icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
26. júl 2018

@dadulik6 no tak som zvedava co tam najdes... so mnou raz jedna lekarnicka srandovala, ze ona predava len pozitivne testy... a ja ze take prave potrebujem :D nevyslo to, ale pobavilo 🙂

dadulik6
26. júl 2018

@ikonica no ved aj ja aj sa bojim testovat ze budem sklamana a nahovarat si ze je este cas tak neviem ci radsej nepockam ci ms nepride.. lebo som uzivala probiotika koli dovolenke pre istotu tak mozno mi to posunolo ms ked vlasne ani neviem kedy bola ovu ale uz ma boliacele prsia az tak palia po potrate ma len bradavky zvykli boliet a o podbrusku ani nehovorim picha raz na pravo raz na lavo

ikonica
26. júl 2018

@dadulik6 a kedy nema prist?

dadulik6
26. júl 2018

@ikonica ved to ze uz som 36dc max mavam 35 iba raz po potrate som mala cez 40 tak teorrticky mi den meska len cez dovolenku som nemerala tak neviem kedy bola ovu

martinade
26. júl 2018

@libusa1980 podľa grafu ovu este nebola. Musíš mať 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Meraj dalej. Minuly mesiac si mala 13dc ovu takže ocakavaj niekedy teraz ovu

dadulik6
26. júl 2018

@darja12 ovu sa z ranneho nema robit

martinade
26. júl 2018

@dadulik6 držím pršteky 🙂

dadulik6
26. júl 2018

@martinade dakujem ti ja sa modlim 🙏

darja12
26. júl 2018

@dadulik6 už som sa potom dočítala.. ale názory sa rôznia.. niektorí tvrdia, že preto, lebo koncentrácia lh je príliš vysoká a može byť falošne pozitívny, iní naopak tvrdia, že v rannom je príliš málo lh. tak ja už neviem..

dadulik6
26. júl 2018

Dneska je presne pol roka co mi vysiel prvy pozitivny tt po tyzdnovom meskani vtedy ma ani len nenapadlo zeby som bola tehu a tesila som sa dva dni 😭
Teraz ma to taha do lekarne neviem ci si neodbehnem z prace
@martinade
@ikonica

martinade
26. júl 2018

@dadulik6 každopadne silno držím pršteky

dadulik6
26. júl 2018

@darja12 neviem no v navode je pisane aby sa nerobil z ranneho podla mna je najviac lh v rannom

dadulik6
26. júl 2018

@martinade dakujem dam isto vediet

darja12
26. júl 2018

@dadulik6 ja ked som testovala skusmo ráno pred pár týždnom, tak mi vyšiel neg.. slabulinku čiarku som mala vždy skor doobeda.. niekedy som už fakt z toho jeleň.. asi to meranie bt je najistejšie..

martinade
26. júl 2018

@darja12 ja som zistila ze u mna je lepsie testovať poobede okolo 17:00 inak by som rano mala len slabe ovu testy.

libusa1980
26. júl 2018

@martinade ok budem merať a idem si kúpiť aj ovu testy bo došli ďakujem ☺️

dadulik6
26. júl 2018

@darja12 tak nemusi to byt tvoj pripad mozno ho mas normalne pozitivny a snazit sa mozete a bt ti to len potom potvrdi ze prebehla ovu

martinade
26. júl 2018

@dadulik6 @darja12 presne. Každa žena je ina. Musíš vyskusat kedy mas lepsie výsledky, ci skoro rano alebo na obed alebo ku večeru...

ikonica
26. júl 2018

@darja12 testuje sa medzi 10-20... tak je to v navode.... inac to moze skreslovat....

ikonica
26. júl 2018

@dadulik6 ja na tvojom mieste uz som aj spat z lekarne a cakam s ocikanym testom na vysledok... ale nechcem ta ovplyvnovat. :D

dadulik6
26. júl 2018

@ikonica len ked nebudem mat dobry moč asi dost som pila neovplibni to test? 😂

martinade
26. júl 2018

@dadulik6 😀 daj si dvojhodinovy post od vody a potom testuj

dadulik6
26. júl 2018

@martinade uz sa susim 😂 cakam kedy mi dovezu tovar a pojdem do lekarne

sandra151
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
26. júl 2018

@sandra151
Podla mna si 15 DPO.
Daj testik nech sa pokochame 🙂 Drzim palce 🙂
Ja som dnes 14 DPO.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
dadulik6
26. júl 2018

@martinade
@ikonica ach jaj 😔

ikonica
26. júl 2018

@dadulik6 ale to je iny test ao vcera nie?

dadulik6
26. júl 2018

@ikonica ano , iny tu nemali.. toto je rapiclear a vcera bol top test z drogerie