icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
28. júl 2014

@malatamara to nič, mne tiež niekedy klesá počas ms, niekedy už pred.....to je asi podľa toho, aká je hladina progesterónu....klikni na Sharing - Setup - Your Charting Home Page Web Address a okopíruj tú adresu navrchu a hoď ju sem 🙂

adamnela
28. júl 2014

@malatamara no kukneme sa na to, tymi nasimi odbornymi ocami 😀

malatamara
28. júl 2014

akurát neviem, prečo mi tam nevidno to oplodňovanie 11.7 😀
ja to mám v mobile tú aplikáciu a tam to vidím

rybkaa
autor
28. júl 2014

@malatamara nemáš to povolené v súkromí, ty to vidíš,ale my nie 🙂 Nastavíš to tak, že klikneš znova tam kde si našla linku na zdieľanie a dole sú okienka, tam si zaškrtni, čo chceš, aby bolo vidno, teda aj Publish Intercourse Data zaškrtni, dole nezabudni klik na Save settings a bude to tam 🙂 Na to že meriaš v ústach máš dosť vysoké teploty, to vždy mávaš také?

ajus19
28. júl 2014

ahojte ženy, zlaté ste, že sa zaujímate o mna... no dnes mi klesla teplota na 36,79 a na teste nič nevidno.... :(

malatamara
28. júl 2014

@rybkaa ano moja bezna teplota 🙂

adamnela
28. júl 2014

@ajus19 to je ešte dosť vysoká teplota..No uvidíme co sa z toho vykľuje..
@malatamara škoda, ze nevidime aj ďalšie grafy :-/ Z jedneho celeho sa toho moc vyčítať nedá :-/

rybkaa
autor
28. júl 2014

@ajus19 kým nedošla kráska v červenom, nádej je tu vždy 🙂

senta_sofia
28. júl 2014

@jaja9891 co sa tu clovek nedozvie... takze po novom je kurva ta, co sa vyda a spava so svojim manzelom alebo @mawiya ta, co sa rozvedie a vezme si ineho? kam tento svet speje 😀

jaja9891
28. júl 2014

@zarzisia ja to tiez nepochopim a presne ako vravis,postavime tam mur 🙂 uz sme sa s mm na tom aj smiali,aj mysleli to vazne...ja som vzdy hovorila,ze k svojim detom budem ina,ze im dam vsetku lasku sveta a porozumenie... dufam,ze sa mi to coskoro splni...

jaja9891
28. júl 2014

@adamnela no moja ta podpora mi chyba a velmi,no nikdy som ju nemala a mm mi stale vravi,ze som naivna,ze sa nemam kvoli nim trapit a robit si po svojom,len ja som taka citlivka,darmo... a co to ta tvoja mrcha?ani ovu nic sa nedeje???fuuuha,tak nech ta nejako nakopnu,lebo to uz trva pridlho....v stredu budem na teba mysliet,daj vediet co nove... taketo trampoty musime my zeny mat... dnes v CAR taka dusna atmosfera,chlapi bledy ako steny,zeny zamyslene,kazda inym smerom pozerala... hrozne,boli tam zeny po 40 a vsetky na mna tak kukali...och..... citila som,ze tam nepatrim...

jaja9891
28. júl 2014

@senta_sofia tak nespravila som po voli im,ale podla seba,darmo a pritom mam mm,ktory je uzasny chlap,oni mu nemozu krivdit nicim,to ze sa obcas pohadame patri k zivotu,ale keby oni mali taky vztah ako my,tak by boli happy,ale to asi nepochopia... uz ani neriesim,ublizilo mi to,dotklo sa ma to,snad este ten rocik vydrzime a stahujeme sa,aj keby sme mali na zemi spat a konzervy jest,ale pod svojou strechou...

