icon

Februárové snažilky 2015

miska246
8. feb 2015

Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂

evka64
27. feb 2015

@vcelicka29 no uvidime, co najdem na teste 🙂 snazime sa len 2
cyklus 🙂

vcelicka29
27. feb 2015

@evka64 To by bolo skvele,hned tak "z fleku".drzim ti palce.

ellabella22
27. feb 2015

@evka64 a mas aj priznaky? 🙂

evka64
27. feb 2015

@vcelicka29 nooo bolo by to super....dakujem, potom napisem ako vysiel test.

evka64
27. feb 2015

@ellabella22 bolia ma prsia, chrbat a trosku ma picha na pravej strane v podbrusku, inak nic take. Spinenie co da tyka uhniezdnovania som zatial nemala. Nie je mi ani zle, tak nevim.

vcelicka29
27. feb 2015

@evka64 urcite daj vediet a najlepsie pozitivny vysledok,nech nam ides vsetkym prikladom. Som nedockava aj za teba.😉

zuzana02
27. feb 2015

Babule mňe už s toho dobre hrabe 😒 už aby to bolo, lebo ma asi porazí ,ideme na ten kolobeh 😉 9 ma čaká folikulometria a potom že šup na povel - láskanie 🙂 ochhh no veď uvidíme čo s toho bude 😀

evka64
28. feb 2015

@vcelicka29 ahoj, robila som si testik a vysiel mi velmi slusny duch viditelny volnym okom, dufam ze sa bude ciarka zosilnovat 🙂

ellabella22
28. feb 2015

@evka64 jeej super 🙂 ktory si DC? ja 20.to je este skoro na cokolvek

evka64
28. feb 2015

@ellabella22 dnes som 28 DC....nooo 20 je skoro....drzim palce 🙂

vcelicka29
28. feb 2015

@evka64 tak to je paraaada.blahozelam!!!
Inak mne to nedalo a dnes som 1dc,po cudnej ms a mala som doma posledny ovu test,a vidim na nom tiez ducha.znamena to nieco?ci saliem?

evka64
28. feb 2015

@vcelicka29 dakujem...🙂 neviem ci to nieco znamena, aj ja som si predtym robila ovu a bol tam duch. Akoze cudna ms? Skus si kupit tehu test a uvidis ci tam daco bude. Drzim palce ;)

vcelicka29
28. feb 2015

@evka64 ved prave preto ma to napalo,ze aj ty si takto podobne zacinala...ja som uz tri dni precitlivela,stale placem pre nic,vcera som mala normalne zachvaty revu.zavolam manzelovi,nech sa zastavi v lekarni. Ms bola velmi kratka,dni dni spinenie,co nebyva zvykom a potom jeden a pol dna krvacanie,zvladnute dvoma vlozkami,potom len intimka stacila v pohode.

evka64
28. feb 2015

@vcelicka29 ahaaa, ked si urobis test tak budes vediet viac. ;) ja som vobec neni precitlivela, skor ma kazda blbost rozculi ako pred ms. Je to asi idividualne.

ellabella22
28. feb 2015

@evka64 a teda ake si mala priznaky...mna asi 5 dni uz boli v podbrusku...a citim sa cudne, ale bolesti b prsiach nic...vobec si nepamatam ake to bolo pri prvom

evka64
28. feb 2015

@ellabella22 tam vyssie som ti pisala, teraz ma dost picha v podbrusku, dufam ze nebude ziadny problem.

vcelicka29
28. feb 2015

Toto nase pozorovanie...si neviem ani predstavit ako by som to vydrzala do porodu.

miska246
autor
28. feb 2015

Ahoje kocky, no ako ide snazilkovanie? Pozeram, ze niekomu sa to uz aj podarilo, obrovska gratulacia😉 Ja som 4dni pred ms, robila som aj test a nic. Pomaly sa uz zacinam psychicky pripravovat na ms a zacinam uvazovat, kde asi tak moze byt chyba. Skoda, valentinske snazilkovanie je u mna neuspesne a tak som tomu verila... Niekedy uz aj prestavam verit, ze to pride... Niekto to ani necaka a zadari sa, niekto sa traaaaapi... Je to nefer. Prajem Vam vsetkym, aby ste pomaly vsetky coskoro nasli //, budem sa tesit s kazdou z Vas. Uzite si vikend 😉

niki21
28. feb 2015

Ahojte baby..tak pridavam sa k vam..v decembri som vysadila antiku a snazime sa druhy cyklus. V prvom 30dnovom pocas plodnych dni mykoza a tento mesiac zasa chripka s antibiotikami .meriam BT a zda sa ze sa mi ovulacia posunula na koniec cyklu az na 32den..
Dost ma picha v podbrusku na lavej strane ale som 3DC neviete co to moze byt???
http://www.fertilityfriend.com/home/57c083

ajulcca
28. feb 2015

@niki21 to pichanie môže byť hocičo, podľa toho sa nedá orientovať, ked je to len na jednej strane, môžu to byť aj pobolievanie vaječníka pri ovu; aj ja som mala tento cyklus neskoro ovu- na 29 DC

ajulcca
28. feb 2015

@miska246 a koľko si DPO? aspoň 10? možno sa ešte neuhniezdilo

niki21
28. feb 2015

@ajulcca noo teda aspon som neni sama 🙂 by som neverila ze mozem mat ovu v case ked mam dostat MS to meranie teplot je fakt uzitocneee ...ja len ci to pichanie nemoze byt nejaka cysta alebo co je to divneee...
ty si merias teplotu? ako si vedela ze si mala ovu?

ajulcca
28. feb 2015

@niki21 robila som si ovu test, aj si meram bt, no ja mavam tak 35-40dnove cykly

niki21
28. feb 2015

@ajulcca teraz si kolko dni po ovu? ako dlho sa snazite o mimi?

miska246
autor
28. feb 2015

@ajulcca Juj, tak ja som uz 14 DPO a uz od pondelka ma pobolievaju krize a mam nafuknute brucho, co je u mna typickym priznakom pred bliziacou sa ms. Ja uz ani nedufam, som si ista na 99,99%, ze sme znova neuspesny. A ty ako?

niki21
28. feb 2015

@miska246 ahoj...vy sa odkedy snazite o druhe??pozeram ze mame skoro v rovnakom veku deti 🙂

miska246
autor
28. feb 2015

@niki21 Ahoj, tak ja som v 11/2014 prekonala mimomaternicove tehu, mozno je to este kratko, ale aj tak sa trapim nad tym. Aa vy?

niki21
28. feb 2015

@miska246 fuha...to ma mrzi 😒 ja som pri prvom mala tiez strach ci je to na spravnom mieste a urcite to budem zazivat znova ak by sa to podarilo.. musi to byt tazke.. v ktorom tyzdni si bola ak sa smiem spytat?
my sa snazime zatial druhy cyklus no pri prvom nam to trvalo 2roky...

zuzana02
28. feb 2015

babeny prosím vás tie ktoré užívate clostil zabudla som si ráno dať dala som si ju až teraz a večer mám druhú mám si tú druhú dať okolo 21 alebo už nie a pokračovať normálne ráno? poradte vďaka 🙂

miska246
autor
28. feb 2015

@niki21 Bolo to nieco medzi 7/8 tyzdnom, v 5 tyzdni som zacala jemne spinit, myslela som si, ze ide o implantacne spinenie, ale ked to po par dnoch neprechadzalo, bola som na pohotovosti, kde mi spravili uzv a odbery a sla som domov. Nasledne som bola u svojho gynekologa, kde mi bohuzial potvrdil geu...