Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica co to citam 🤩😍??? Nech to je naozaj prosim 🙏🙏🙏🤗🤗🤗
Kočky, som 1 deň po ET, môžem piť kamilkový čaj, alebo aké sa čaje môžu piť?
@updatevani no neviem... Pisem ze uz som take mala na dr max a prd z toho... A nebolo to z ranneho... Tak uvidime zajtra... A diky...
@ikonica ano ano citam ze dr.max ...tak ja verim ze to ziaden falosny duch ani kanal nebude 🤗
@updatevani no moj oblubeny mamatest nemali... ale zas bola som len v jednej lekarni.... skusim zajtra rano, ci sa nieco ukaze... teda ked mi nepadne teplota....
@updatevani skusala som odfotit ale neda sa....
@ikonica v jedinej lekarni co ho maju stale ked som poprosila bo benu pri VUB len to mas asi od ruky 🙄😏....inak ja som tiez testovala s dr maxom lebo mi bolo luto mama test od teba 😆 pred ms 🙂
@taily30
Teplota sa mera bud dole,alebo v ustach.Dole je ovela presnejsia a tam by sa aj mala merat.Cize logicky cez ms nemeras.Ved ako .Ja som raz len tak zo srandy merala v ustach a teplota bola ako na husenkovej drahe.Asi som chrapala a teplotu som mala podla pocasia,kedze spim pri okne 😂
@updatevani akoze tam pri aque? oproti slsp? no ked nedojde do pon tak skocim... dnes som len do tesca dosla... a teraz ked si premietam regal tak neviem ci ho tam aj nemali len ja uz som nalepila oci na ladymax a uz som nic ine nevidela :D
Chcem sa opytat zienky, beriem Vitex a som objednana na hormonalny profil ked/ak dostanem menzes. Vysadili by ste, ci? Neviem ako dlho ostava v tele a ci vobec by ovplyvnil vysledky. Dakujem za kazdu radu.
@ikonica ano ano pri aque oproti slsp tam maju vzdy len ho maji v suflicku 😉 treba pytat ja som tam kupovala isla som tam na istotu 😆 lebo v dr.maxe bezne nemaji a v lekaren plus tiez...
@updatevani ok ked nepride mrchana tak tam v pondelok nabehnem ;)