icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
17. júl 2014

@zarzisia budem na teba mysliet....poznam tie stavy,tiez som nimi prechadzala rok a teraz sa davam dokopy,ale ak pride ms a naklusem do CAR asi to tak lahko nerozdycham,ale nemam na vyber,musim bojovat...aspon jedno babo chcem ☹ je to narocne a co tie hormony s nami narobia a mozno budes prekvapena a pride to samo a necakane... neboj 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
jaja9891
17. júl 2014

@zarzisia dakujem,si zlata 😉 esteze vas tu mam a davate mi nadej... no ja si chcem tiez najst pracu cim skor,nech vypadnem medzi ludi... a ja by som tiez mala zhodit,ufff,ja mam siroku a tazku kostru a este som z hormonov tolko pribrala,ze hroza,keby to tak lahko slo dole... ale ja verim,ze aj ty sa coskoro dockas,ozaj,ked najmenej budes cakat...

paskolinka
17. júl 2014

@senta_sofia tak to teda ne ne ne 😕 budeme potom musieť iné vymýšľať 😀

zuzulienocka77
18. júl 2014

Dobré ránečko, tak ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
Veľmi sa podobá na ten minulý graf, len je vyššia teplota. Som zvedavá na zajtra. Tak mi srdce ráno bilo, že som ho až v krku cítila 🙂
@senta_sofia, @paskolinka
@rybkaa @jaja9891 ako vy babizne?
Pekný deň kočky

jaja9891
18. júl 2014

@zuzulienocka77 ahoj moja, ja takto podivne 🙂 prepisalo mi na ovu,ako ste vraveli vy 🙂 ale podla mna bola inokedy 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
pekny dnik

senta_sofia
18. júl 2014

@paskolinka neboj, ked budes tehotna, tak mozno tie vymyslene mena zavrhnes, lebo to budes citit uplne inak 😉

senta_sofia
18. júl 2014

@zuzulienocka77 fuu, no zajtra to bude napinave 😉)

zuzulienocka77
18. júl 2014

@senta_sofia mi hovor, asi to neprežijem 😀 . Len tá červená čiara ma sere, že je tak vysoko. Nedá sa dať nižšie 😀
Ale už ma podruško, nie bolí, ale cítim ho a kríže ma bolia, tak neviem neviem. A včera som bola besná, ale to ma svokra nasrala, tak možno aj preto 😠

senta_sofia
18. júl 2014

@zuzulienocka77 mna aj teraz pobolieva podbrusko, krize tiez, takze to moze a nemusi mat suvis s menstruaciou 🙂 som zvedava veru... a mna svokra nasere bez ohladu na kramy, takze to tiez neber ako sucast PMS 😀

zuzulienocka77
18. júl 2014

@senta_sofia bože ja mám dobrú svokru, ale od kedy mám dieťa, tak by som ju niekedy vedela aj v lyžičke vody utopiť a presne včera bol ten deň. Prišli sme domov a muž mi hovorí: "tak asi tie krámy prídu čo?" Skoro som ho zabila 🙄

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
18. júl 2014

@zarzisia folikulom zdar!!!

senta_sofia
18. júl 2014

a co nase druhe zeliezko v ohni @rybkaa bude napinavy vikend?🙂)

lal
18. júl 2014

Ahojte baby, mne dnes rano bolo do placu, teplota klesla o 0,3°C v porovnani so vcerajskom. Ked som to dala do grafu, tak este to asi nie je stratene, ale teplota klesla, no ☹

rybkaa
autor
18. júl 2014

@senta_sofia zhasol aj posledný plamienok... môj malý thassoský chlapček sa zjavne nekoná 😔 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

rybkaa
autor
18. júl 2014

@zarzisia drž sa, hlavne nech folik tučnie a ovulka prebehne, a hlavne pekný víkend na chate 🙂

rybkaa
autor
18. júl 2014

@lal tiež mi bolo dnes ráno tak nejako smutne, že znova z toho nič nebude....

zuzulienocka77
18. júl 2014

@rybkaa ☹ mrzí ma to zlatko. Už som aj ja skeptická, tak som ti verila. Dopadnem zajtra ako ty a budeme dve ☹

rybkaa
autor
18. júl 2014

zajtra ideme na 50-tku rodinnej kamarátke, opijem sa ako delo z toho žiaľu 😔 po MS idem na preventívku ku gyn. tak niečo ideme riešiť, lebo mne sa to nejako nezdá, že prvý raz na prvý šup po vysadení HAK a teraz nič aj napriek snahe a jasnej ovulke podľa teploty....popri vyšetreniach štítky mi robili rozbor aj cyklových hormónov počas LF a progesterón som zvýšený mala pekne, tam problém nie je, tak ideme pátrať po tom, kde je....v auguste to bude rok, čo sa snažíme...

