icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
18. júl 2014

@zarzisia paradicka, vidis,hovorila som,ze porastu... jak fajne,ze ti pichla pregnyl,ja som mala minuly utorok taky folikul a ani ma na to neupozornila,ze snazte sa :( asi prerastol do cysty...

jaja9891
18. júl 2014

@adamnela No moja dufala som,ze ti to vyvratia,ale je dobre,ze mas taketo lekarky poblizku,uvidis,pomozu ti a sup sup na to vsetko 🙂

adrianaaa32
18. júl 2014

@senta_sofia ...jaaaj no tie moje oci preplakane radsej asi len skryt za tie okuliare. Niekedy mam pocit ze viac nezvladnem, ze sa zblaznim, vybuchnem alebo sa hadam rozplyniem...

adrianaaa32
18. júl 2014

http://www.fertilityfriend.com/home/adriana
Teraz by to uz mohlo ist 🙂

senta_sofia
18. júl 2014

@adrianaaa32 uz ide, dakujem 🙂 mas tam dost prazdnych kruzkov, nemerias pravidelne v rovnaky cas? lebo vo fertilityfriend sa da nastavit cas, kedy merias a pokial nemerias iny, dava ti tam stale ten, takto to trosku matie... ale ovulacia podla mna nebola, dnes ti isla teplota dolu, aj podla pozitivneho ovu testu na 16DC by to aj celkom vychadzalo na dnes, vcera si uz test nerobila? a myslim, ze urcite vies, ze rozhadzana psychika otehotneniu tiez nenapomaha, takze aspon to skus, precitaj si, co tu absolvovali mnohe z nas a pochopis, ze nie si ani prva a bohuzial, ani posledna

senta_sofia
18. júl 2014

@jaja9891 ty si zase kde nasla cystu?🙂) len aby ti ta cysta za 2 roky nerobila neporiadok po dome 😀

jaja9891
18. júl 2014

@adrianaaa32 moja taketo stavy poznam aj ja...ale co narobime,musime bojovat ako o zivot...

jaja9891
18. júl 2014

@senta_sofia no myslim si,ze mam zase cystu,no kiez by z nej bol ten neporiadok 😀 strasne ma vecer bolelo podbrusko,graf vselijaky... a taak...skratka historia spred 2 mesiacov sa opakuje 😀

adrianaaa32
18. júl 2014

@senta_sofia no meriam ako vstavam okolo 7 rano. Niektore dni +- pol hodka. Tak to skusim prepisat ako to grafu pomoze 🙂
Test som uz nerobila, uz som nemala ziadny dalsi. A nie som na Slovensku tak si ich nemam kde kupit 😒
Bohuzial, viem ze je nas straasne vela s takymto problemom. Len niekedy som uz fakt zufala....bojujeme uz dva roky a mam pocit ze mi pomaly dochadzaju sily..
Ja neviem ta ovulka, nezda sa mi to. Uz asi 4 dni citim lavy vajecnik. Dnes trochu menej uz, ale predsa. Ta teplota je asi nizka na ovu, vsak?
A dakujem 😉

adrianaaa32
18. júl 2014

@jaja9891 presne, ako o zivot...o zivot nasich buducich detiiii...
Len keby to netrvalo tak dlho...

jaja9891
18. júl 2014

@adrianaaa32 veru a ako dlho sa snazite a ste ok?my sa snazime kratko,ale ani nam nedali vela nadeji ☹

adrianaaa32
18. júl 2014

@jaja9891 uz 2 roky. Priatel je ok. Ja mam endometriozu. V aprili som bola na laparke. Sice mi povedali ze to bol len 1.stupen, 2 loziska na pobrusnici, ziadny organ nebol zasiahnuty, vsetko priechodne...no aj tak..uz to tam raz bolo...
A vam preco nedavaju nadej??