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
jaja9891
28. júl 2014

@zarzisia ja to nedokazem pochopit... ja mam skor pocit,ze ja som mojej znicila zivot,lebo sa vydavala tehu,sice len v 2 mesiaci,ale nemohla studovat a teraz by si sny plnila cezo mna a ja hlupa som jej vzdy ustupila a robila ako chceli,nikdy som sa nevzoprela,lebo jej oblubena veta bola,kym byvas pod mojou strechou budes robit to,co poviem...a keby som mala kam ist,keby som mala odvahu sa vziat a odist,nedokazala som to a len som trpela....

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
jaja9891
28. júl 2014

@zarzisia my sme sa aj po svadbe odstahovali a boli samy a bol to ten najkrajsi polrok mojho zivota,no prisla choroba,operacia,mm musel aj do prace a bala som sa sama v byte,nebola som si sama sebou ista,tak sme sa vratili k nasim a zacali stavat tu,bola som naivna,ze sa to zmeni,je to lepsie ako ked som bola slobodna,ale aj tak je to o drzku niekedy... ale my to zvladneme,sme zeny a zeny su silne... 🙂

malatamara
29. júl 2014

@adamnela http://www.fertilityfriend.com/home/4a6463
a ako to urobím, aby ste videli aj viac tých grafov?
Dnes ráno bazálna 36,4 takže viem, že tehotná určite nie som, to už je strašne nízko... domotalo ma len to, že som mala prvé dva dni MS ešte takú vysokú... no čo už... mám pocit, že u mňa asi technika plodných dní má nejaký menej štandardný priebeh, pretože vždy sme sa snažili pred ovu alebo počas a ani raz to nevyšlo a samozrejme obaja sme po vyšetrení, takže zdravotný problém by byť nemal

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
29. júl 2014

@zarzisia ze je ovu test biely, to moze signalizovat, ze uz su fuc pozostatky pregnylu a netestuj ovu testami, ked tak, sprav si za dva dni, ked bude takato teplotka rovno tehotensky 😉 drzi sa krasne

zarzisia
29. júl 2014

@senta_sofia ja som citala, ze na tehu nebude vidno ciarku druhu, ak je ovu negativny :/ Brusko ma boli stale, tak mozno PMS? MS by mala prist o 4-5 dni, sama som zvedava.

senta_sofia
29. júl 2014

@zarzisia ja neviem, podla mna ovu su na ovu a tehu na tehu, keby to bolo take jednoduche, tak nepredavaju oboje 😉

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
29. júl 2014

@malatamara snažili ste sa len ten jeden deň - v deň ovu ako máš v grafe? alebo nemáš ostatné vyznačené? lebo jeden raz často nestačí....viac grafov budeme vidieť len vtedy, ak by si mala VIP, ak ho nemáš, budeme vždy vidieť len posledné dva grafy. Tým, že ti teplota začala klesať až po MS, tým sa netráp, to býva časté, pozri si u mňa grafy http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa tiež mám prvé dni MS ešte vyšu teplotu a predtým som to nemala a snažíme sa tiež pred ovu, počas aj po a tiež sa nedarí už polroka....a tiež sme zdraví, treba len skúšať, raz to vyjsť musí 🙂 ako dlho sa vy snažíte?

rybkaa
autor
29. júl 2014

@zarzisia jeeej, pekne sa držíš 🙂 a neboj aj testy stmavnú 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
jaja9891
29. júl 2014

@zarzisia moja a aky mas druh testu?promatris,ci len tie one step?teplota krasna,ivu nie je spolahliva metoda,tehu nieco zachytava,drzim palce a skus testnut rano a ty uz si super mamina,u nas doma dnes len nervy a jrik zase,uz mam toho dost.

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
29. júl 2014

@zarzisia neviem, či tam niečo je alebo sa to len odráža od toho ovu testu, tak mi to nejako splýva, skús odfotiť ten tehu samotný 🙂 ale niečo sa mi tam marí....

zarzisia
Autor odpoveď zmazal