icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzu7612
28. sep 2018

@taily30
@ikonica
Baby, tento týždeň som tu čítala diskusiu, že jednej babe robil IUI jej gyndos. Veľmi som bola prekvapená... len neviem, či bola z SK, nič sa tam nespomínalo a jej profil som nepozerala. Takže možno to až také nereálne nie je.

shimmikk
29. sep 2018

Ahojte, prosim vas, som tu nova.. prvy mesiac meram BT, v maji som mala MA v 11tt.. snazit sme sa zacali hned po prvom cykle. Myslite, ze tento mesiac z toho uz nic nebude, ked mi BT zacala klesat? Cyklus mam cca 33 dnovy, ovulaciu potvrdenu doktorom aj testami..

martinade
29. sep 2018

Dnes mi výrazne spadla teplota. Uvidím aku teplotu mi najbližsie 3 dni prinesú. Včera som si nerobila ovu test kedže po folikulometrii som mala este stale nizke hodnoty a dnes si to vyčítam 🤓
A hlien vyzerá ze sa mi mení na kremovy. Uvidím počas dňa aky bude.

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
29. sep 2018

@shimmikk BT sluzi na potvrdenie ovu. Pokial na konci cyklu klesla teplota naznačuje to ze prichádza MS, ale nie stale. Uz som videla grafy kde po poklese teplota prudko vystúpila. Nikdy nevieš ako telo zareaguje. V tvojom prípade ak po 33 dňoch sa ti teplota bude držať hore, naznačuje to tehu.
Bazalny graf nepredpoveda tehu, preto kopec zien si robi tehu testy...ked chce vediet skor ako MS dojde či to vyšlo alebo nie.

8mirka8
29. sep 2018

😞😞😞 Dnes pokles... žiadne príznaky príchodu MS, jedine pichanie v podbrušku ale to mam chvíľkové každý deň od ovulky... 11DPO, test dnes ráno biely 😔😔😔 a tak sľubne to vyzeralo 😢

shimmikk
29. sep 2018

@martinade dakujem ;) este otazka, nemala by BT po pripadnom moznom uhniezdeni stupat? Mne trochu klesla a pride mi neskoro, ze by som mala uhniezdenie az teraz, 10dpo. Pripadne, je mozne, ze ms by mi prisla az na 14dpo (co vacsinou chodi) a BT mi klesala uz teraz? Nie je to skoro?

martinade
29. sep 2018

@shimmikk v applikacii ff kde mas graf pekne vysvetluju uhniezdovanie. Skus sa tam mrknut. A pokles teploty nemusí ale moze naznacovat implatačný dip. Tusim ze na ff pisali iba o 30% s tym ze väčšinou je medzi 7-8 dňom ale rozpatie je 6-10. A pokles musi by o istu hodnotu

martinade
29. sep 2018
shimmikk
29. sep 2018

@martinade dakujem krasne 🙂 akurat ma matie, ze vravia o jednodnovom poklese, pricom mne sa ta teplota pomaly znizuje uz 2 dni a teda neviem, ci by to eventuelne mohlo byt ono alebo je mozne ze mi bude takto klesat az do prichodu ms (co sa mi tiez moc nezda, kedze aj pred ms vacsinou ide o jedno-dvojdnovy pokles na teplotu pred ovu). Som z toho magor :D

dracik07
29. sep 2018

Ahojte ja dnes takto

martinade
30. sep 2018

@taily30 uz vcera som na teba myslela. Dúfam ze teploty su stále hore

martinade
30. sep 2018

@dracik07 máš dnes ovu teplotou potvrdenú?

dracik07
30. sep 2018

@martinade dnes takto len sa mi to podľa hlienu nezdá. Tento mesiac sme to asi prepadli a ani som sa na ovu nejako nesustredila

martinade
30. sep 2018

@dracik07 ved ste si to keksikom dobre poistili 🙂 držím ✊

dracik07
30. sep 2018

@martinade a nemohla byt ovu 10-11dc?

hope40
30. sep 2018

@dracik07 mohla na ten 11dc ale kedze ovu testy pozitivne neskor FF vyznacuje podla toho ak ten hlien nieje zaznamenany

taily30
30. sep 2018

@martinade aka zlata, zatial ano, dnes by mala prist. Vcera som aj test urobila, ale negativny.

martinade
30. sep 2018

@taily30 pokial teplota je stále hore, stale je šanca ✊

martinade
30. sep 2018

@dracik07 nemyslim si, plus ovu ti potvrdilo pravidlo BT - 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. A to splna prave ten 14dc, takze ovu bola 13dc.

martinade
30. sep 2018

@dracik07 ohladom 10-11dc. Určite nebola, nevidím ako by mohla byt ovu ešte pred pozitívnymi ovu testami. Po pozitívnom ovu teste od 12 do 48 hod dochadza k ovu a to sa pekne odraza v tvojom grafe aj na teplote aj na pozit. ovu teste.

taily30
30. sep 2018

@martinade ty tomu asi viacej veris nez ja 😀 bodaj by si mala pravdu

martinade
30. sep 2018

@taily30 🙂

evi38
1. okt 2018

@ceklis ahoj ako pokracujes?
@dominika_sk ako graf? 🙂...som tu par dni nemala cas ani odpisat 🙂
@mafdetka ako si na tom?
@kasandra999 mozno by ti pomol Bkomplex...ten je tiez na dozrievanie vajicok, tak by sa mozno skratila predovulacna faza 🙂
@dracik07 za mna ovu 13 DC 🙂
@nela1984 ako to dopadlo? 🙂

evi38
1. okt 2018

@alis110 ako pokracujes?
@ikonica drzim palce, ako pokracuje graf? 🙂

evi38
1. okt 2018

@shimmikk ahoj, vitaj medzi nami...podla mna na 8 DPO mohlo byt uhniezdenie...ako pokracujes? 🙂...drzim palce 🙂
@martinade ako ovu, uz sa blizi?
@taily30 ako graf? Drzim palce 🙂

ikonica
1. okt 2018

@evi38 asi posledny vyskok pred mrchou :D

ikonica
1. okt 2018

@evi38 a ty ako?

shimmikk
1. okt 2018

@evi38 ahoj 🙂 a nemala by prave po uhniezdeni teplota stupnut? Zatial je to takto, neviem co cakat, ale to asi nikto v podobnej situacii :D na ms sa zatial necitim, ale mna podbrusko bolieva az v den ako dostanem, takze tieto "nepocity" neberiem nejak do uvahy 🙂
Moze sa stat, ze by mi teplota este rapidne nestupla a aj tak by to bolo tehotenstvo? Test som este nerobila, este pockam

martinade
1. okt 2018

@ikonica hmm držím pršteky, niekedy teplota ostava hore 🙂 dúfam ze je to aj tv. prípad