icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
17. júl 2014

@senta_sofia no na to som narazala,lebo som aj citila podbrusko... ale aj hlien bol tak ako ho mam 🙂 tak som spokojnejsia,ked ovu aspon podla garfu bola,uz som sa bala anovulaku,uvidime podla ms 🙂 a ty ako?

jaja9891
17. júl 2014

@zuzulienocka77 neboj,este nic nie je stratene,kym mrchana nedojde... ved sa to tu pekne rozbehlo s tehulkami 😉

lauritka
17. júl 2014

@jaja9891 no tak ako som ti pisala vcera, tusila som , ze stupnes.. uz len sa drzat hore 😉

lal
17. júl 2014

No baby, som sokovana, dnes mi poriadne vystupila teplota, mam dnes 27DC.
Nechcem si robit predcasne nadeje, lebo uz neverim nicomu, ale v kutiku duse dufam....
Toto je normalne moj ranny adrenalin, trpnut ci teplota nepojde dole uz...

zuzulienocka77
17. júl 2014

@lal pekne vyskočila, koľko mávaš luterálku? Držím palce 😉

lal
17. júl 2014

@zuzulienocka77 no praveze neviem, meriam len prvy mesiac, cize sa len ucim...Bezne mavam cyklus 32-33 dni, ale napriklad minuly mesiac som mala len 27 alebo 28, prvy raz po mnohych rokoch. Mozno vdaka inofolicu, ktory som brala asi dva mesiace dozadu, ale len jeden sacik denne. Tento mesiac som brala poctivo dva sacky denne, tak som zvedava ci to malo nejaky ucinok.
Ja som len v panike ze na dalsi den to padne na 36 a som tam kde som bola 😀

rybkaa
autor
17. júl 2014

@senta_sofia keď ja by som radšej prvé dievčatko 😀 ale čert ho ber, nech je čo chce, len nech je a nech je zdravé 🙂 dnešná teplota tomu ale nenasvedčuje a test už vôbec nie 😒 asi to fakt bude chalan, tým všetko tak dlho trvá, kým sa prejavia 😀 prsia ma svrbia ako šibnuté, chrbát bolí, spala by som hneď po zobudení, PMS nemávam, tak tomu to nepripisujem, proste furt verím, že tam to škvŕňa niekde je a basta....šak mi dvere z chladničky odpadnú, koľko magnetiek som mu tam nachystala, dokonca aj 3D 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

zuzulienocka77
17. júl 2014

@lal to sa aj ja bojím, z toho si nič nerob 🙂 . Dĺžka cyklu závisí od toho , kedy máš ovulku a koľko dní luterálku. Tá býva konštantná +-1deň. To zistíš len meraním. Držím palce, aby hneď prvé meranie bolo úspešné 😉 Nestresuj sa, už to nijako neovplyvníš (radí sa dobre, ale ja som tiež celý čas v strese 😀 ) Baby by ti vedeli povedať ...

zarzisia
17. júl 2014

dobre ranko 🙂 Ja dnes takto- nic moc teda http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef a cakam na zajtrajsok a na ten 1 moj folikul, ci tam este bude a ci podrastol 😨 Akosi ma chyta baby depresia z toho snazenia. V poslednej dobe sa to v okoli rozbehlo s tehotnymi na 1. sup a my sme jediny, kto sa trapi :-/ Uz len 3 pokusy a koniec ...... och och. SOm si vcera porevala a potom sme sli radsej na chatu pokosit a cosi porobit, aby som sa ukludnila. Inak skoro som tam skolabovala......videla sm malu vevericku v chate 😀 Najskor som kricala, ze tam je potkan, ale ked prisiel drahy, tak povedal, ze potkan nema hunaty chvostik 😀 Takze mame asi vevericu chatovu 😝 A od zajtra tam ideme do nedele, tak klukam po nete, ci su nebezpecne, lebo asi ani spat nebudem, ak bude v chate 😝

@jaja9891 Ja som ti hovorila, ze ten graf je pekny ;) A mozno ten pokles nieco naznacoval ;) a o par dni sa pridas do skupinky tehotných 😀 juchuuu

