Februárové snažilky 2015
Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂
@evka64 To by bolo skvele,hned tak "z fleku".drzim ti palce.
@evka64 a mas aj priznaky? 🙂
@vcelicka29 nooo bolo by to super....dakujem, potom napisem ako vysiel test.
@ellabella22 bolia ma prsia, chrbat a trosku ma picha na pravej strane v podbrusku, inak nic take. Spinenie co da tyka uhniezdnovania som zatial nemala. Nie je mi ani zle, tak nevim.
@evka64 urcite daj vediet a najlepsie pozitivny vysledok,nech nam ides vsetkym prikladom. Som nedockava aj za teba.😉
Babule mňe už s toho dobre hrabe 😒 už aby to bolo, lebo ma asi porazí ,ideme na ten kolobeh 😉 9 ma čaká folikulometria a potom že šup na povel - láskanie 🙂 ochhh no veď uvidíme čo s toho bude 😀
@vcelicka29 ahoj, robila som si testik a vysiel mi velmi slusny duch viditelny volnym okom, dufam ze sa bude ciarka zosilnovat 🙂
@evka64 jeej super 🙂 ktory si DC? ja 20.to je este skoro na cokolvek
@ellabella22 dnes som 28 DC....nooo 20 je skoro....drzim palce 🙂
@evka64 tak to je paraaada.blahozelam!!!
Inak mne to nedalo a dnes som 1dc,po cudnej ms a mala som doma posledny ovu test,a vidim na nom tiez ducha.znamena to nieco?ci saliem?
@vcelicka29 dakujem...🙂 neviem ci to nieco znamena, aj ja som si predtym robila ovu a bol tam duch. Akoze cudna ms? Skus si kupit tehu test a uvidis ci tam daco bude. Drzim palce ;)
@evka64 ved prave preto ma to napalo,ze aj ty si takto podobne zacinala...ja som uz tri dni precitlivela,stale placem pre nic,vcera som mala normalne zachvaty revu.zavolam manzelovi,nech sa zastavi v lekarni. Ms bola velmi kratka,dni dni spinenie,co nebyva zvykom a potom jeden a pol dna krvacanie,zvladnute dvoma vlozkami,potom len intimka stacila v pohode.
@vcelicka29 ahaaa, ked si urobis test tak budes vediet viac. ;) ja som vobec neni precitlivela, skor ma kazda blbost rozculi ako pred ms. Je to asi idividualne.
@evka64 a teda ake si mala priznaky...mna asi 5 dni uz boli v podbrusku...a citim sa cudne, ale bolesti b prsiach nic...vobec si nepamatam ake to bolo pri prvom
@ellabella22 tam vyssie som ti pisala, teraz ma dost picha v podbrusku, dufam ze nebude ziadny problem.
Toto nase pozorovanie...si neviem ani predstavit ako by som to vydrzala do porodu.
Ahoje kocky, no ako ide snazilkovanie? Pozeram, ze niekomu sa to uz aj podarilo, obrovska gratulacia😉 Ja som 4dni pred ms, robila som aj test a nic. Pomaly sa uz zacinam psychicky pripravovat na ms a zacinam uvazovat, kde asi tak moze byt chyba. Skoda, valentinske snazilkovanie je u mna neuspesne a tak som tomu verila... Niekedy uz aj prestavam verit, ze to pride... Niekto to ani necaka a zadari sa, niekto sa traaaaapi... Je to nefer. Prajem Vam vsetkym, aby ste pomaly vsetky coskoro nasli //, budem sa tesit s kazdou z Vas. Uzite si vikend 😉
Ahojte baby..tak pridavam sa k vam..v decembri som vysadila antiku a snazime sa druhy cyklus. V prvom 30dnovom pocas plodnych dni mykoza a tento mesiac zasa chripka s antibiotikami .meriam BT a zda sa ze sa mi ovulacia posunula na koniec cyklu az na 32den..
Dost ma picha v podbrusku na lavej strane ale som 3DC neviete co to moze byt???
http://www.fertilityfriend.com/home/57c083
babeny prosím vás tie ktoré užívate clostil zabudla som si ráno dať dala som si ju až teraz a večer mám druhú mám si tú druhú dať okolo 21 alebo už nie a pokračovať normálne ráno? poradte vďaka 🙂
@niki21 Bolo to nieco medzi 7/8 tyzdnom, v 5 tyzdni som zacala jemne spinit, myslela som si, ze ide o implantacne spinenie, ale ked to po par dnoch neprechadzalo, bola som na pohotovosti, kde mi spravili uzv a odbery a sla som domov. Nasledne som bola u svojho gynekologa, kde mi bohuzial potvrdil geu...

@vcelicka29 no uvidime, co najdem na teste 🙂 snazime sa len 2
cyklus 🙂