Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica bola som odcestovana...cize ranny moc sa nedal...zajtra rano otestujem...uz sa dostavila aj slabsia ms...
Ahojte. Baby, prosím, viete mi poradiť, čo mám robiť v prípade, že mi skončilo obdobie 6 mesiacov free verzie fertility friend. Dostanem sa k údajom z tohto obdobia? Vďaka.
Teplotu mám stále nad 37℃ :( Neni to silná ms, za celý deň by postačila jedna vložka (len teda hygienicke dôvody-bolo ich viac) , ale dosť ma boli brucho). Ale nádej nemám žiadnu už , len je to divne
@ikonica ešte to nemusí byť koniec..😉 dúfam že zajtra stupne a o 2 dní už bude duch na teste 😉 ja nič extra..dolieha na mňa vsetko-obcasne..chytajú má depky potom dom ok..no čistá schyzo..ck ti poviem..snažím sa byť silná ale teraz mi to tak nejde ako po minulé razy..🤔 čo už..tiež som len človek..čakám na schválenie zo ZP ale som nás*ata lebo nič im ešte vždy so ZP nedošlo a ja o 2 týždne mám už dostať ms..bez schválenia mi lieky nepredpisu a mňa to posunie o mesiac ďalej a nič..a tak iba v spln majú takto..v gyncare to robia elektricky a do dňa majú schválenie..aachhhh..
@ikonica no nie .lebo oni to pislelaju do BA do "centrály" dôvery .už som tam 2x volala..a nič nemali .dr Lazar mi povedal že kým oni nebudú mať čierne na bielom v centre s tým nejakým kódom čo je určený pacientovi lieky mi nepredpisu..že spätne dôvera nechce preplácať..a sestrička mi teraz povedala že keby iná poistovna tam to pošlú elektricky ale keďže dôvera tam to ide poštou .neviem čo s nimi majú zle skúsenosti alebo čo..pri mojej dg. by to v ZP mali schváliť hneď bez ničoho..veď všade majú vedené zd už vajcovody nemám..a som kvôli tomu ďalej na PN ..keby že viem že začínam stimulku až v máji ,júny tak by som teraz nastúpila späť do roboty a išla PN opäť v júny..
@alilka aha... dovera je v tomto vynimka... ja mam vseobecnu, tam to asi ide inac.... ach jo ale verim ze do tych 2 t to budes mat schvalene... musi to tak byt!...
boze uz ne h je zajtra rano a viem na com som..uz som akasii nervozna ci co.... jasne ze ja tapa si robim testy uz od 7 dc..... sak ked ich mam doma po milu jarmilu.... a potom sledujem klasika v roznych uhloch proti svetlu a vselijako jak klasicka nedockava snazilka... a nist.... ;)
@ludka0611 nie, nie je pozitivny
mrchu dostavam niekde medzi 23-28dc, najcastejsie 26dc... takze este nemeskam...

@katesocka zelam si, aby to vyslo aspon jednej z nas, co tu grafy hadzeme.... vlastne vsetkym snazilkam.... verim, ze na kazdu raz pride rad ;)