rybkaa
autor
17. júl 2014

@jaja9891 on nie je veštec, niečo vidí v budúcnosti, no on má dar, ktorý mu dal jeden Nemec pred mnohými rokmi, stretli sa v Tatrách a ten Nemec bol starý, cítil, že potrebuje dar niekomu odovzdať, vybral si jeho, preniesol to na neho dotykom, ale vopred mu to oznámil, on to nechcel prijať, bál sa zodpovednosti a bol to človek z dediny, z lazov, tiež pobožný, no napokon privolil, aj keď tomu sám neveril. Nemec potom do 3 dní zomrel. Vtedy zistil, že mu samé ruky ťahá k ľuďom, presne na miesto, kde mali problém, lieči dotykom a má také hmaty na vyťahovanie bolesti z tela. Keď tento dar dostal, Nemec mu povedal, že môže pomáhať ľuďom, ale 10 rokov nebude vedieť pomôcť nikomu zo svojej rodiny. V tom čase manželka jeho brata ťažko ochorela na rakovinu, bola v zlom stave, hrobárovi na lopate, ležiaca, schudnutá, bez vlasov, museli ju prebaľovať, z nemocnice ju poslali domov na dožitie....brat ho prosil, aby jej pomohol, hádali sa, že pomáha cudzím ľuďom a jej nechce, on chcel, ale nemohol - on svojej rodine ani pomôcť nevedel, neúčinkovalo to na nich, brat mu neveril, kričal, že jej nechce pomocť, že ona mu zomrel, prosil, plakal, hrešil, všetko,....no on nevedel, tvrdil, že musí prejsť 10 rokov. Žena ako zázrakom ešte v takom zúboženom stave žila nejakú dobu, stále pripútaná na lôžko....prešlo 10 rokov a konečne sa jej mohol dotknúť a vytiahnuť z nej tú pliagu....žena po pár mesiacoch opäť chodila do roboty !!!! Prisahám... moji rodičia ho dlho poznajú, aj tú pani poznali, zomrela o niekoľko rokov neskôr, ale na niečo iné, nie na rakovinu, ktorá ju celú rozožierala. Dokáže zázraky. Viem to...raz mi prišlo z očí, zahmlilo sa mi pred očami a spadla som z deviateho schodu dole hlavou, nič sa mi nestalo, len som mala prasknuté horné rebro, bolesti, že som sa zvíjala na posteli a nedokázala vstať, nič nebolí tak ako rebro a nedá sa s tým nič robiť....šla som k nemu, ponaprával ma, nahádzal uhlíky a na druhý deň som už skákala ako laň....keď som mala cystu, povedal mi o nej hneď, jeho ruky sú ako sono 😀 v tele je to tak, že žena má jeden vaječník trošku väčší ako druhý a tiež je to tak s obličkami a je to uložené zvyčajne tak, že napr. vľavo máš menší vaječník a väčšiu obličku a vpravo opačne. Mne povedal, že ja to mám tak, že na jednej strane mám veľký vaječník a veľkú obličku a na druhej strane obe malé, nemám to do kríža, ale že to ničomu nebráni a som plodná, ale je to vraj nezvyčajné. Kamoške povedal, že nech rýchlo otehotnie, lebo nebude mať deti nikdy...mala PCOS, o čom on nemohol vedieť, lekári jej nedávali žiadnu šancu, že nech to berie ako prirodzenú antikoncepciu a ona prirodzene otehotnela do 3 rokov a má zdravého chlapčeka 🙂 Vie liečiť aj podľa fotky, akoby posielal energiu na diaľku, chodia za ním ľudia z celého Slovenska aj zo sveta....minule prišli z Kanady! Ale zase sú ľudia, ktorým pomôcť nevie - rovno povie, že nevie pomôcť, že na to jeho sila nestačí, veľmi ho to vyčerpáva, psychicky aj fyzicky, ale je to skvelý človek, jednoduchý a milý 🙂 No mala by som za ním zájsť, nech mi spraví riadne sono 😀

rybkaa
autor
17. júl 2014

@jaja9891 a ovu by som u teba dala cca o deň neskôr, neviem presne pri tých výskokoch, ale podľa hlienu by to skorej sedelo, deň po ovu ešte môže byť vodnatý, potom krém

senta_sofia
17. júl 2014

@jaja9891 piskotujem, momentalne jedine jedlo, ktore som schopna zjest 😀

senta_sofia
17. júl 2014

@zuzulienocka77 neklesnes zajtra 😉

senta_sofia
17. júl 2014

@lal kraaasa, ked z tohto nic nebude, tak som z tych grafov jelen 😀

adamnela
17. júl 2014

Ahojte babizne...

No ja uz sa ani na moj graf nevyjadrujem, lebo fakt uz nestaci na displej 😒 Dnes tak isto ako vcera:
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
@rybkaa inak ja tiez verim takymto veciam a super, ze mas takhoto cloveka v okoli. nech Ti urobi to sono a budem tam to male krpate s pindurom 😉
@zarzisia no vidis, tak bude plodny vikend na chate aj s adrenalínom v podobre vevericky. No nech ten folik dorastie ako ma a mozete ist na vec...Drzim moc palce...
@zuzulienocka77 este si stale dost vysoko, tak nerob unahlene zavery... 🙂
@lal krasny vyskok a tiez Ti drzim paluchy, nech je to tovoje prve a hned aj uspesne meranie 😉
@jaja9891 zatial super a tiez si myslim, ze ovu mohla byt az o den neskor..Ale to uz nie je momentalne az take podstatne, hlavne je, nech sa v brusku niekto malicky usidli 😉

adamnela
17. júl 2014

@senta_sofia pocuj Ty jelen na piskotoch, radsej aj mne nieco pekne predpovedaj 😉

paskolinka
17. júl 2014

@jaja9891 ja by som sa tiez u teba priklonila k ovu o den neskor, aj podla hlienu, co mas vyznaceny, aj podla ovu testov... inak ten hlien - rychlo po ovu by mal prestat byt natahovaci a zmenit sa na kremovy, pripadne ziadny. ak je hlien stale ako vajecny bielok (teda velmi natahovaci, klzky) tak je jedno ci je trochu zakaleny alebo uplne ciry, dolezita je hlavne konzistencia...

