icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
3. jún 2018

@katesocka Verím,že sa dočkáte aj ďalšieho po pôrode to pojde už ľahšie 🙂
@dadus_ka Držím palce hlavne aby bolo zdravé bábo 🙂 a potom napíšeš,keď na sone Ti lekár povie 🙂
@tajkazanova Test pohlavia sa má robiť v 13týždni vraj od tadiaľ je najistejší výsledok možno tie žienky robili skôr píše sa od 10týždňa.Ja som ho chcela kupovať min. týždeň tu na bazáre,lenže v apríli sme prišli o bábo,tak som musela zrušiť.

alison11
3. jún 2018

Ahojte baby ja dnes takto naozaj veľmi zaujímavý graf mám teraz ale už aj bolesti an ms mám 2 deň.

gabina23
3. jún 2018

@dadus_ka
Ahoj prosím ťa kedy si mala poslednú menstruaciu? Ja som bola ma sone keď som bola 6tt+4d a nebilo srdiecko tak ma poslal na kyret že to už musí byť.

dadus_ka
3. jún 2018

@gabina23 ahoj podla menstruacie sa neriadime lebo moja bola posledna 2.4. Takze by som mala mat +2tt ale ja som mavala pravidelne dlhe cykly 38d a ovulaciu som mala vzdy neskor a 12d lutealnu fazu, merala som si teplotu takze presne som vedela kedy bola ovulacia a 6tt+4 mi presne sedelo aj podľa toho ako mi to vypocitalo sono. U mna pokrok po 6 dnoch bol vidiet kukni na fotke.. O kyrete nepadla ani rec, doktorka povedala ze buduci tyzden uz bude srdiecko ale kontrolu mam az 20.6. Aby sme mohli uz aj knizku zalozit. V 6tt+4 nemusi byt vidiet srdiecko.

gabina23
3. jún 2018

@dadus_ka ja som mala 6.4 poslednú a bábätko sedelo presne podľa veľkosti na ten deň keď som bola. Tak mi len povedal že už musí byť srdiecko a na kontrolnom sone v nemocnici mi to len potvrdili. Odvtedy som stále iba rozmýšľala nad tým že som mohla ešte týždeň počkať či nezačne srdiečko byť ale bola som v takom šoku že som iba robila čo mi povedali. Tak teraz som v ešte väčšom keď som ťa čítala. Bábo malo vtedy presne 8mm 😞 teraz zase budem už iba nad tým rozmyslat

alison11
3. jún 2018

@gabina23 Juj to mi je ľúto ☹ mne v 10tt nebilo srdiečko ale i veľkosťou bolo 2týždne zaostalé,pri sone i ani ja som nevidela žiadny pohyb svojho dieťatka a pri prvom sone som videla ako sa hýbalo v 6tt a 3dni vtedy malo a 12mm.☹

0507
3. jún 2018

@dadus_ka
@katesocka daju sa urobit uz po 10. tyzdni krvne testy na zistenie pohlavia, vysledky sa posielaju po 12. tyzdni...robi to firma, ktora ma zmluvy s niektorymi gyndosmi, ale asi nie vsetkymi...moj to ma, tak ak vsetko pojde dobre, tak si to dam urobit...som nedoskava uz teraz 🙂

dadus_ka
3. jún 2018

@gabina23 moje malo 0,71cm takze menej ako ty. Mne jasne povedali ze srdiecko v tomto stadiu este nemusi byt ale ze inak vsetko je OK zatial. Ja by som na kyret nesla urcite to chce este aspon tyzden.

dadus_ka
3. jún 2018

@gabina23 https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/aka-ma-byt-velkost-plodu-v-7-tyzdni-po-oplodneni/ precitaj si tuto diskusiu pisu tam aj baby co ich uz posielali na kyret a srdiecko nakoniec zacalo byt az v 8tt a maju zdrave deti.

gabina23
3. jún 2018

@dadus_ka už to radšej nejdem ani čítať lebo mi bude ešte tahsie..všetko dobré prajem

ruzicccka
3. jún 2018

Baby ...
Da sa zistit podla grafu ze coskoro ovu bude ci vobec ?

