icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
14. júl 2018
ikonica
14. júl 2018

@martinade asi to moze byt aj tou injekciou... Pre istotu poistujte kolko sa da... Na mojom teste sa po uschnuti javi nieco... Vdii to aj mm... Ale na dr max som uz take mala viackrat a nic z toho nebolo... Skoda ze nemam mamatest :/

updatevani
14. júl 2018

@ikonica co to citam 🤩😍??? Nech to je naozaj prosim 🙏🙏🙏🤗🤗🤗

martinade
14. júl 2018

@ikonica tak držím silno pršteky 🙏 nech to silnie

katka8817
14. júl 2018

Kočky, som 1 deň po ET, môžem piť kamilkový čaj, alebo aké sa čaje môžu piť?

taily30
14. júl 2018

@martinade mne sa zda ten horny silnejsi o nieco

taily30
14. júl 2018

Mozete mi prosim zienky objasnit, co tento moj graf znamena? Dodnes som mala vyznacenu ovulku na 14.den a po dnesnej teplote mi ju vymazalo. Nechapem. Dakujem

ikonica
14. júl 2018

@updatevani no neviem... Pisem ze uz som take mala na dr max a prd z toho... A nebolo to z ranneho... Tak uvidime zajtra... A diky...

ikonica
14. júl 2018

@martinade no ked to neni len kanal.... Diky....

katusikkk
14. júl 2018

@taily30 tak takto zaznaceny graf som este nevidela.Keby som vsetko mala pisat,tak asi by ma piclo 😂😂😂
Skus odstrantit tu cervenu ikonku ms na dnesny den ak si este nedostala.

taily30
14. júl 2018

@katusikkk hahaha, to mi automaticky na zaklade predoslych vyznacilo kedy mam dostat. este som nedostala. mam to nadstavene vo Farenheit, preto tie smiesne cisla. ale dodnes som mala cervene ciary kde mi oznacilo ovulku, len dnesna teplota to vymazala

updatevani
14. júl 2018

@ikonica ano ano citam ze dr.max ...tak ja verim ze to ziaden falosny duch ani kanal nebude 🤗

taily30
14. júl 2018

Ok, prehodila som na Celzia nech je to aspon o trosku normalnejsie.

katusikkk
14. júl 2018

@taily30
Asi sa ti nastavil graf na dalsie znacenie.Skus nahodit nejaku teplotu na zajtra ci preznaci,ale ovu si mala dobre na 14 den.
Aj cez ms je znacenie zbytocne.Vtedy sa ani nema.
Tam je toho znacenia tolko,ze aj FF musi zblbnut🤔😂

taily30
14. júl 2018

@katusikkk cez MS nemas znacit teplotu? Videla som aj blaznivejsie grafy 😝 Kukaj len na to dolezite 😀

ikonica
14. júl 2018

@updatevani no moj oblubeny mamatest nemali... ale zas bola som len v jednej lekarni.... skusim zajtra rano, ci sa nieco ukaze... teda ked mi nepadne teplota....

ikonica
14. júl 2018

@updatevani skusala som odfotit ale neda sa....

taily30
14. júl 2018

@katusikkk skusala som teplotu na zajtra a nic, stale taky isty, nenahodilo ovulku. mna z tohto porazi

updatevani
14. júl 2018

@ikonica v jedinej lekarni co ho maju stale ked som poprosila bo benu pri VUB len to mas asi od ruky 🙄😏....inak ja som tiez testovala s dr maxom lebo mi bolo luto mama test od teba 😆 pred ms 🙂

katusikkk
14. júl 2018

@taily30
Teplota sa mera bud dole,alebo v ustach.Dole je ovela presnejsia a tam by sa aj mala merat.Cize logicky cez ms nemeras.Ved ako .Ja som raz len tak zo srandy merala v ustach a teplota bola ako na husenkovej drahe.Asi som chrapala a teplotu som mala podla pocasia,kedze spim pri okne 😂

ikonica
14. júl 2018

@updatevani akoze tam pri aque? oproti slsp? no ked nedojde do pon tak skocim... dnes som len do tesca dosla... a teraz ked si premietam regal tak neviem ci ho tam aj nemali len ja uz som nalepila oci na ladymax a uz som nic ine nevidela :D

taily30
14. júl 2018

@katusikkk hahahaha, ja meriam v ustach. takze aj cez MS. ja som pred par dnami vymenila teplomer, stary dodychal, ale odvtedy su teploty nizke. celkovo tento cyklus v porovnani s inymi dievcatami, teploty mam nizke.

taily30
14. júl 2018

Chcem sa opytat zienky, beriem Vitex a som objednana na hormonalny profil ked/ak dostanem menzes. Vysadili by ste, ci? Neviem ako dlho ostava v tele a ci vobec by ovplyvnil vysledky. Dakujem za kazdu radu.

ikonica
14. júl 2018

@taily30 ja som sa pytala lekara v CAR ze ci to mam vysadit pred hp a povedal ze nemusim...

taily30
14. júl 2018

@ikonica ok, super. dakujem

updatevani
14. júl 2018

@ikonica ano ano pri aque oproti slsp tam maju vzdy len ho maji v suflicku 😉 treba pytat ja som tam kupovala isla som tam na istotu 😆 lebo v dr.maxe bezne nemaji a v lekaren plus tiez...

ikonica
14. júl 2018

@updatevani ok ked nepride mrchana tak tam v pondelok nabehnem ;)

ikonica
15. júl 2018

Ako hnilaaa hruska :D a testy dr max uz nikdy nekupim ;)

bona69
15. júl 2018

@ikonica je mi ľúto 😞❤️💝❤️

ikonica
15. júl 2018

@bona69 ms este nedosla ale asi sa objavi behom dneska, zajtrajska