icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonka_miro
22. jún 2018

Ahojte babenky. Ja uz vobec neviem co si mam mysliet. Testla som pondelok utorok a nic ani sa tak necitim ales stale nikde ani naznak.

lauritka
22. jún 2018

@sonka_miro toto vyzera na anovulak

izy1661
22. jún 2018

Dúfam, že ide o ip ! Na klesanie kvôli ms je ešte skoro..

lauritka
22. jún 2018

@izy1661 jj, to nebude este pokles pred mrskou 😉

ceklis
22. jún 2018

Ja mám takéto :( môže to byt ip?

lubi13
22. jún 2018

ahojte, tak ja dnes 1DC

katusikkk
22. jún 2018

@ceklis
Ja som mala nedavno takyto graf,takze nemyslim si ,ze kazdy pokles je IP.
Ty beries asi Progesterom ktory drzi teplotu hore,takze ak by to nebola ms,tak je to dobre znamenie 🙏

ja17ay
22. jún 2018

@ceklis
Ahoj moja, môže byť, ja som mala tiež pokles , u mňa 8 dpo, a v ten deň mini dusik na teste, test si dnes nerobila?

sonka_miro
22. jún 2018

@lauritka aj ked mi to vyznacilo ovu ? sledujem len druhy mesiac a stale sa len ucim

ceklis
22. jún 2018

@ja17ay ach jo 🙈 no veď musím len vydržať. Jasne že som testovala, uplna beloba. Ešte si hovorím, že tie testy z ebay sú “malo” citlive 😂😂😂
Uvidím zajtra ráno, ta teplota asi povie viac.

lauritka
22. jún 2018

@sonka_miro ovu soce vyznacilo.ale zle.pretpze nedosla mrska. A teploty sa ti nedrzali hore.len par dni...to nestaci ..okrem toho ked nie si tehu.taku dlhu LF nemozes mat.
Skoc k lelarovi nech ta kukne .co to tam.zdrzuje

lauritka
22. jún 2018

Sorru preklepy z mobilu. Pozri kludne ako vyzeraju ovulacnr grafy u mna v blogu.

sonulienka13
22. jún 2018

Cavte babulky moje 🙂 dlllho som tu nebola.Uz ani nemeriam.Len zspisujem sexik 🙂 my uz mame podpísanú aj žiadosť do poisťovne 🙂 jupiii.Ferticent je uzastny😍😍😍uplne iné to je ako v GF.Tak verim,ze nam uz druhe IVF vyjde🙂 myslim na vas a drzim Vám všetkým palcaky lásky 🙂

sonka_miro
22. jún 2018

@sonulienka13 drzim palce no ja mam zlu skusenost s ferticentom. Ale vsetko je individualne.

sonulienka13
22. jún 2018

@sonka_miro a mozes mi o nej napísať prosim ta? Ja mam zase tažké srdce na GF.uz nikdy by som tam nešla.ale sto ľudí,sto chuti.ja som zatial nadmieru spokojná.

izy1661
23. jún 2018

🙂

ikonica
23. jún 2018

@izy1661 parada.... no mozno skus zajtra rano test 😉

izy1661
23. jún 2018

@ikonica ďakujem, uvidím podľa teploty 🙂 Ale pondelok/ utorok (ne)má prísť ms, a ja idem zrovna v pondelok na dovolenku, tak neviem, že či si tam mám zobrať test pre istotu

ikonica
23. jún 2018

@izy1661 drzim palce nech zajtra teplotka neklesne a nech mrchana nepride aspon tych 9mes ;)

dadus_ka
23. jún 2018

@sonka_miro aj mne to pride ako anovulak :/

anulka1944
23. jún 2018

Ahojte ... mozete mi prosim vas napisat co mam cakat? Ms nikde ( mam nepravidelnu ale tak cca 32dni) a test neg. 😪

bona69
23. jún 2018

@anulka1944 nie som expert ale ovu podľa mňa ešte nebola😞

anulka1944
23. jún 2018

@bona69 no ked ja som taka divna .... vytok bol inokedy nez poz. Ovu test.... a teplota no katastrofa 😪ovu som mala podla testu mat 23-24 dc

sonka_miro
23. jún 2018

@sonulienka13 pisem spravu

sonulienka13
23. jún 2018

@sonka_miro Okicko 🙂

sonka_miro
23. jún 2018

@dadus_ka musim skusit ti ff apku . Minuli mesiac som mala uplme iny grat

bona69
23. jún 2018

@anulka1944 tak do ovu testov sa nevyznám,no podľa teploty ešte nebola, uvidíš ďalšie dni aká bude teplota❤️

martinade
24. jún 2018

Nejaký divný graf. Pokles v 24DC a 9DPO. Na MS príliš skoro a na implatačný celkom pozde, či nejaká malá nádej by tam mohla byť?

izy1661
24. jún 2018

No, ja dnes takto :/ . Merala som sice o cca hodinu a pol skôr než zvyknem, a tiež mi bola v noci zima, ale tak isto to môže predstavovať príchod blížiacej ms, na ktorú sa ale vôbec necítim 😞

izy1661
24. jún 2018