, tak nech toho červíka hned nevytrasiem. 😀 Či sa už u mňa prejavuje dáka luteálna demencia? 😀 😀 😀

ellabella22
25. feb 2015

@ajulcca pocuj, ja cvicim, dost vela...neboj prvy mesiac nevytrasies nic 😀 a aky mas dlhy cyklus len tak pre zaujimavost? a este ta pozyvam do skupiny My sme fit/fitness zeny... 😉 pridam ta?

ajulcca
25. feb 2015

@ellabella22 hm cyklus, tak 35-41 dňový, tento bude veľmi dlhý. Pridať ma môžeš, ale neviem, či sa zdržím dlho, ja som len taký rekreačný cvičenec 😀, mm so mnou cvičiť nechce a tiež má nadváhu ako ja 🙄 a malý sa rehoce ked cvičím. Tak mi neostáva nič iné len cvičiť ked ma malý poobedný spánok. Začala som v januári a ozaj ma to chytilo. čo som až prekvapená, ono je to dosť návykové to cvičenie 🙂

ellabella22
25. feb 2015

@ajulcca aj ja cvicim ked maly spi 😀 ano je to navykove...ja cvicim uz dlhsiu dobu aj behavam 😉 oki, pridam ta

ajulcca
25. feb 2015

@ellabella22 ja som v živote nebehala 😅 Vlastne si ani neviem predstaviť, kam by som dala dieťa v tom čase. 😒 Vždy ked vidím dáku plnoštíhlu babu u nás behať dávam jej palec hore. A to som asi jediná, ostatní sa smejú alebo len civia 🙄

ellabella22
25. feb 2015

.@ajulcca ved manzel postrazi ked ides behat 🙂 ja napriklad chodievam behat az po 19,00 najprv vecera, vychystam maleho spat a obujem si tenisky a frcim...je to NAJVIAC pocit hlavne po behu, som ako vymenena, myslienky nove, hlava prevetrana 😀

ajulcca
25. feb 2015

@ellabella22 to by sa dalo, len potom by som nezaspala do jedenástej a ráno by som bola ako zombie, vstávam o piatej. Ja ked nejdem spať o deviatej tak mi je strašne ťažko zaspať. Ked nemám tých 8 hodín spánku som neznesiteľná a na malého len vrčím ☹

ajulcca
25. feb 2015

@ellabella22 ked bol malý bábo chodievala som na 2hodinové rýchle prechádzky, to bolo žúžo 😵

zuzana02
25. feb 2015

@vcelicka29 aj ja som testla pre istotu kôli liekom aby som ich mohla nasadit.tiež negat.

vcelicka29
25. feb 2015

@zuzana02 ach jo.co s tym spravime?kolko sa uz snazite?

vcelicka29
25. feb 2015

V ktory den cyklu si mozem zacat merat bt? Je to velmi frustrujuce,stale sa pozorovat a opakovat si,nemysli na to,ked na to myslim stale.

ajulcca
25. feb 2015

@vcelicka29 hociktorý, najlepšie začať po ms, aby si vedela aké máš teploty pred ovu a po nej. Pred ovu sú teploty nižšie, po nej vyššie. Ak sú celý cyklus približne rovnaké - nie je tam viditeľné zvýšenie je to anovulák.

vcelicka29
25. feb 2015

@ajulcca dakujem za info.tak sa od zajtra na to dam. a pravidelnym laskyrobenim to snad do leta vyjde.

zuzana02
25. feb 2015

@vcelicka29 no veď toto 😀 no nič budeme sa túliť túliť a túliť a snáď to príde aj na nás 😀

vcelicka29
25. feb 2015

@zuzana02 ale aj tak mi nejde do hlavy ta 1,5 dnova ms...je dobre vediet,ze nie som sama "sibuta",co sa stale skuma.

vcelicka29
25. feb 2015

@miska246 a vzdy si povies,ze to vydrzis a nebudes testovat? Najhorsie to u mna nastava,ked sa blizi ms,vzdy si nahovaram,ze nepride a stale stale je spat.

