Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonka_miro toto vyzera na anovulak
ahojte, tak ja dnes 1DC
@lauritka aj ked mi to vyznacilo ovu ? sledujem len druhy mesiac a stale sa len ucim
@sonka_miro ovu soce vyznacilo.ale zle.pretpze nedosla mrska. A teploty sa ti nedrzali hore.len par dni...to nestaci ..okrem toho ked nie si tehu.taku dlhu LF nemozes mat.
Skoc k lelarovi nech ta kukne .co to tam.zdrzuje
Sorru preklepy z mobilu. Pozri kludne ako vyzeraju ovulacnr grafy u mna v blogu.
Cavte babulky moje 🙂 dlllho som tu nebola.Uz ani nemeriam.Len zspisujem sexik 🙂 my uz mame podpísanú aj žiadosť do poisťovne 🙂 jupiii.Ferticent je uzastny😍😍😍uplne iné to je ako v GF.Tak verim,ze nam uz druhe IVF vyjde🙂 myslim na vas a drzim Vám všetkým palcaky lásky 🙂
@sonulienka13 drzim palce no ja mam zlu skusenost s ferticentom. Ale vsetko je individualne.
@sonka_miro a mozes mi o nej napísať prosim ta? Ja mam zase tažké srdce na GF.uz nikdy by som tam nešla.ale sto ľudí,sto chuti.ja som zatial nadmieru spokojná.
@sonka_miro aj mne to pride ako anovulak :/
@anulka1944 nie som expert ale ovu podľa mňa ešte nebola😞
@bona69 no ked ja som taka divna .... vytok bol inokedy nez poz. Ovu test.... a teplota no katastrofa 😪ovu som mala podla testu mat 23-24 dc
@sonulienka13 pisem spravu
@sonka_miro Okicko 🙂
@dadus_ka musim skusit ti ff apku . Minuli mesiac som mala uplme iny grat
@anulka1944 tak do ovu testov sa nevyznám,no podľa teploty ešte nebola, uvidíš ďalšie dni aká bude teplota❤️
No, ja dnes takto :/ . Merala som sice o cca hodinu a pol skôr než zvyknem, a tiež mi bola v noci zima, ale tak isto to môže predstavovať príchod blížiacej ms, na ktorú sa ale vôbec necítim 😞

Ahojte babenky. Ja uz vobec neviem co si mam mysliet. Testla som pondelok utorok a nic ani sa tak necitim ales stale nikde ani naznak.