mojvlk
3. jún 2018

Ahojte chcela by som sa spytat ak ste tu niektore ktore beriete lieky na alergiu...dostala som od lekara sice nie som alergik ale mala som silnu nadchu dlhotrvajucu tabletky antihistaminika urcene na alergicku nadchu teda pomohli a dost rychlo az mam aj v nose sucho ale vsimla som si ze nemam ziadny hlien aj dolu .... dnes som 15DC -ovulku zvyknem mavat 17-19... teplota zatial nizka krcok sa zda otvoreny ... neviem teraz som zmatena po ine cykly bolo hlienu pozehnane aj 5dni pred... mohli by mat tieto lieky na to vplyv len na tento znak alebo na celu ovulaciu??? mala by som ich uzivat az do kontroly to bude az za 9dni neviem ci ich nemam vysadit ked uz nadcha pominula len ci sa zase nevrati lebo som sa s nou trapila od polovice maja

katesocka
3. jún 2018

@tajkazanova neviem či to bola len náhoda, ale akosi tomu neverím :D

katesocka
3. jún 2018

@0507 Áno počula som o tom 🙂 Ale mne na to pohlaví vôbec nezáleží, takže v pohodke počkám až na ultrazvuk 🙂

martinade
3. jún 2018

@ruzicccka meranie teploty potvrdí ovulaciu. Na zistenie dopredu ovu slúzia ovu testy

lusyc
3. jún 2018

Ahojte. Ja uz som celkom zmätená. Moje telo si robí, čo chce. Som 7.dpo, teplote hore, tretí den mam spinenie, ktoré prešlo do jasnej krvi dnes poobede. To uz je akoze ms ?! Minuly mesiac som mala LF 13 dní. Mam PCO a nepravidelný cyklus, ale skor v zmysle nekonecneho predlzovania, nie, ze 25 dňový. Chystam sa na preventivku po roku, ale uz teraz viem, ze mi da dr. Duphaston, ktory mi vobec nepomáha, spinim aj s ním od buka do buka, cykly kadejako dlhe a este dlhsie.

alison11
4. jún 2018

Ja dnes takto,a bolesti na ms stále,nechápem,to prečo mám tak vysoko bt.

butterfly333
4. jún 2018

@alison11 to si koľko dpi? 9?

dracik07
4. jún 2018

Ahojte dievcata 🙂

@dadus_ka jeeej bublinka krasna 😍

Ja postupujem uz by malo byt asi po ovu, tak som zvedava

topasitta
4. jún 2018

@mojvlk ano, to je vedlajsi ucinok

evi38
4. jún 2018

@lusyc ahoj aj nieco uzivas? Myslim lieky alebo vitaminy. Mozno bekomplex forte ten je dobry na predlzenie LF a proti spineniu mozes skusit Ccko 🙂...Ako dlho sa snazite?

evi38
4. jún 2018

@dracik07 podla mna ovu este neprebehla, mozno dnes, ak ti zajtra stupne teplota...aj test zo vcera je silny 🙂...ale snazenie tam mate, tak drzim palce, aby sa zadarilo...budeme mat asi podobne ovu...ja cakam dnes, pripadne zajtra...uvidim aky bude dnes test a zajtra teplota 🙂

alison11
4. jún 2018

@butterfly333 Podľa dievčat 9 dpo nuž ja sa vo svojom grafe tento krát moc nevyznám nemávala som také hore dole skoky,pred kyretom...už čkám aby sa ms spustila ale nato musí klesať bt.

alison11
4. jún 2018

@8mirka8 Ahoj tak akosi dopadla?

alison11
4. jún 2018

@mili22 Ahoj ako sa máš?Už dávnejšie som ťa tu nevidela.
@updatevani Ahoj ako sa držkáte?

dadus_ka
4. jún 2018

@dracik07 dakujeeem 😊😘... Nooo u teba vyzera ze 12 prebehla ovu a pekne si to 13 este poistila. Mam takeho tusaka ze teraz to vyjde 😍

dracik07
4. jún 2018

@dadus_ka kiež by si mala pravdu

lusyc
4. jún 2018

@evi38 ahoj. Lieky teraz neuzivam. Vitaminy magnesium +b6, pregnafolin 800, gynex.zinok. Zatial sa snazime len 4 mesiace, ale tlaci ma vek.
Dnes teplota stale vyssie 36,72.

evi38
4. jún 2018

@lusyc drzim palce, aby sa zadarilo, graf vyzera zatial super 🙂...mozno to bolo spinenie z uhniezdenia...vek mas aky, ak sa smiem spytat? 🙂

lusyc
4. jún 2018

@evi38 dakujem. onedlho 34. Aj pri prvom tehu som mala spinenie, ale toto sa mi zda prilis silne a vela. Prvykrat sme sa snazili skoro 3 roky, takže najvyšší čas.