Ahojte baby, nemate niektorá skúsenosti s p. Linom? Je to filipínsky liečiteľ a chodí sem na slovensko do BA 2x ročne...
@pavlinka62
@dedikatessa nieco podobne bol aj Kaspirovskyj z Ruska a skoncil v base,,..... 😀 😀 😀 😀 😀 neverim takymto ludom
noo je to asi individuálne...ja som dostala referencie od jednej známej, že pomohol dvom babam, čo sa snažili otehotnieť... ...preto sa pýtam, či s ním niekto nebol priamo v kontakte...
@dedikatessa moje priame skúsenosti hovoria,že energia z rúk môže pomôcť,ak sú to tie správne ruky 😉 ..filipínca nepoznám,asi by som neverila niekomu,kto príde,odíde a nie je "poruke"ak by som potrebovala radu či pomoc
@pavlinka62 psychika robi divy,... 🙂
v jednom pomože a v druhom sa vam sto nasobne zhorší, potom sa netreba dvit ked zena porodi a muž ju nechá ! myslim to vazne, ludia hladaju pomoc u kadekoho a su ochotny platit horibilne sumy len aby im bolo rychlo dobre. ☹
@dedikatessa ja mam skusenosti lepsie z liečitelmi ako s lekarmi..a moje presvedcenie....logické na svete je len matika a fyzika..dlhoročné skusenosti...ale máš pravdu v tom...že nie hoci komu...
@pavlinka62 reagujem na tvoju otazku...filipínci.tibetania atd..nemusiš sa báť...to je iné kafé...nie ako poniektori na sk...nie všetci...moje osobné skúsnosti...nie že jedna babka povedala...
tak ako pozerám - sú tu rôzne názory na liečiteľov .... ale nikto nemá priamo skúsenosť s p. Linom?? nikto pri ňom nebol??
@oknavi ďakujem za povzdubenie 🙂 Ja som toho už tiež vyskúšala viacero - 3x neúspešné IVF, potom p. bylinkárka, prístroje, tetušky - ujcovia liečitelia......a stále mi každý niekoho odporúča...:/ len nájsť toho pravého čo by pomohol.... a možno je to fakt iba o psychike...
@pavlinka62 cauko..povec mi co konkretne potreuješ?nejaký zdrav.problém,a kde bývaš..a žiadnym tetuškam atd..aj ked bylinky su fajn..ale tebe treba asi nieco akutne...
moje nepriame skusenosti hovoria, ruky preč od liečiteľov, ktorý na vas skladaju ruky a posuvaju energiu do vasho tela. 😖