evka64
25. feb 2015

Kočky, dnes som 25 DC a uuuuž by som testovala, je asi priveľmi skoro však? Ovu som mala pravdepodobne cca 15-16 DC 🙂

vcelicka29
25. feb 2015

@evka64 myslim,ze je skoro,ale lahko sa hovori,tiez by som testla,hoci viem,ze je v podstate jedno,ci to vies o pat dni skor alebo neskor.z toho poctu dni,ktore na to cakame je to uz badatel.

ajulcca
25. feb 2015

@evka64 to už si 10DPO? No ja vždy testujem na 10DPO, ak tam niečo je tak si myslím, že už by bol dúšik 🙂 Ked menej DPO tak asi neukáže.

zuzana02
25. feb 2015

@vcelicka29 ale prosím ťa neboj jediné nie sme 😀 u mňa je to spôsobené tým clostilom pýtala som sa aj dr. takže si s toho nič nerobím aspoň mám pokoj 😀 a môžeme sa túliť 😀 tak už len aby to vyšlo 🙂

evka64
25. feb 2015

@vcelicka29
@ajulcca urobila som nakoniec test a nič tam nebolo :( musím počkat do ms asik.

ajulcca
25. feb 2015

@evka64 si robila test teraz večer? Nieee, z prvého ranného moču urob. Tam je koncentrácia hcg najvyššia. 🙂

evka64
25. feb 2015

@ajulcca noo večer som robila, skúšala som aj ovulačný a mala som tam malého ducha, ale to nič neznemaná, len som skúšala :D...dobreee skúsim ráno 🙂

roluci
25. feb 2015

Ahojte dievčence! Pripájam sa k Vám a všetkým silno držím pršteky, aby bolo snaženie úspešné!Tiež snažilkujeme. Konečne už môžeme.Našťastie som doteraz nemala problém otehotnieť, ale na nešťastie sa moji malinkí nevedeli vyvíjať. Prvé tehotenstvo skončilo v 8.týždni a druhé v 9.týždni. Doterajšie vyšetrenia mám všetky o.k ešte čakám na výsledky, či sa mi náhodou nezliepajú krvné doštičky.Neberiem žiadne vitamíny, len čistú kyselinu listovú, lebo jedine po nej cítim zmenu vo svojom tele-prestali mi vypadávať vlasy a spevnili sa mi nechty. Má niektorá z Vás podobnú skúsenosť? Predtým som brala femibion. 🙂

ajulcca
26. feb 2015

@evka64 no čo, robila si testík? Ja viem, že by som ťa nemala navádzať, lebo možno si málo DPO, ale som zvedavá 😀

evka64
26. feb 2015

@ajulcca hehehe nooo robila som si, zdalo sa mi ze tam vidim mini ducha,ale mozno tam nic nebolo. Pockam este :D

luciagdt86
27. feb 2015

@evka64 A tak ja by som sa už testla. Ono 3 dni pred ms nie je až tak veľa... skús... za to nič nedáš. A ak nie, tak skúsiš potom v deň očakávanej ms... Držím palce.

evka64
27. feb 2015

@luciagdt86 dakujem 🙂 skusim v sobotu testovat, vtedy budem 28 DC a asi 12 DPO 🙂

luciagdt86
27. feb 2015

@evka64 Tak to bude ideálne. Akurát som pozerala spätné správy a našla som babenku, čo mala ducha už na 8.DPO a potom sa to zvyšovalo. Ale skús ten 10DPO, to by už malo ukázať. Aj keď moja švagriná mala 10DPO negatívny a v deň očakávanej MS - 12DPO už mala dve koľajnice... 🙂 Podľa mňa je to individuálne.

vcelicka29
27. feb 2015

@evka64 duch je velmi dobre znamenie,nam tusaka,ze bude gratulacia.
Ako dlho sa snazite?