icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
17. jún 2018

@ikonica už práve objednávam, aj tinktúru z kotvicnika pre mm, a tu na konikovi aj inofolic, kázala mi aj dr brat,🤗

ikonica
17. jún 2018

@bona69 skus... drzim paluchy.... juuuj kde sa ta moja mrcha zdrziava??? uz aby prisla..... ja len dufam, ze na dalsie nebudeme zas rok cakat.... asi dame tri cykly prirodzene a ked to nepojde, objedname sa zas do splnu a budeme pokracovat tam kde sme skoncili... cize najskor horm. profil a tak dalsi postup... minule som ani toto nestihla, uz som dobehla s pozitivnym testom 🙂

bona69
17. jún 2018

@ikonica juuj, držím aj ja vám palce,❤️❤️

bona69
17. jún 2018

@ikonica teraz ma napadlo,do splnu do Košíc?

ikonica
18. jún 2018

@bona69 hej do KE

sonka_miro
18. jún 2018

Teplota stale nejako neklesa, alebo skor kolise ,ms nikde a test snehobiely. Nechapem

katusikkk
18. jún 2018

@sonka_miro
Hod tu cely graf.

bona69
18. jún 2018

@ikonica no manžel sa musí objednať na ten spermiogram do Košíc,len neviem kde bude lepšie ísť,dr mi odporučila ku Hrivňákovi,nemas skúsenosti?

dadulik6
18. jún 2018

Ani ovu ani ms 🤨 ....

sonka_miro
18. jún 2018
hope40
18. jún 2018

@sonka_miro a nebola ovula nahodou toho 14teho? Podla grafu mi to tak pripada 😊

katusikkk
18. jún 2018

@sonka_miro
Ty si mala Ovu az na 20 DC.Ja mam LF fazu 14 dni,takze ms by ti mohla prist zajtra.Ked ti zajtra neklesne,tak skus este raz test.
@hope40
14 teho byt nemohla,lebo hned 16 teho je teplota nizsia ako 12 teho.Ovu ma vyznacenu spravne,len ms moze prist zajtra.

sonka_miro
18. jún 2018

@hope40 ovu mi vyznacil graf, meriam len druhy cyklus, som v tom novacik 🙂

sonka_miro
18. jún 2018

@katusikkk minuly mesiac som mala ovu na 18DC a 28DC prisla ms. pockam este par dni a uvidim co z toho bude 🙂 ale dakujem. A ovu je teda spravne? Mam aplikaciu kde mi apka vyznacuje ovu, ale zda sa mi to ok.

dracik07
18. jún 2018

Ahojte
Podla posledných 2 grafov vyzerá že LF mám 17 dní. Nieje to dlha LF?

katusikkk
18. jún 2018

@sonka_miro
Zajtra hadam vyskoci 🙂 Skus si potom robit graf vo FF davaj este jeden udaj.Zapis hlienu,alebo ovu test.Stac ked to budes davat v obdobii kedy mas cca ovu.

sonka_miro
18. jún 2018

@katusikkk oki dakujem :*

katusikkk
18. jún 2018

@dracik07
podla mna bola OVU 14 DC.

izy1661
18. jún 2018

Ja dnes takto. Ale bola mi celkom zima, mali sme otvorené okno.. takže možno.by bola teplota vyššia

martinade
18. jún 2018

Baby, konečne mi FF označila ovu, ale nestotožnujem sa s vysledkom, lebo uz 2 dni som mala krémovy hlien. Skor si myslím ze ovu prebehla toho 10, keď 9 DCsom mala brutalny egg white hlien a takisto slabšie krvacanie a od 10 už iba taký slabši egg white hlien. Ak si prepnem v nastaveniach oznacovanie ovu z automaitického na research tak mi FF prepise ovu na toho 10teho. Ale asi sa moc teplotami riadiť nemozem kedze od 10dc su teploty merane v inom časovom pasme s posunom 7 hodin. Uf neviem kedy som mala ovu

zuji
Autor odpoveď zmazal
izy1661
19. jún 2018

Dnes rovnako 😊

sonka_miro
19. jún 2018

Dnes takto uz to vyzera na ms len zatial este nedorazila.

dadulik6
19. jún 2018

Baby tie co uzivate vitex mam cakat na 1dc alebo si uz zajtra mozem dat

bona69
19. jún 2018

@dadulik6 ja beriem celý cyklus,tak neviem,no tento ma skoro vôbec neboleli prsia,tak uvidím ako výjde vo štvrtok hormonálny profil

dadulik6
19. jún 2018

@bona69 no to viem ze cely cyklus sa ma brat preto asi zacnem v 1dc ... drzim palce nech mas vsetko v poriadku

bona69
19. jún 2018

@dadulik6 ďakujem ❤️

dadulik6
19. jún 2018

@bona69 mna zacali boliet prsia vzdy 5 dni pred ms ale po potrate prestali a teraz druhy cyklus co ma len bradavky bolia

ikonica
19. jún 2018

1DC

sticker
evi38
19. jún 2018

@ikonica gratulujem 🙂...mozete sa opat snazit, verim, ze tentokrat to dopadne uspesne...drzim palce 🙂...u mna to opat uz 9 mesiac po kyrete nevyslo, uz cakam ms a idem si objednat vitex a gynex a priatelovi kotvicnik...ty si prosim ta vitex a gynex objednavala cez net cez lekaren?