Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@activebaby možeš byt 9 dpo .
@zuzik5891 o tak toto, že chlapa potrebujes veru.. ale raz verim, ze sa to podari spravne načasovat. a vyjde to 🙂
@zuzik5891 nemusi niekedy klesnut...je to individualne...ak sa snazite kazdy druhy den, tak sa musite trafit 🙂
@alis110 to mi je luto, uz ms prisla?
@libusa1980 ovu sedi, aj graf to potvrdil, ako dnes? To ja uz citim, ze ani tento mesiac nic, len nakolko mam LF 16 dni, minuly mesiac az 18, tak sa este nacakam 😀
@mili22 super hlien sa meni, tak mozno o par dni bude 🙂...drzim palce 🙂
@nivea93 neskusala si test? 🙂...vela ziankam takto skacu teploty 🙂
@taily30 ako teplota, aku mas dlhu LF? 🙂
@darja12 dakujem za opytanie 🙂...klasika zas rovna ciara skoro...nic necitim, tak nevadi zas dalsi mesiac, dalsia sanca
@activebaby tiez sa priklanam k 9 DPO
@dracik07 drzim palce 🙂
@mafdetka cyklus mavas tych 28 dni? Uz si 11 DPO mozno by ti ukazal test 🙂
@evi38 dnes mám 11dpo, testovať sa nechystám. Myslím si, že ms príde zajtra pozajtra. Kiež by čím neskôr, sme na dovolenke a nechcem si kaziť náladu :( tie teploty moje sú prvý krát nízke. Meriam už skoro rok a vždy boli nad 37, dokonca aj 37,2 niekedy. Tak rozmýšľam si vôbec ovu bola :( a prvý krát sa mi tento cyklus stalo, že som mala 3dni pozitívny ovu test.
Držím palce nech sa podarí čím skôr. Ako vyzerá graf u teba? 🙂
@evi38 teploty máš stále pekne hore ja mám pod 37 a ms (ne) očakávam tak asi v sobotu.Mala som brať aj progesterón ale neberiem ho možno že preto sú teploty také nízke
@evi38 graf vyzerá takto
@evi38 teplota uz 3 dni po sebe bez zmeny, stale ta ista. viem, ze teplomer funguje, len nechapem, ze sa vobec nezmeni. no a moja LF je cca 13 dni, to je priemer. ale najkratsia bola 11 a najdlhsia 14. co som citala, tak ta by sa nemala menit, neviem preco mne sa meni. ako si ty na tom? nevies poradit? dakujem
@nivea93 ako teplotka? 🙂
@ceklis drzim palce, oddychni na dovolenke 🙂...mna to tiez po roku neuspechu prestalo bavit, tento mesiac som uz ani netestovala 🙂...urcite u teba ovu bola, neboj 🙂
@libusa1980 ako dnesny graf? 🙂
@zuzik5891 juj skoda, tak to mate o to tazsie, ze sa neda, drzim palce, aby sa aj tak zadarilo 🙂
@taily30 tiez mavam viackrat rovnake teploty aj viac dni, podla mna to je normalne 🙂 aj LF, ze nie je rovnaka...napr. u mna, ak bola ovu na 14 DC, tak LF je 14 dni...mna to viac ako po 28 DC nepusti, ak je napr. ovu na 12 DC, tak LF je 16 dni, ale minuly mesiac som mala rekord az 18 dni LF
@dracik07 ako dnesny graf? 🙂
@mafdetka uz ti prisla ms?
@alis110 drzim palce v dalsom cykle
@evi38 mám otázočku...dnes som 14 DC...už pred dvoma dňami som mala bolesti ako pri ovulácii...hlien som mala tiež len bol taký mliečny ale BT na ovuláciu nevyzerala ani náhodou...ovu test mal sí🙄ce dve výrazné čiarky no testovacia bola stále trošku slabšia ako kontrolná...dnes mám ovu test len s jednou čiarkou...môžem aspoň v kútiku srdiečka veriť že tá moja ovulácia počká na môjho priateľa do víkendu?
co si myslite o tomto ?
Podľa vedcov sú deti narodené v septembri úspešnejšie v živote, ako ostatné
https://spravy.pozri.sk/clanok/podla-vedcov-su-...

Co z toho grafu vyplyva podla Vas? Co sa vyznate lepšie.