icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
16. júl 2014

@zuzulienocka77 hlavu hore moja,ja som tiez nastvana na moj graf,nechcela som merat,ale tie nizke teploty ma vykolajuju zo dna na den viac a viac... nenasla som este noveho gyn.,v mojom okrese uz ostali len stary dedkovia,som z toho zufala :( nech dojde mrcha ak ma a volam do CAR,takto stracam cas a podla tych mojich grafov dost bieda so mnou...

zuzulienocka77
16. júl 2014

@jaja9891 ja som tiež nechcela merať, že až v piatok, ale serkám na to, už to neovplyvním, tak meriam 🙂 . Aj muž mi hovorí, aby som si odmerala, ale nevie, že som si robila test. Taký je rád, že teplota vyskočila.
Inak ja si tiež myslím, že by si mala ísť do CAR. Nie za to, že ti majú robiť umelé alebo niečo, ale pre tie všetky možné vyšetrenia. Budú sa ti tam viac venovať a keď nemáš žiadneho gyn. tak je to dobrý nápad. Ani ťa vyhodiť nemôžu, však ti aj tvoj gyn.povedal, že máš ísť. Ja by som to na tvojom mieste tak urobila 😉

senta_sofia
16. júl 2014

@zuzulienocka77 aaale, co stresujes, nevies, kedy mohlo byt uhniezdenie, tak este ti to nemusi ukazat na teste, teplota je ukazkova, uvidi sa dalsie dni 😉

zuzulienocka77
16. júl 2014

@senta_sofia uvidí uvidí, len som sa tak ráno potešila tej teplote, tak sa mi ruky triasli. Urobila test, odišla, prišla po 10 min a nííííč. Tak som sa sklamala samozrejme a už som teraz skeptická 🙂

kitulka
16. júl 2014

Ahojte. Nasla som zaujimavy clanok o soji, tak pripajam link. Pozor na soju a sojove izoflavonoidy. @adamnela mozno aj toto prispelo k predlzeniu Tvojho cyklu...ktovie

kitulka
16. júl 2014
senta_sofia
16. júl 2014

@zuzulienocka77 naco robis test prosim ta 🙂 keby si 14DPO, ani nemuknem, ale takto si kazis den, vlastne tyzden, lebo sak este lez ti dojdu/nedojdu 😉

zuzulienocka77
16. júl 2014

@senta_sofia lebo som strašná krava 😀 😀 Tak mi treba!!!! Ty si si robila kedy test? Ja som bola do teraz slušná, netestovala som, lebo som vedela, že ak mi padne teplota 10-11DPO, je to v ťahu, ale teraz som to nezvládla 😀

senta_sofia
16. júl 2014

@zuzulienocka77 ja som robila 14DPO, ale predtym som si odmerala rano teplotu 😉 inak by som sa ani nebola unuvala do lekarne po test 😀

zuzulienocka77
16. júl 2014

@senta_sofia mala si palice ktoré ti vypichli oči? 😀 A ešte sa chcem opýtať, či si pri každom dieťatku mala rovnaké testy (myslím intenzitu)

zarzisia
16. júl 2014

@rybkaa ja som bola vcera 12DC a mam prist na 15DC na obed....som zvedava sama :/ Ale sama som videla, ze v tom jednom nebolo nic a v tom druhom jedna gulocka cierna 😅

inak snival sa mi zivy sen, ze sme spali a pribehol k nam do spalne Simonko aj s bracekom 😀 a skakali po posteli....och ti hormony 😀

zarzisia
16. júl 2014

@jaja9891 uvidime v piatok, som rada, ze tam je aspon jeden jediny, ale je to malo podla mna :D

