icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sunflower109
17. apr 2018

@peknykvietok no to hej aspoň že niečo sa pohlo po roku aspoň ovulka nabehla ...ďakujem si zlatá 😘

ikonica
17. apr 2018

@martinade dakujem ;)

ikonica
17. apr 2018

@alison11 mam spinenie... sice jemnucke.. druhy den... tyzden s tym bol pokoj a zas sa vratilo... lekar to nijako zvlastne neriesil..

martinade
17. apr 2018

@dadulik6 hmm skús si v settings zmeniť nastavene. Aj mne to raz ff spravil

majkaaaaaa
17. apr 2018

@snehulienka82 už počkaj do zajtra rana a kludne môžeš, verím že si nedočkava 🤗 držím ✊✊

martinade
17. apr 2018

@katesocka petorčatá sa len tak neviadia hihihi budeš sa držať rady lekárky alebo to skúsite?

snehulienka82
17. apr 2018

@majkaaaaaa myslis, ze este nebude skoro? pride mi ten graf az prilis pekny... aj ovu presne na 14 DC. je pravda, ze som brala gynex, tak je mozne, ze zabral. myslim upravit cyklus a tak. lebo predosle cykly som mala ovu velmi skoro, aj na 10 -12 DC a potom velmi kratky cyklus, 24-26 dnovy...

katesocka
17. apr 2018

@martinade nakoniec sme sa s muzom dohodli, ze to riskovat nebudeme. Ja by som sice mozno do toho isla, ale istota je istota 🙂

dadulik6
17. apr 2018

@martinade a co tam mam zmenit?

peknykvietok
17. apr 2018

@sunflower109 ale vieš čo, možno Ti teraz aj zmena prospeje, nastúpiš do novej práce a možno práve teraz sa zadarí, veľmi Ti to prajem 😉

sunflower109
17. apr 2018

@peknykvietok si zlatá veľmi pekne ďakujem za také priania 💙 hlavne mi propseje že som medzi ľuďmi a nie zavretá doma medzi 4mi stenami s myšlienkami na čokoľvek...ostatné časik ukáže

martinade
17. apr 2018

@dadulik6
1. isť do settings - obrazok 3
2. Klinúť na detector/override settings - obr 2
3. A zmeniť z recommended na research - obr 1
Možnože ti ff upraví graf

dadulik6
18. apr 2018

@martinade dakujem ale aj tak nevyznacilo... 😏

martinade
18. apr 2018

@dadulik6 to je čudné, každopadne 3.4. Vidim u teba pravildo 3/6

dadulik6
18. apr 2018

@martinade ved uvidim zajtra by som mala dostat kedze som mavala pravidelny 33 dnovy cyklus len tym potratom sa mi to rozhadzalo toto bude este len druha ms po potrate tak hadam sa uz dostanem do normalu

izy1661
18. apr 2018

Prosim poraďte :( V pondelok som si robila ovu test a ciarka bola o trošičku len bledsia ako kontrolná, tak som si tiež tu istu hodinu včera poobede spravila dalsi a tam uz ciarka bola bleda. V sobotu som mala aj plodný hlien aj krcok vysoko a mäkký, tak som si bola ista, ze to je ono. Lenze teplota takto :( tak ja neviem

snehulienka82
18. apr 2018

@izy1661 ahoj, no podla teploty zatial ovu nebola... merala si v rovnaky cas?

katusikkk
18. apr 2018

@izy1661
To ze ovu test ukazuje bliziacu sa ovulku neznamena ,ze ovu naozaj prebehne.To ti ukaze len BT.
Zatial si ovu nemala.

izy1661
18. apr 2018

@snehulienka82 veď preto mi to je divne. Meriam každý deň o 6tej ráno. Nemeriam si prvý cyklus. Ale tento je vseobecne nejaký divny, nikdy som nemala pred ovu teplotu vyššiu ako 36,5. Priemer bol medzi 36,25-45 .
Minulý cyklus mi vyšiel pozitivny tt, ale o 2 dni som dostala ms :( tak neviem čo to teraz može byť

martinade
18. apr 2018

@dadulik6 to mi je ľúto...

martinade
18. apr 2018

@izy1661 niekedy sa nemusí zachytiť pokles. Počkaj pár dní. Ak teplotu budeš mať o 0,2 vyššiu ako v predchádzajúcich dňoch, tak potom ovu prebehla.

8mirka8
18. apr 2018

No drbne ma z toho môjho cyklu 😣😣😣
Minulý mesiac nekonečný 41 dňový.... Predtým mesiac 46 dňový.... A teraz.... Ovulku mi vyznačilo 17DC.... Co som veru nikdy predtým nemala.... Je síce pravda ze som začala užívať VITEX... Ale ze by tak rýchlo zapôsobil 🤔....no veľká škoda ze sme sa netrafili aspoň ten deň pred ovulkou😔.... Uvidíme co z toho bude.... 2.5. mame ísť na kliniku a zrovna mi na vtedy vypočítalo mrchu 😕 snáď nepríde

snehulienka82
18. apr 2018

@izy1661 tak uz viem. minuly cyklus si mala biochemicke tehotenstvo a tento cyklus je anovulacny. to tak byva, reps. je to normalne. drzim palce. coskoro to vyjde, neboj. aj ja som tak mala.

izy1661
18. apr 2018

@snehulienka82 takže je to v poriadku áno?

snehulienka82
18. apr 2018

@izy1661 ano, akurat tento mesiac sa zbytocne budete snazit...

verculiatko1986
18. apr 2018

prosím Vás o radu...zatiaľ mi graf ukazuje takto...na 11-12 den som mala aj plodný hlien, nie dlho ale tak bol....a aj teplota mi klesla presne tak, ako aj minulý cyklus na 36,5......lenže potom sa to nejak čudne poklesalo a stupilo...ale je pravda, že tie dve noci som spala doma u maminy ( jednu noc z toho som bola prikrytá len dekou to mi naraz klesla a druhú som sa riadne zababušila a to mi tá teplota naraz vystupila...mohlo by to byť v tom?) lenže keď som si skúsula zadať teplotu na zajtra poodbnú ako mám z dneška, tak mi odznačilo ovuláciu a preznačilo ju na 15ty den cyklu...môžte vidieť na druhom grafe ...lenže ja viem, že ovuláciu som mala aj minule pri poklese na 36,5 čiže všetko by sedelo na toho 12.teho tak teraz neviem....graf vie označiť aj dve ovulácie za mesiac? napr. v prípade dvojičiek? :D viem, že raz mi gynekolog spomenul na preventívke, že som vtedy raz mala uvolnené po sebe dve vajíčka....alebo to bude tým slabším prikrytím a potom poriadnym zakrytím? DAKUJEM

verculiatko1986
18. apr 2018

@verculiatko1986 preznačenie vidno na prvom grafe

alison11
18. apr 2018

@ikonica Juj,tak vylož nohy a odychuj a ber magnézko aby si nemala kŕče.A ako to čudne riešil gyn. ?

alison11
18. apr 2018

@katesocka Ok,nuž muži sú praktický darmo,pozerajú z fin. stránky,že čo ak 2-5.Nuž tak držím palce aby sa ten ďalší cyklus podarilo aj bez liekov.

katesocka
18. apr 2018

@alison11 dakujem dufam ze buduci cyklus sa mi nejake foliky vytvoria aj bez liekov