jaja9891
18. júl 2014

@adrianaaa32 moja presne pre to iste,mam endometriozu,pred rokom laparotomia,cysty na vajecnikoch,zrasty :( vraj katastrofa,priechodnost neskontrolovali :( a 11 mesiacov som nemala ms,hormony so mnou narobili divy a teraz cysty dookola,testy mi z nich duchuju a davaju zbytocnu nadej.... hroza,nikto sa mi nechce venovat,len ma odbijaju do CAR... ☹

adrianaaa32
18. júl 2014

@jaja9891 ach boze, toto nie je normalne....preco sa nam toto deje?
A skusate zatial prirodzene? Ja to vraj nemam az take hrozne, no aj tak. Zvazujem uz akukolvek moznost. Chcem skusit IUI a ak nic, tak pojdem aj na umele hned. Ja uz nevladzem dalej cakat a trapit sa. Tal by som sa dala asi na to umele a snaaaad to vyjde.

jaja9891
18. júl 2014

@adrianaaa32 neviem preco sa nam toto deje :( je to trapenie a tiez mam take dni a stavy ako pises,ale snazim sa zatial byt co najviac v poho a makam na stavbe,nech nemyslim na deticky,ale ani nikam nechodime,lebo sa nas kazdy vypytuje a vsade same tehu :( aj tie co nechcu :( a my by sme z ato dali vsetko.... keby ma aspon cysty neblaznili s testami....

adrianaaa32
18. júl 2014

@jaja9891 jaaaj presne viem o com hovoris. Tie otazky " a vy kedy" z duse nenavidim.. presne, mam pocit ze vsetky kamaratky aj nekamaratky tehotneju, len ja si pripadam ako taka koza jalova ☹

jaja9891
18. júl 2014

@adrianaaa32 aj ja sa tak citim a nechapem co kazdy do toho pcha nos :(

jaja9891
18. júl 2014

zienky nebite ma,ale musela som kvoli vnutornemu hlasu spravit a aha ako moje cysty zblbnu testy :( nemozem mm povedat nic,ale je mi na figu z toho.... tak aspon vam sa zdoverim....

adrianaaa32
18. júl 2014

@jaja9891 niektori si myslia ze staci lusknut prstom a zena je tehotna ked si zmysli...a ta co nie je, urcite nechce! Tiez sa s tym stretavam..kazdy sa pyta a vy na co este cakate? Ved dom mate, co este chcete? Presne TO DIETA chceme..

adrianaaa32
18. júl 2014

@jaja9891 na tom tretom teste je nejaky duch 😉

jaja9891
18. júl 2014

@adrianaaa32 ja uz som v rodine povedala na rovinu,ze mam problem a ostali ticho,lebo boli v soku...ale ostatny ma stvu,akoby som si dobrovolne vybrala byt bez deti.... a pritom mozno aj tusia,ale aj tak rypu,ako naschval,do ziveho...

jaja9891
18. júl 2014

@adrianaaa32 ano cysty mi robia takychto duchov.... ☹ je to ten isty test,len upraveny kontrast....

adrianaaa32
18. júl 2014

@adrianaaa32 jaaaj to mas sposobene cystami??

adrianaaa32
18. júl 2014

@jaja9891 to toto sposobuju cysty??? ☹

jaja9891
18. júl 2014

@adrianaaa32 jj,dobre sila,nie???uz druhy krat sa mi to stalo... no pravdepodobne ano,ale tie zlteho telieska,endo nie.... kruty zart osudu,co?

adrianaaa32
18. júl 2014

@jaja9891 fuu, tak to som nevedela ze cysty mozu az takto zblbnut hormony..

jaja9891
18. júl 2014

@adrianaaa32 no moja dr. tvrdi ze ani nie,druha,ze ano,dalsia ze mozno.... ale tak no.... vyber si...

jaja9891
18. júl 2014

zienky, ktora mate FF v mobile???neviem sa tam prihlasit,vybehla mi nejaka blbost...

adrianaaa32
18. júl 2014

@jaja9891 no tak to ozaj ze vyber si...