krasolienka123
16. júl 2014

Ahojte zenusky, cakam na ovulku cakam, ale tej niet a niet. Pred tyzdom som zacala brat penicilin (brala som ho 4 dni) pravdepodobne asi mi oddialil ovulaciu, alebo mam anovulacny cyklus. Taktiez som brala 2 mesiace infolic, ale aby mi upravil ovulaciu tak to nemozem povedat. Pred tym,ked som nebrala inofolic mala som ovulaciu okolo 19 s inofolicom 18. Mozno, ze ho beriem len kratku dobu, alebo bolo potrebne brat dva sacky do dna. Zvazujem, ci si ho zakupim, alebo vsetko pustim z hlavy a necham tomu uplne volny priebeh. Mam taky pocitm, ze cim clovek chce viac tak nastupuje uplne opacny efekt. Pracujem v najvacsej romskej osade v strednej Europe. A ked vidim, ze nase spoluobcanky nemaju s tym ziaden problem, ci to ma 12 rokov alebo 40. A potom upadam do depresie. Dnes rano som robila ovulacny test, ale podotykam ze z prveho ranneho mocu a vysli mi taketo ciarky. Skuste posudit ci test je pozitivny alebo nie. Ked robim z neskorsieho mocu a nie z prveho tak ledva mi nieco zachyti. Skusim, testnut este okolo obeda. Taktiez mam pocit, ze za tym bude do urcitej miery biznis. Jedine co sa mne osvedcilo na tvorbu hlienu je pit grepovy dzus, alebo zjest normaly grep. V septembri ideme na dovolenku, tak mozno tam sa nieco podari.Ak nie tak zacinam vyhladavat lekarsku pomoc. Manzel sa dnes objednava na spermiogram. Priadavam aj graf http://www.fertilityfriend.com/home/4ee1d5. Pekny den zenusky. 🙂)

paskolinka
16. júl 2014

@zuzulienocka77 sim ta, ty nestresuj 😉 . 9 dpo, to je este skoro... este vydrz par dni 😉

rybkaa
autor
16. júl 2014

ahojte babizne 🙂 prisahala by som, že na teste pred úplným uschnutím bola slabá čiaročka, široká, nie kanálik, potom som šla do kúpeľne si vysušiť vlasy a po návrate tam už bol trt makový 😀 na ovu teste tiež múka.... http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
@zuzulienocka77 som ako ty - tiež som to nezvládla a podľahla testovacej mánii 😀 ale nejako mi to je jedno, neriešim, ešte je skoroooo ale ma to proste baví 😀
@senta_sofia že rýchly tehu test teplomerom, skoro som sa posíkala od smiechu 😀 😀 😀 ale výborná metóda 😀

paskolinka
16. júl 2014

@krasolienka123 no ja myslim, ze najvacsia vyhoda romskych spoluobcanov je, ze nie su zatazeni studovanim, budovanim kariery, kupovanim bytov a inymi nezmyslami 😀, neberu HA a s plodenim zacinaju ovela skor. ja som sa uz kolkokrat zamyslela, ze ci keby som zacala snazilkovat o par rokov skor, ci uz by mi jedno - dve po byte nebehalo... a asi je aj dost mozne ze ano 😕
ten test podla mna este pozitivny nie je, skus zajtra, kludne aj z ranneho mocu a uvidis, ci bude silnejsi 🙂

rybkaa
autor
16. júl 2014

@krasolienka123 tiež si myslím, že ešte pozitívny nie je, skús poobede ešte a zajtra, ešte mu niečo chýba 🙂 čo sa rómskej populácie týka, nejdem ani nič vravieť, bo mi len stúpne tlak, lebo ešte jednému sople tečú, druhé tlačí v kočiari, tretie už má v bruchu a ďalšie štyri detváky sú tiež tehotné....ako králiky...a my sa môžeme aj posrať a nič....

zuzulienocka77
16. júl 2014

@paskolinka ja vydržím, keď budú dve police, tak vydržím aj týždeň 😀
@rybkaa skoro skoro, ale niektoré už majú na 9DPO čiarky 😀 . Ja viem, že nesmiem porovnávať z predchádzajúcim tehotenstvom, ale proste mi to nedá. Pri prvom som na 13DPO mala koľajnice, no prisahám bohu, tak tam už na 9DPO určite muselo byť niečo vidieť, tak preto som taká skeptická. Áno ja viem, každé tehu je iné, ale ja si neviem pomôcť 😖
No kukni https://www.modrykonik.cz/forum/ovulacni-testy/... hľadaj ma 😀

paskolinka
16. júl 2014

@zuzulienocka77 ty brdo, to riadne kolajnice si mala a len 13dpo 😨 inak co to znamena to B+ pri testoch?

