Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shimmikk BT sluzi na potvrdenie ovu. Pokial na konci cyklu klesla teplota naznačuje to ze prichádza MS, ale nie stale. Uz som videla grafy kde po poklese teplota prudko vystúpila. Nikdy nevieš ako telo zareaguje. V tvojom prípade ak po 33 dňoch sa ti teplota bude držať hore, naznačuje to tehu.
Bazalny graf nepredpoveda tehu, preto kopec zien si robi tehu testy...ked chce vediet skor ako MS dojde či to vyšlo alebo nie.
@martinade dakujem ;) este otazka, nemala by BT po pripadnom moznom uhniezdeni stupat? Mne trochu klesla a pride mi neskoro, ze by som mala uhniezdenie az teraz, 10dpo. Pripadne, je mozne, ze ms by mi prisla az na 14dpo (co vacsinou chodi) a BT mi klesala uz teraz? Nie je to skoro?
@martinade dakujem krasne 🙂 akurat ma matie, ze vravia o jednodnovom poklese, pricom mne sa ta teplota pomaly znizuje uz 2 dni a teda neviem, ci by to eventuelne mohlo byt ono alebo je mozne ze mi bude takto klesat az do prichodu ms (co sa mi tiez moc nezda, kedze aj pred ms vacsinou ide o jedno-dvojdnovy pokles na teplotu pred ovu). Som z toho magor :D
@ceklis ahoj ako pokracujes?
@dominika_sk ako graf? 🙂...som tu par dni nemala cas ani odpisat 🙂
@mafdetka ako si na tom?
@kasandra999 mozno by ti pomol Bkomplex...ten je tiez na dozrievanie vajicok, tak by sa mozno skratila predovulacna faza 🙂
@dracik07 za mna ovu 13 DC 🙂
@nela1984 ako to dopadlo? 🙂
@evi38 ahoj 🙂 a nemala by prave po uhniezdeni teplota stupnut? Zatial je to takto, neviem co cakat, ale to asi nikto v podobnej situacii :D na ms sa zatial necitim, ale mna podbrusko bolieva az v den ako dostanem, takze tieto "nepocity" neberiem nejak do uvahy 🙂
Moze sa stat, ze by mi teplota este rapidne nestupla a aj tak by to bolo tehotenstvo? Test som este nerobila, este pockam

@taily30
@ikonica
Baby, tento týždeň som tu čítala diskusiu, že jednej babe robil IUI jej gyndos. Veľmi som bola prekvapená... len neviem, či bola z SK, nič sa tam nespomínalo a jej profil som nepozerala. Takže možno to až také nereálne nie je.