icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lily183
2. apr 2018

Ja dnees takto... toto obdobie je vzdy najhorsie, pockat este tyzden🙄🤪

cindy11
2. apr 2018

Ja dnes takto, brucho uz boli 🙃

lily183
2. apr 2018

@ikonica, @0507, @cindy11 baby krasne grafy, uz len chvíľku a pevne verim, ze vam teplotky neklesnu a testy krasne ukazu // 😊😊

0507
2. apr 2018

@ikonica a ako?

ikonica
2. apr 2018

@0507 no keby tam nieco bolo, uz to sem svacnem... zatial nic... ved ak ten vcerajsi pokles bol uhniezdenie, tak na teste sa nieco zjavi najskor zajtra ;)

ikonica
2. apr 2018

@cindy11 ja som tiez mala bolesti vcera aj predvcerom.... som zvedava co dnes

ikonica
2. apr 2018

@lily183 zatial to ide ukazkovo ;)

ikonica
2. apr 2018

@cindy11 preco tam mas dnes prazdny kruzok?

0507
2. apr 2018

@ikonica tak drzim palce 😃

ikonica
2. apr 2018

@0507 diky, aj ja tebe aj ostatnym babenkam ;)

lily183
2. apr 2018

@ikonica dakujen kraasne, uz by nam vsetkym mohla motyka vystreliť 🙂

0507
2. apr 2018

@ikonica diik 😃

izy1661
2. apr 2018

No, mne znova klesla, čiže na 36,6 len rozdiel je v tom, že do ms som som si merala bt v posve, a teraz už 2. deň v ústach. Tak ja neviem absolútne čo si mám o tom myslieť :( Ms je myslim normálna pomerne jak byva :( Ach, myslíte, že by to mohol byť nejaký zdravotný problém??

ikonica
2. apr 2018

@0507 a ty sa kedy chystas testovat?

alilka
2. apr 2018

@izy1661 v ústach býva byť vyššia ako v pošve..

updatevani
2. apr 2018

No ja neviem 4 den za sebou 37🤷....merala som potom o 10 min neskor bola teplota 36.9....tak este o hodku a pol to bola 37.1...zaznamenala som prvu meranu...ale tak je to este stale ok ked je teplota 37?

alilka
2. apr 2018

@updatevani je to v poriadku..ja som to tiež takto mala v novembri..pozri..

ikonica
2. apr 2018

@updatevani na dalsi cyklus si uz kup bazalny teplomer napr z dm ;)

0507
2. apr 2018

@ikonica planovala som zajtra ked by mali prist testy, ale rano som nahodou doma nasla este jeden, tak som testla..ale bolo to po 2 kavach

updatevani
2. apr 2018

@alilka dakujem...tak aspon nie som sama 😊..meriam este len prvy cyklus tak som zvedava co z toho bude...aj ked nadeje si robim minimalne..

ikonica
2. apr 2018

@0507 mozno zajtra uz neco ukaze ;)

updatevani
2. apr 2018

@ikonica uvidim ci budem este merat 😂ci a na to nevykaslem.. ale mozno aj ano ved mam aj zvysne ovu testy tak ..este jeden cyklus s testami a meranim dam..

ikonica
2. apr 2018

@updatevani skus este aspoon jeden dva cykly... ale zatial to vyzera tak, ze to mozno uz nebudes ani potrebovat ;)

0507
2. apr 2018

@ikonica ja vidim ciarky vzdy a vsade 🙂

izy1661
2. apr 2018

@alilka ja som si meravala aj aj a teda u mňa bola vždy v posve vyššia..
Mne nejde o to, či som tehu, to som zavrhla hned ako začala ms, skôr mi ide o to, že či to je ok , lebo moja bežná teplota už v 1. deň ms je okolo 36,2-3℃ (v ústach tiež) a teraz toto

cindy11
2. apr 2018

@ikonica merala som skôr lebo nas tu niekto olieval 🤪 Ach ta veľká noc 🥚🍀🙈

cindy11
2. apr 2018

@izy1661 v ústach je nižšia a nie úplne presná. Tam treba dodržať aj to ze pred tým by sa ústa aspoň 5 min nemali otvárať 🤷‍♀️

katesocka
2. apr 2018

Tak u mna je to uz jasne 😒 ale mozem skonstatovat par veci. Taketo vysoke pred ovulacne tepoty som este nemala (zeby sa vo mne vtedy este trochu drzala choroba?). Pod ciaru mi teplota klesla za rok len raz, aj to az nejakych 16 dpo, inak mi teplota pred ms nezvykne klesnut (teda nie az takto). Ms mam mat v piatok, ale asi bude skor a asi budem mat najkratsiu lutealnu fazu.
Tak teda nech uz ms pride co najskor, prvy krat budem brat clostil a ak pojde vsetko dobre, caka nas IUI.
Vam kocky prajem nech teploty ostanu hore a nech si na testoch najdete 2 ciarky co najskor 😘

ikonica
2. apr 2018

@katesocka este nelam palicu kym nedosla cervena

ikonica
2. apr 2018

telesna teplota 37,2.... len nech to vydrziiiiiii