zuzulienocka77
16. júl 2014

@paskolinka no vidíš, už vieš prečo pochybujem o pozitívnom výsledku? B+ sú dva tehotenské testy za deň 😀 😀

paskolinka
16. júl 2014

@zuzulienocka77 pockaj len ty pekne do toho 13dpo a potom testuj 😀 ja som myslela, ze to je nejaky specialny typ testu alebo co 😀

rybkaa
autor
16. júl 2014

@zuzulienocka77 fuuuuha, tak to si mala ozaj riadne papeky 😀 ja som také mala asi až na 16 dpo

rybkaa
autor
16. júl 2014

@paskolinka to B+ sa ti ukáže, ak zadáš do grafu, že krv bola pozitívna, tam ako sa zadáva výsledok testu je + a - a tiež blood + a blood - 🙂 no zuzka si to označila ešte po svojom 😀

zuzulienocka77
16. júl 2014

@rybkaa 😀 😀 😀 😀 jaaaaaaaaaaaaj no vidíš ako som šikovná??? No ja som vtedy robila 2x test 😀 😀 😀 No sranda, dobre som sa pobavila

jaja9891
16. júl 2014

@krasolienka123 este mu troska chyba,ale moze uz rychlo stupnut,malo by to byt cochvila,mozno aj zajtra,kazdej sa inak vylucuje LH a je mozne,ze ty ho zachytavas rano,ja mam rano vzdy len jednu ciarku,druhu ani neukaze 🙂

rybkaa
autor
16. júl 2014

teraz mi prišlo do mailu, že vymysleli nejaký nový prípravok na tehotenstvo http://www.gsklub.sk/products/10715-gs-mimistar
je to niečo ako obdoba inofolicu podľa zloženia plus ďalšie vitamíny, no ďalšia finančná bomba, za skoro 12 € len 20 tabl. a treba brať denne 3, takže za 3 týždne zjedené...inak, čo mi kamošky vravia, tak každej dr. káže len inofolic jesť a pre chlapa ten folandrol či ako sa to volá, to koľko im za to platia, že to tak tlačia do obehu??? márnosť, to už hádam iný zázrak ani neexistuje....akože ok, ja som s ním bola spokojná, ale mi to príde tak, že to už je len čistý biznis, bo každá jedna vyjde z ordinácie s rovnakým letáčikom

jaja9891
16. júl 2014

Zienky neviem ci ma zmysel davat si kartu k staremu gynek.,mozno ma skusenosti,ale.... nemam na to chut... a do CAR mam ist 2 DC,no mne vzdy vychadza cez vikend,teda väcsinou,to ako naschval... nemozu HP robit aj neskor? inak ma boli podbrusko... nieco asi nie je ako ma byt,vravela by som,ze mrcha na ceste.... ale to by bolo skoro... a ci ovu bola ktovie... hmmm....

jaja9891
16. júl 2014

@kitulka ja ani soju nemozem kvoli estrogenovej dominancii... asi najlepsie bude,ked vysadime vsetko,lebo nevieme co nam ako robi... ja mam tento cyklus,teda aj posledne 2 velmi divneeee....a to uzivam Inofolic a pupalku... a koncim s tym...

rybkaa
autor
16. júl 2014

maciatko115 kočka a ty si sa nám kam stratila? ako to s tebou vyzerá? zase teploty na vrchole či sa to ustálilo nižšie? 🙂 hoď nám graf, ja som teda zvedavá 😀

krasolienka123
16. júl 2014

Zienky, tak si myslim, ze tento ovu. test je uz pozitivny. Dnes rano bola rychlovecka. Vecer idem do nocnej, rano uz nezastihnem manzela. Myslite ze zajtra vecer okolo 21.00 hod. uz bude neskoro?