senta_sofia
17. júl 2014

@adamnela jaaaj, tebe posielam hromadu tehotenskych virusov, nech uz konecne stupnes a potom ti poziciam aj parohy s piskotami 😀

adamnela
17. júl 2014

@senta_sofia chces aj presnu adresu??? 😀 No som ja strasne, ale naozaj strasne zvedava co sa z tohto celého okolo mna vykluje 😒 Ale kazdopadne dakujem a potom beriem aj tie parohy s piskotami.. 🙂

rybkaa
autor
17. júl 2014

@zuzulienocka77 aleee, dobre si na tom furt lepšie ako ja, 37 je super teplota 🙂

senta_sofia
17. júl 2014

@rybkaa @zuzulienocka ja som mala 36,8 a je to tam 😉

senta_sofia
17. júl 2014

@adamnela ved uvidis zajtra, ci sa dopracujes k nejakemu nazoru, ked nic viac, mozno ta vyvolavacka by to mohla nejak resetnut

senta_sofia
17. júl 2014

@jaja9891 ty neplas s anovulakmi, len tak by si nemala zakrvacane zlte teliesko, keby neoovulujes 😉 a co ides neska vybavovat? CAR?

zuzulienocka77
17. júl 2014

@senta_sofia <3 <3 <3 pošlem ti čokoládisko aj s piškótami ak budeš mať pravdu

zuzulienocka77
17. júl 2014

@rybkaa ja som s dnešnou teplotou spokojná, ale bojím sa zajtrajšej a ešte viac sobotnej 😒 . Ja ti verím, že si si doniesla čierneho pasažiera. Iné si ani nepripúšťam v tvojom prípade 😉

paskolinka
17. júl 2014

@rybkaa tak to mas super, ze ti niekto "vyvestil" synatora a este coskoro 😉 ja na taketo nadprirodzene schopnosti verim, su ludia, co to maju, ale ja som v tychto veciach velmi opatrna, lebo tiez verim, ze nie kazdy to ma takpovediac "od boha" a niktori ludia mozu druhym viac uskodit ako pomoct, aj ked na prvy pohlad to vyzera, ze liecia... tym samozrejme nechcem povedat nic zle na dotycneho pana. a keby mi niekto takyto povedal, ze budem mat syna, juj, urcite by moje nadeje vzrastli 😀

senta_sofia
17. júl 2014

@zuzulienocka77 dakujem, ale ak budem mat pravdu, tie piskoty sa ti este zidu 😀 a inak baby @rybkaa @zuzulienocka77 a @jaja9891, za minuly mesiac boli dve tehotne, teraz to date vsetky tri, dalsi mesiac @adamnela @mawiya @paskolinka a @sjuzzan77 a moze sa pridat kludne aj @afra 🙂)) na koho som zabudla, isti dalsi ten mesiac 🙂)

adamnela
17. júl 2014

@senta_sofia jej, no bodaj by si mala pravdu s tými tehotenstvami a pôjdeme takto pekne poporiadku 😉

zuzulienocka77
17. júl 2014

@senta_sofia neboj aj sebe nakúpim piškóty na zásoby. No dobre si to vymyslela s tými tehuľkami, nemám žiadnu výhradu. Ináč u nás vo firme sme nejaký plodní. Ja som nastúpila na miesto, kde išla baba na materskú. Potom otehotneli 2 obchodníčky naraz, potom som otehotnela ja a moja ďalšia kolegyňa. Namiesto mňa prišla baba, ktorá tiež otehotnela a tak som sa ja vrátila do roboty a teraz je tehotná jedna balička a predajkyňa v Prahe 😀 😀 . Sme si robili srandu, že ak chce niekto otehotnieť, nech príde robiť k nám 🙂 🙂 🙂
A dnes mi chcel šéf vymeniť stoličku za lepšiu, no ani bohovy, to je tehotenská stolička 🙂. Kolegyňa si na ňu nechce ani sadnúť, bojí sa že otehotnie 😀. Tak dúfam, že aj teraz mi táto stolička prinesie šťastie 😉

senta_sofia
17. júl 2014

@zuzulienocka77 len bacha, nech ti tam nezacnu chodit exkurzie z modreho konika, ze kazda sa tam nachvilu posadi v nadeji... 😀