icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
15. júl 2014

@adamnela no teda, ty máš riadnu smolu....tak už ostáva len čakať, či ms nedojde skorej ako sa ty dostaneš k dr.

adamnela
15. júl 2014

@rybkaa no volala som teraz s kolegynou, tak si vymenime smenu a budem v piatok doma, aby som mohla vybehnut ku tej dr. teda...Tak uvidim, aj ked najradsej by som bola, keby uz prisla ta mrcha a zcenem novy cyklus...

paskolinka
15. júl 2014

@adamnela tak smola na jednej strane, ale aspon ze takto si to vyriesila. urcite bude dobre, ked budes pocut nazor aj inej doktorky ...

adamnela
15. júl 2014

@paskolinka no ved to, preto tam chcem tak velmi ist...

jaja9891
15. júl 2014

@paskolinka no ja momentalne netusim co a ako so mnou,s mojim cyklom a co sa deje vo vnutri,lebo ako som pisala,dr. ma odbila a nemala na mna cas,tak si chcem najst inu,no zatial som si nevybrala,biedny vyber tu mame... ani neviem ci ovu bola tento cyklus,ci anovulak... cystu akosi necitim,asi sa zmensila,alebo uz aj zmyzla,neviem fakt... dokonca ani ovu som necitila,len dnes ma akosi boli podbrusko... tak ktovie,nechame sa prekvapit,kedy dojde ms... kiezby nedosla....a ty ako?co nove?uz sa ms rozbehla?

jaja9891
15. júl 2014

@adamnela radost s tymi gynekologmi,ked ma clovek problem a najviac ich potrebuje,vtedy ich niet.... 😠 drz sa a neboj,mozno ta telo dovtedy prekvapi..

avals
15. júl 2014

@adamnela tusim do 4-5dni

ivet1987
15. júl 2014

@senta_sofia
Ahoj holky! Jak se máte? Já jsem v 10tt a po ještě zbývá týden do další kontroly, tak se nemůžu dočkat. Ale budou mi brát krev ☹ 😀
Nějaká nová těhulka? 🙂

adamnela
15. júl 2014

@jaja9891 no ved to je vzdy taky zakon schvalnosti 😒 co uz...
@avals no uz teraz rozmyslam, ze buducu sobotu ideme na svadbu, tak dufam, ze nebudem akurat vtedy kramovat. Ako sa hovori, ani tak, ani tak....

paskolinka
15. júl 2014

@jaja9891 ten graf mas velice zaujimavy 😉 som zvedava, co sa z toho vykluje nakoniec. ja inak od rana nic nove, ms kde nic tu nic. a to som dufala, ze dojde cim skor, ze sa pojdem cez vikend kupat a asi budem doma trcat a vlozky menit 😠 no aby to...

jaja9891
15. júl 2014

@paskolinka no veru,ta mrchana vzdy skazi plany .... no aj ja som sama zvedava na ten moj graf,co to bude 🙂 ja musim byt vzdy vynimka 😀

katinka4
15. júl 2014

@rybkaa ale graf mas krasny drzim palce 😉

zarzisia
15. júl 2014

Ahojte, hlasim prichod domov ..... folikul bol len 1 😔 a len 11,2 mm mal 😔 Takze mam prist v piatok, pozrie sa, aky je velky a ak to bude stacit, dostanem pregnyl. Moc sanci nedavam , ked je tam len 1 a taky maly :( Som sklamana

senta_sofia
15. júl 2014

@zarzisia neboj, do piatku ho este vykrmis 😀

senta_sofia
15. júl 2014

@ivet1987 jee, to je super 🙂) Neboj, tu krv prezijes, inak sa citis ako? A napriklad nova som ja 😀

adamnela
15. júl 2014

@zarzisia no tak nech do piatku ten folik pekne narastie 😉
A mne dufam, ze pride mrcha sama od seba dovtedy...bola by som rada...lebo uz mi asi hormony udieraj na hlavu a zacinam byt z toho vsetkeho nervozna...

kubisova
15. júl 2014

@adamnela tak uvidis este par dni do piatku....len az ti dr.ziadnd zle spravy nepovie sa budem modlit

kubisova
15. júl 2014

@zarzisia ale neboj este cas do piatku uvidis vsetko bude v poriadku

adamnela
15. júl 2014

@kubisova diky, no dufam, ze to nebude nejako tragicke...Dnes ma inak pobolieva podbrusko a najma teraz vecer, ako keby som uz mala kazdu chvilku dostat kramy. Tak dufam, ze sa potvory spustia aj same...

kubisova
15. júl 2014

@adamnela a neskusala si ist do vane alebo sprchy po teplou vodou aspon poharok vinka

adamnela
15. júl 2014

@kubisova ved stale sa sprchujem horucou vodou teraz, najma na podbrusku, ale akosi nic nepomaha...A poharik vinka, si akosi nemam s kym dat a samej mi to nechuti... 🙂

rybkaa
autor
15. júl 2014

@zarzisia koľký dc si dnes? on ešte do piatku môže narásť a možno tam ešte nejaký folik je, len ho dr. nezbadala, neboj nič, do piatku ďaleko 🙂

rybkaa
autor
15. júl 2014

@katinka4 ďakujem, no som zvedavá, čo sa z neho vykľuje 🙂 a ty ako?

rybkaa
autor
15. júl 2014

@adamnela žeby PMS? 🙂 teraz by bodlo čo? ja len stále nechápem, čo ti rovno nepichla min. týždeň vyvolávačku, keď si tam bola, šak toto je načo takto čakať? Tak hádam sa telo spamätá a už budeš mať pekné cykly 🙂 Alebo - možno je to aj stresom, vieš, nová práca, cestovanie, deti, únava, menej voľného času, proste celkový prevrat a aj to na cyklus vplýva.

rybkaa
autor
15. júl 2014

@adamnela No prekonaj sa, drgni si z toho vína aj sama, prípadne ak potrebuješ spoločnosť, ťukni si so zrkadlom 😀 😀 😀

zuzulienocka77
16. júl 2014

Dobré ránko babky, ja som dnes krásne vyskočila a následne som padla na hubu. Test je belší ako biely 😢
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862

jaja9891
16. júl 2014

@zarzisia neboj,do piatku folikul podrastie,uvidis 🙂 pozri ja som mala na UTZ same bodky a prd z toho 😀 staci jeden,len nech to zmakne 😉

jaja9891
16. júl 2014

@zuzulienocka77 mas peknu teplotku,neboj,test este moze prekvapit,ktory DPO si,8?

zuzulienocka77
16. júl 2014

@jaja9891 9DPO, ja už tomu neverím

jaja9891
16. júl 2014

Ahojte zienky,ja dnes takto : http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
nechapem co je to za graf a mesiac,ved toto su moje preovu teploty a nie poovu... nepaci sa mi to,nie a nie stupnut vyssie :( bojim sa co sa to deje,prve dva grafy idealne a po tom pozit. tehu teste a blbej cyste vsetko divne... och keby sa dal urychlit cas 😀
pekny dnik zienky