Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
inak musím Vám baby povedať, že telo je úžasné.. ani som netušila, že sa takto dá merať bazálna teplota a o čom všetkom napovedá.. meriam len prvý cyklus a teda fakt, že klobúk dole pred prírodou..
@martinade to je pekna hlupost. :D
@darja12 jj. Meranie je fakt super. Mna to strasne bavi.
@myjusiatko meranie je závislosť 🙂 😍
@dracik07 skor az 14dc. Ale to uz neni tak dolezite.
súhlasím závislosť. nikdy predtým som s takou radosťou a zvedavosťou ,,nevyskakovala na budík o 5:00 z postele,, 🙂)
@darja12 dnes som kúpila mamatest konečne sú dva v balení neviem či skúsiť zajtra ábo až pozajtra keď dnes nič na teste?
@libusa1980 jemine. vy ste trpezlivééé. ja by som hned robila🙂 ale jaska, skúús zajtra ráno a druhý napozajtra ráno
@darja12 ok skúsim dúfam že už tam niečo bude keď nepríde ms
@libusa1980 a ktorý si teda dpo a dc?
@darja12 11dpo a 28dc
Prosim Vas grepovy dzus som citala ze pomaha k dobremu hlienu chcem sa spýtať mozem začať pit grepovy džús aj od prveho pozitívneho ovulacneho testu ci to je už neskoro? Rátam tak ze zajtra najneskôr v nedeľu test bude pozitívny chcela by som ho od zajtra piť a je určené množstvo ci celý džús ďakujem za rady
@monika20111990 pit sa ma este pred ovulou, predtym ako je ovulak pozitivny... A mnozstvo nie je podla mna presne urcene... Ale aspon 3 deci denne...
Ahojte zienky, chcem sa vas opytat ohladom hormonalneho panelu. Na prvy som bola v 3.den cyklu, jeden mam ist v ovulacnom obdobi a dalsi po ovulacii. Neviete mi upresnit v ake presne dni to mam ist?
@ikonica ako ja este nemam pozitívny ovu test tak by som ho mohla piť
@monika20111990 chcela aom tym povedat ze je lepsie este skor zacat.... Mozno uz od 5dc....
@monika20111990 ja som pila tak pohár za deň pred ovu
@ikonica ok, dakujem. ten prvy som bola na 3.den a vtedy mi brali krv aj na stitnu. a ked boli vysledky, tak som isla k lekarke, lenze to uz bolo neskoro na hormonalny panel v ovulacnom obdobi.... tak cakam ci dostanem menzes a v tom cykly by som isla na tie dalsie dva. este ma objednala na jedny krvne testy na 3.den, ze na zistenie aku zasobu vajicok mam. tak len cakam teraz. dakujem za odpoved.

@ikonica tak aj ty dnes 1DC?