icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

libusa1980
28. aug 2018

V
@alison11 ďakujem 🙂

martinade
28. aug 2018

@taily30 držím pršteky, graf vyzerá pekne len s tym poklesom som trošku opatrná. Každopadne držím pršteky nech ti to uz tento cyklus vyjde

taily30
29. aug 2018

@martinade dakujem krasne. nechcem si robit nadeje, aj ked v kutiku duse dufam. vzdy si tak poviem a kazdy mesiac, ked pride menzes tak som hotova. ale nadej umiera posledna 🤰

dufam, ze ty to tiez nevzdavas.

martinade
Autor odpoveď zmazal
mili22
29. aug 2018

@taily30 ahoj.asi teda chvilu trva kym si telo zvykne na ten vitex.a nevieš či može spôsobovať aj zapchu?akosi sa mi zhoršilo travenie odkedy ho uživam.No je to asi individualne, každa sme predsa ina.

mili22
29. aug 2018

@evi38 ahoj.cykly mam rozne no tak priemer 36 dni.minuly mesiac som mala až 44 dni kedže ovulka bola na 33 deň.Teraz som 16 deň.FF mi vypočital ovu na 9 deň kedže som mala potom 3 zvyšene teploty a potom zas nizke a teraz to ide zas hore.Nejde mi tu vložiť graf -obrazok.neviem prečo.doteraz som nemala problem 😕

joanka7
29. aug 2018

Zdravim tak aj ja potrebujem pomoct pozrie sa niekto na ten moj graf uz som myslela ze anovulačny v strede cyklu špinenie samozrejme som googlila ze vraj ovulacne krvacanie ale to nie lebo doktorka povedala ze nie ovulacia este neje a ovulacne testy mi az teraz začinaju silniet dakujem

domisi
29. aug 2018

@joanka7 ahoj, momentálne vyzerá uplne anovulacny...ak začínajú testy silnieť, tak možno posunutá ovu a aj cyklus sa natiahne. Uvidíš.

joanka7
29. aug 2018

@domisi aj to som chcela vediet ci sa mi posunie aj ms ?

taily30
29. aug 2018

@mili22 ahoj, mne len jeden cyklus a to ten prvy s vitexom bol taky smiesny. a vies co, ked tak spatne pozeram na moje poznamky, veru aj mne sposoboval zapchy. druhy mesiac uz nie. tak uvidis, sme kazda ina, ale toto mame spolocne 🙂

zuzik5891
29. aug 2018

Ahoj...čítam tu vaše príspevky, pozerám grafy a keď mám už pocit že tým grafom rozumiem presvedčíte ma že nie😁...snažilkujeme už dlhšie a nedarí sa🙁...minulý rok vo februári som bola na čistení kôli myomom... menštruácia nepravidelná... silná a bolestivá... minulý cyklus mi doktorka nasadila Duphaston tak verím že mi pomohol...na doporučenie mojej lekárky som si začala merať BT len od predchádzajúceho cyklu takže som v tomto smere nováčik... nakúpila som ovu testy a idem to skúsiť odsledovať...ďalšiu krabičku Duphastonu mi dá keď prebehne ovulácia ...smola je že polovičku mám doma len cez víkendy a trafiť ten správny čas na zamiesenie bude ozaj fuška...🤔

ceklis
30. aug 2018

Ahojte 🙂 ja viem že ešte skoro na čokoľvek, no úplne som mimo. Ovu snáď prebehla, podľa ovu testov asi dva dni neskôr ako na grafe, ale tie teploty sú strašne nízke :( vždy mi vybehnú nad 37. Toto znamená že je malo progesteronu? 🤷🏼‍♀️

alis110
30. aug 2018

@ceklis nic si z toho nerob, moj graf je tento cyklus uplne cudny, taky som este nemala🙈

bona69
30. aug 2018

@ceklis veď máš pekné teploty, pozri aké som mala na mojom vytaznom tehu grafe🤗

alis110
30. aug 2018

@bona69 jeeej, tak potom mozno nie je az taky divny, ci?

bona69
30. aug 2018

@alis110 podľa mňa úplne v pohodke🤗 držím palce ❤️

dracik07
30. aug 2018

Ahojte, tak rozmýšľala som či začnem vôbec merať a robiť ovu testy, ale darmo meranie je ako droga 😋😀
Vyzerá ze ovu podľa testov a bolesti už bola. Dnes má cudne boli pod bruško, tak snáď nie nejaký zapal

mili22
30. aug 2018

@taily30 no tak dufam ze mi vitex spravidelni ten cyklus .asi to chce cas ☺ A nevieš prosim ťa prečo nemožem vložiť graf a ani vaše nevidim?nikde som sa nedopatrala co s tym.pred nejakym časom mi to šlo.

hope40
30. aug 2018

@dracik07 ako sa tam podarila ta cervena ciara ? 🤔

taily30
30. aug 2018

@mili22 urcite druhy treti mesiac to bude dobre, len vydrz. ja ale vidim graf co si vlozila

michalag
Autor odpoveď zmazal
terenee
30. aug 2018

Čo si myslíte baby? Podľa mňa to tá appka neukazuje dobre a ovulácia nastala až okolo 25teho

activebaby
Autor odpoveď zmazal
martinade
31. aug 2018

@activebaby ak zajtra budes mat vyššiu teplotu ako 36,9 tak potom by som považovala 19 den kedy pre ovu prebehla.

ceklis
31. aug 2018

@bona69 nooo, len ja mám medzi najnižšou a najvyššou veľmi malé rozpätie. To mi asi najviac motá hlavu :( predtým každý cyklus vybehla teplota aj na 37,1-37,2. Nevadí, asi malo progesteronu mám. Další cyklus snáď 🤷🏼‍♀️

ceklis
31. aug 2018

@alis110 ty máš pekný graf. Tie rozdiely v teplotách pred a po ovu sú velke 👍🏻 Držím palce moc. Ono aj tak vždy rozhodnú tie teploty tesne pred ms.

libusa1980
31. aug 2018

Ahojte myslíte že taký pokles je v poriadku ?

alis110
31. aug 2018

@ceklis Ďakujem veľmi pekne, áno to máš pravdu 1 deň pred MS padám vždy ako z tobogánu 🙂

martinade
31. aug 2018

@libusa1980 podľa teplot a pravidla 3 po 6, ovu ešte neprebehla
Meraj dalej, možnože sa ti posunula

activebaby
31. aug 2018

@martinade a to mozem ak mam cyklus 26 dni?