rybkaa
autor
18. júl 2014

@zuzulienocka77 mrzí ma to ☹ čo už...treba veriť, že raz to predsa len vyjde....ale čas uteká a stále nič, nebudeme predsa plodné nafurt....dnes sú podpory na pošte, ako sme šli ráno okolo, až mi zle prišlo, keď som tam videla v zástupoch rómsku populáciu, každá jedna ovešaná detvákmi každého veku, s kočíkmi, tehotné....kua, nemá to čo do huby strčiť, žijú na hranici biedy, deti majú len ako prostriedok na vyberie soc. dávok, ale rodia ako mačky....je to nespravodlivé 😠

senta_sofia
18. júl 2014

@rybkaa ach jaj ☹ ved uvidis, ono to nemusi byt nic, ja som kazde tehotenstvo mala na prvy sup a teraz vidis, asi fakt to prilisne chcenie nerobi dobrotu

rybkaa
autor
18. júl 2014

@senta_sofia jasné, idem mi to na mozog, ale ako na to nemyslieť? Som v práci, zaoberám sa ňou a ľuďmi a ich problémami, nemyslím na to, venujem sa domácnosti, rodine, chodíme na výlety, dovolenky, seno hrabať, von s kamarátmi, nemyslím na to....mám to v podvedomí, tam to je...potom ma prepadne chvíľa, že čo ak sa to nepodarí už nikdy, že to je trest za interupciu, alebo že sa niečo dovrzalo pri MA....mala som aj škaredú cystu a bojím sa, či niečo po sebe nezanechala, či sa nevráti, preto som rada, že už idem k dr. aspoň budem vedieť na čom som.....som v relatívnej psychickej pohode, užívam si život, myslím optimisticky, ale občas príde aj zlý deň - ako je napr. dnešný 😔

paskolinka
18. júl 2014

@rybkaa a myslis ze uz je to uplne stratene tento cyklus? test si skusala? ja si inak tiez stale hovorim, ze trebalo by sa od toho nejako oslobodit, nemysliet, neriesit... len ako? stale som neprisla na ten figel. je vela bab, co hovoria, ze sa podarilo, ked to prestali riesit. ale ako do kelu sa do toho stavu dostali? 😕 myslim teraz do stavu neriesenia/ nemyslenia, nie do druheho stavu 😀

zuzulienocka77
18. júl 2014

@paskolinka mne sa to tiež podarilo, že som proste posledný mesiac vypustila. Ale dostala som sa do toho stavu tak, že som cez sestru zisťovala dobrý CAR (taká som už bola nešťastná) a mi potom volala, že v Martine, aj číslo som mala a tak som čakala do MS a že sa tam objednám a už nebolo treba 🙂 . Proste som sa ukľudnila, že je ešte nejaká iná možnosť a že ma vyšetria a budem vedieť, či som ja na chybe (lebo mm bol na spermi a bol TIP TOP)

paskolinka
18. júl 2014

@zuzulienocka77 ano, aj to sa vraj casto stava, ze baba je objednana do CAR a uz tam dojde tehotna 😉 ja som bol a v podobnej situacii, ked som mala ist na laparku, aby kukli kde a ci je problem a dostala som sa presne do opacneho modu - ja som bola uplne v strese, ze musime to dat este pred operaciou, nech tam nemusim ist 😀

rybkaa
autor
18. júl 2014

@paskolinka dnes som bola ráno taká smutná z tej teploty, že som ani test neurobila...jasné, kým nedojde ms, nič nie je stratené, no mám pocit, že z toho nič nebude...tiež neviem, ako na to nemyslieť....nemyslím na to, ale mám to v hlave, že sa to vždy nejako vynorí, bábätká a tehotné ženy sú všade....nedá sa nespomenúť si na to

paskolinka
18. júl 2014

@rybkaa ved to, ja tiez na to nonstop nemyslim, len tam niekde v hlave to je a z casu na cas to vyskoci. minule sme sa boli kupat na jazere a tolko tehotnych v plavkach okolo mna, ze som myslela, ze to snad ani nie je mozne 😀 a mozno si len ja viac vsimam...

mawiya
18. júl 2014

tak babenky, mne dneská urobila radosť táto moja fotka. nie je to pozitívny tehu test, ale dole sadry. 🙂 musím síce rehabilitovať, aleeeeeeeeeeee súúúúú preč a idem ich opaľovať. 🙂 cmuk lásky moje a krásny víkendík

rybkaa
autor
18. júl 2014

@mawiya nemáš zrazu pocit, že si taká ľahká, že dokážeš lietať? 🙂