Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
No, mne znova klesla, čiže na 36,6 len rozdiel je v tom, že do ms som som si merala bt v posve, a teraz už 2. deň v ústach. Tak ja neviem absolútne čo si mám o tom myslieť :( Ms je myslim normálna pomerne jak byva :( Ach, myslíte, že by to mohol byť nejaký zdravotný problém??
@updatevani je to v poriadku..ja som to tiež takto mala v novembri..pozri..
@updatevani na dalsi cyklus si uz kup bazalny teplomer napr z dm ;)
@alilka dakujem...tak aspon nie som sama 😊..meriam este len prvy cyklus tak som zvedava co z toho bude...aj ked nadeje si robim minimalne..
@ikonica uvidim ci budem este merat 😂ci a na to nevykaslem.. ale mozno aj ano ved mam aj zvysne ovu testy tak ..este jeden cyklus s testami a meranim dam..
@updatevani skus este aspoon jeden dva cykly... ale zatial to vyzera tak, ze to mozno uz nebudes ani potrebovat ;)
Tak u mna je to uz jasne 😒 ale mozem skonstatovat par veci. Taketo vysoke pred ovulacne tepoty som este nemala (zeby sa vo mne vtedy este trochu drzala choroba?). Pod ciaru mi teplota klesla za rok len raz, aj to az nejakych 16 dpo, inak mi teplota pred ms nezvykne klesnut (teda nie az takto). Ms mam mat v piatok, ale asi bude skor a asi budem mat najkratsiu lutealnu fazu.
Tak teda nech uz ms pride co najskor, prvy krat budem brat clostil a ak pojde vsetko dobre, caka nas IUI.
Vam kocky prajem nech teploty ostanu hore a nech si na testoch najdete 2 ciarky co najskor 😘
telesna teplota 37,2.... len nech to vydrziiiiiii

Ja dnees takto... toto obdobie je vzdy najhorsie, pockat este tyzden🙄🤪