Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@libusa1980 mam 36... no neviem sa vyjadrit k tomu, ci tam nieco mohli dobabrat... vela je o psychike, spravnom nacasovani.... a mm bol na spermiogram? aj toto sa mohlo zmenit....
@ikonica mm nebol na spermiogram ešte sme neboli na nijaké vyšetrenia
Baby prosím poraďte mi co mám brať na úpravu menzesu aby som mala pravidelný doteraz som brala inofolic ale prosto 15€/20dni je aj dosť je niečo iné čo vám pohlo ?
@tajkazanova ja som uzivala gynex kvapky. A v plane som mala Nosifol tablety, lebo z prasku ma napínalo. Už som tehu, tak som ten nosifol neskúšala, ale má vysoký obsah inozitolu a este ine vitaminy a vychadza lacnejsie ako inofolic. Cca 16€+ posta za 60 tbl., co je na 30 resp. 60 dni.
@lusyc bože super ďakujem moc
@tajkazanova hlavne, aby pomohlo.
Inak ma minule napadla myslienka, musi pri uhniezdeni teplota zakonite klesnut, ci nie je to pravidlo?

@libusa1980 ja som hormony odmietala... jedine ktore som brala boli duphaston a aj to len pocas tehu..ja myslim ze som dostatoccne plodna, mavam ovulaciu... mame ale slabsi spermiogram... a ja vdaka mojim diagnozam mam problem donosit... resp teraz sa muselo nieco pokaslat co asi nesuviselo s tou krvou... liecbu som mala nasadenu, tak asi nebol problem v tomto, ze sa plod vobec nevytvoril.... bolo sme aj na genetike pred tyzdnom, vysledky o mesiac, ale nepredpokladam, ze tam najdu nieco prevratne... u mna velku rolu zohrava stres a vek asi.... no nemozem si dovolit dat len tak vypoved a ist inam.... kebyze vyhram v lote, tak z fleku idem prec z roboty 🙂