Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Vedel by mi niekto poradiť? Od 16 dňa mám brať progesterón to je dnes a mala som pozitívny ovu test dnes.Mam ho brať či nie lebo som čítala že môže stopnúť ovulku
@darja12 veď hej asi som sa na to veľmi uplatniť a preto sa nám nedarí.Uz aj manžel sa má bojí 😁
@libusa1980 píšeš tu o tom progesterone.. ja som mala min mes asi biochymické.. neudržalo sa.. v5tt ms... gyn má dovču, tiež akurát čítam ako si potravinami zlepšiť hladinu.. tebe progesteron predpísali, lebo ti robili horm profil a vyšlo málo?
@darja12 áno predpísal mi aj progesterón aj clostybegit len tak že to budeme liečiť ako neplodnosť a potom mi vzal krv ale ani neviem výsledky
už sa neviem dočkať, kedy príde moj z dovči a idem tiež na odber krvi, či je to ok.. beriam si bt a po ovulácii som mala včera pokles výrazný, dúfam teda, že to bolo len zlé meranie, lebo ovu som podla mna mala. aj test vyšiel pozit, len ten pokles teploty na tretí den sa mi nevidí.. dnes už zvýšená teplota... tak hádam bola ovu.. jajaj, toto čakanie...
Ahojte, ked si dam tu moju ms(+spinenie) ako spinenie vo ff, tak graf vyzerá takto(11 a 13DC som merala niekedy v noci, netuším kolko bolo.hodin ale potrebovala som ist na wc a tam som odmerala-vtedy som rezignovala celkom s tym meranim ked som mala/bola po ms). Nevyzerá moc tehotensky, ale nadej je, no nie? 🙂
P.S. Teploty pred ovu som si zapisovala do apky menstrucny kalendár, ale vzdy to bolo v iny cas merane,takže neviem moc odhadnúť čiaru, ktorá ma oddelovat ff a lf.
Ach, kedy testnut najbližšie? Myslíte, že ak.som, zajtra uz bude.pekná ciarka??
@monika20111990 podla mna ovu, tak ako pisali kocky 20 DC 🙂
@libusa1980 ako dnes teplota, ovu si este nemala, lebo najprv je pozitivny test az potom prebehne ovu, co nasvedcovalo aj teplotam...musi ti preskocit tie posledne teploty...ak sa Vam da, tak sa posnazte, lebo pozeram, ze ste teraz viac dni nemali tutu mutu 🙂...drzim palce 🙂
@izy1661 vyzera to super, test - to je uz pekna ruzova ciarka...na spinenie je dobre aj Ccko, pripadne nasadit duphaston
@darja12 neskusala si este ovu test? Mas aj graf, kde mas tie predosle teploty? Skus si to nahrat do ff aplikacie, tak ako to tu mame, by ti to krajsie ukazalo, aby sme vedeli lepsie poradit 🙂
@evi38 ahoj dnes ovu test a bt takto od rána má bolí v podbrušku a na ľavej strane žeby ovu?
Neviem či brať teraz ten progesterón alebo nie?
@libusa1980 este by som nebrala este neprabehla ovu, mozno prebehne dnes, zajtra 🙂
@evi38 ok ďakujem takže ešte sa budeme snažiť
@evi38 snáď áno, snáď aj bola...a verím, že po roku to aj vyšlo. A Evi...ty máš aké dlhé cykly, že ovu už na 10 deň?
@libusa1989 ešte nemusíš ten progesterón. Ja beriem duphaston, ale začínam až keď vyskoci teplota po ovulke. Tebe ešte nevyskocila. Počkaj deň/dva.
@domisi ok ďakujem za odpoveď
@domisi u mna byva ovu od 9-12 DC, LF az 16 dni, takze cyklus cca 26-28 dni 🙂...ja som pri jednom syncekovi otehu na 11 DC a pri druhom na 7 DC, lebo to boli jedine dni v dany mesiac kedy sme si nedali pozor a v lete, ked som otehotnela, tak sme si raz nedali pozor na 8 DC a ovu prebehla na 10 DC, len sme v 10 tt o babatko prisli a po kyrete uz skoro rok nic...kedy planujes, ze zacnes testovat? 🙂
@darja12 nech sa paci 🙂
https://www.fertilityfriend.com/ttc/login.php
@evi38 ja si robím graf na zienky.com, ten som našla v slovenčine, ale sa mi vidí od veci..

@libusa1980 🙂)) super tak nemaj strachy, aj ked sa to ľahko povie..