Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 skus... drzim paluchy.... juuuj kde sa ta moja mrcha zdrziava??? uz aby prisla..... ja len dufam, ze na dalsie nebudeme zas rok cakat.... asi dame tri cykly prirodzene a ked to nepojde, objedname sa zas do splnu a budeme pokracovat tam kde sme skoncili... cize najskor horm. profil a tak dalsi postup... minule som ani toto nestihla, uz som dobehla s pozitivnym testom 🙂
@sonka_miro
Hod tu cely graf.
@sonka_miro a nebola ovula nahodou toho 14teho? Podla grafu mi to tak pripada 😊
@sonka_miro
Ty si mala Ovu az na 20 DC.Ja mam LF fazu 14 dni,takze ms by ti mohla prist zajtra.Ked ti zajtra neklesne,tak skus este raz test.
@hope40
14 teho byt nemohla,lebo hned 16 teho je teplota nizsia ako 12 teho.Ovu ma vyznacenu spravne,len ms moze prist zajtra.
@hope40 ovu mi vyznacil graf, meriam len druhy cyklus, som v tom novacik 🙂
@katusikkk minuly mesiac som mala ovu na 18DC a 28DC prisla ms. pockam este par dni a uvidim co z toho bude 🙂 ale dakujem. A ovu je teda spravne? Mam aplikaciu kde mi apka vyznacuje ovu, ale zda sa mi to ok.
@sonka_miro
Zajtra hadam vyskoci 🙂 Skus si potom robit graf vo FF davaj este jeden udaj.Zapis hlienu,alebo ovu test.Stac ked to budes davat v obdobii kedy mas cca ovu.
@katusikkk oki dakujem :*
Baby, konečne mi FF označila ovu, ale nestotožnujem sa s vysledkom, lebo uz 2 dni som mala krémovy hlien. Skor si myslím ze ovu prebehla toho 10, keď 9 DCsom mala brutalny egg white hlien a takisto slabšie krvacanie a od 10 už iba taký slabši egg white hlien. Ak si prepnem v nastaveniach oznacovanie ovu z automaitického na research tak mi FF prepise ovu na toho 10teho. Ale asi sa moc teplotami riadiť nemozem kedze od 10dc su teploty merane v inom časovom pasme s posunom 7 hodin. Uf neviem kedy som mala ovu
1DC

@ikonica už práve objednávam, aj tinktúru z kotvicnika pre mm, a tu na konikovi aj inofolic, kázala mi aj dr brat,🤗