icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
15. okt 2018

@alis110 no to sme tu všetky také... prvé dni po ovu sú plné očakávania...tie sú super...potom keď už máš pocit že nič z toho tak toto obdobie by som úplne preskočila až na nové obdobie ovulácie...ale každej by som dopriala tie vytúžené dve čiarky...ty si momentálne vo fáze ktorú mám ja osobne veľmi rada...✊✊🍀😊😁

alis110
15. okt 2018

@zuzik5891 haha no ja by som to preskocila cele a vsetko zhrnula do jedneho tyzdna😂 1.den ms,2.pauza,3.ovu,4.-5.snazenie, 6den nech sme trosku v napati a na 7 testovanie😂😂😂

zuzik5891
15. okt 2018

@alis110 no ako pekne si to zhrnula 😂😂😂...ja keď tak nad tým premýšľam som na tom ešte s mojím 26-28 daňovým cyklom ešte dobre...čo majú povedať baby ktoré majú 40 a viac daňové cykly... nekonečné čakanie...

81anina
15. okt 2018

ahojte tak som bola dnes v splne.Urobil mi uzv potvrdil ze bola ovulacia,sliznica 7 mm v sekrecnej faze ☺ dohodli sme sa ze v dalsom cykle budem brat clostil,13dc uzv a ked to bude ok hned v ten den skusime inseminaciu.No dufam ze sa v tomto cykle zadarilo a vyhnem sa clostillu 😊

taily30
15. okt 2018

@martinade ahoj, ovu este nemam potvrdenu vo ff, ale mojimi priznakmi verim ze bola vcera. chcem sa ta opytat, ja si robim ovu testy dvakrat za den no a 13teho som mala pozitivny rano aj vecer a 14teho uz len rano. mam na 14teho zaznacit neg.ovu do ff?

taily30
15. okt 2018

@evi38 ahoj, uz pracujem na dalsom grafe 😀, akurat cakam ako mi ff potvrdi ovulku, ale ta uz prebehla, takze teraz je cakacia doba 🙂 a ty ako?

dominika_sk
15. okt 2018

Baby, pomoc😂 maly 6ročny ma dnes prichytil s ovulačnym testom a povedal mi že zase si robiš tehotensky test? ale musim ti povedať že si neni tehotna je tam iba jedna čiarka😂 pre tie ktorym to pride divne, keď som mala posledny abort odložila som si test a ultrazvuk on to našiel tak som mu povedala pravdu čo to je a vlastne my si doma hovorime všetko a k malemu sme uprimni🙂

ja197
15. okt 2018

Dievčatá, kedy stúpne teplota? Už pred ovu alebo až po nej, ráno totiž vystúpila o 0.3 stupňa, ale vaječníky cítim až teraz , teda jeden kde bol dominantný folikul 😊 som z toho v šoku, neviem čo ako má byť 😊

martinade
15. okt 2018

@taily30 ja by som zaznačila aj 14 ako pozitívny ovu test. Mala si ho 14? Mala 🙂 tak šup krížikom zaznačiť

martinade
15. okt 2018

@ja197 až po ovu vystupi teplota. jednodňove vystupenie teploty nic neznamena. Ak budes mat 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dnoch, v tedy si možeš povedat ze ovu prebehla.

taily30
15. okt 2018

@martinade mala som ho rano pozitivny, vecer uz nie. ci to nezmiatne ff

martinade
15. okt 2018

@taily30 na tvojom mieste by som to tam zaznačila, samozrejme rozhodli sa ako chceš ale ja som toho nazoru ak je v dany den posledny pozitívny ovu test, tak by som to isto zaznačila. U mna je posledny udaj platny, hoc len rano.
A myslim ze nezmatie. Ja som mala tento cyklus len negatívne testy a ajtak mi zaznacilo spravne ovu 3/6 ak podla velkosti foliku ak som brala do úvahy rast 2 mm za deň.
V najhorsom pripade ten udaj vymazes ak ti bude robit sarapatu v ff

taily30
15. okt 2018

@martinade ok, aj ja si to tak hovorim. len som bola zvedava na tvoj nazor. mam to zaznacene 🙂 poslem ti aj graf, len sa mi nejako nedari teraz. a idem s muzikom k lekarovi 🙂 skusim z cakarne poslat 🙂

martinade
15. okt 2018

@taily30 ok, tak vela stastia s panom doktorom (teda ak ste pouzili kit ;) ) u pana doktora 🙂

taily30
15. okt 2018

@martinade hahaha, teraz sme u legitimneho lekara hahaha. Tu je graf, mam inac velmi nizke teploty a to aj napriek tomu, ze som bola chora

ja197
15. okt 2018

@martinade potrebujem totiž nasadiť duphaston a neviem kedy, takže mám počkať kým budú aspoň 3 teploty vyššie áno? Potom kedy bola ovulácia, v posledný deň nízkej teploty? Len tie bolesti ma zmiatli, a dnes aj špinenie takže možno pôjde ešte teplota aj dolu a potom zase hore

martinade
15. okt 2018

@taily30 ajaj Fahrenheit 🙂
Podľa mňa je ovu dobre zaznacena. Asi dnes zajtra prebehne ovu a teploty budu stupat 🙂
A ako bolo u lekara?

martinade
15. okt 2018

@ja197 s tym duphastonom nemam skúsenosti. Neviem kedy sa nasadzuje. Robis si ovu testy? Tie by ti mohli signalizovat prichod ovu 24-48 dopredu

taily30
15. okt 2018

@martinade zabudla som prehodit graf, sorry. No u lekara sme nepochodili, muzik bude musiet ist na operacny zakrok, takze nic moc

taily30
15. okt 2018

@martinade prehodene na C 😉

martinade
16. okt 2018

@taily30 tak to mi je velmi ľúto. Dúfam ze nic vazneho a držím pršteky nech sa všetko vydari.😘

taily30
16. okt 2018

@martinade no, mysleli sme, ze to bude ambulantny zakrok, ale nemoze to byt tak. ja sa chystam domov na par tyzdnov, tak to poriesime, ked sa vratim. 😉
a inac, kit sme skusili 🙂 napisem ti ako to dopadlo. dozviem sa az na SK

martinade
16. okt 2018

@taily30 kedy letíte?

taily30
16. okt 2018

@martinade idem sama a odlietam 22.10. 🙂 nasi vobec nevedia, maminka bude mat narodky, tak je to prekvapenie 🙂

martinade
16. okt 2018

@taily30 super, tak stastny let zelam a prijemny pobyt 🙂 count down odštartoval

taily30
16. okt 2018

@martinade dakujem, uz nech som tam. Strasnu chut mam na knedlu 😀

iam24
16. okt 2018

@martinade
@taily30
@zuzik5891
@daniela123321 dievčatá môj dnešný graf takýto 😇môj tehotenský test takýto. Celá sa trasiem. Prvýkrát niečo vidím na mojom teste. Nechcem sa predčasne tešiť ani robiť paniku, ale myslíte že to vyšlo?

iam24
16. okt 2018
martinade
16. okt 2018

@iam24 12 den a stupaš 🙂 duch ktory sa nehlada🙂 tada srdečná gratulácia 👏

iam24
16. okt 2018

@martinade ja sa ešte neteším. Tehu som ešte nebola, aj keď už takú vnútornú radosť pociťujem. V piatok by som mala dostať ms. Na počudovanie ma nič nebolí a nemám ani nijakú extrémnu chuť na sladké. V sobotu na akurát zaboleli prsia a kríže včera večer kus v podbrušku. Ja pokiaľ neuvidím zreteľne koľajnice tak neuverím. :D