Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
ahojte tak som bola dnes v splne.Urobil mi uzv potvrdil ze bola ovulacia,sliznica 7 mm v sekrecnej faze ☺ dohodli sme sa ze v dalsom cykle budem brat clostil,13dc uzv a ked to bude ok hned v ten den skusime inseminaciu.No dufam ze sa v tomto cykle zadarilo a vyhnem sa clostillu 😊
Baby, pomoc😂 maly 6ročny ma dnes prichytil s ovulačnym testom a povedal mi že zase si robiš tehotensky test? ale musim ti povedať že si neni tehotna je tam iba jedna čiarka😂 pre tie ktorym to pride divne, keď som mala posledny abort odložila som si test a ultrazvuk on to našiel tak som mu povedala pravdu čo to je a vlastne my si doma hovorime všetko a k malemu sme uprimni🙂
Dievčatá, kedy stúpne teplota? Už pred ovu alebo až po nej, ráno totiž vystúpila o 0.3 stupňa, ale vaječníky cítim až teraz , teda jeden kde bol dominantný folikul 😊 som z toho v šoku, neviem čo ako má byť 😊
@taily30 na tvojom mieste by som to tam zaznačila, samozrejme rozhodli sa ako chceš ale ja som toho nazoru ak je v dany den posledny pozitívny ovu test, tak by som to isto zaznačila. U mna je posledny udaj platny, hoc len rano.
A myslim ze nezmatie. Ja som mala tento cyklus len negatívne testy a ajtak mi zaznacilo spravne ovu 3/6 ak podla velkosti foliku ak som brala do úvahy rast 2 mm za deň.
V najhorsom pripade ten udaj vymazes ak ti bude robit sarapatu v ff
@martinade
@taily30
@zuzik5891
@daniela123321 dievčatá môj dnešný graf takýto 😇môj tehotenský test takýto. Celá sa trasiem. Prvýkrát niečo vidím na mojom teste. Nechcem sa predčasne tešiť ani robiť paniku, ale myslíte že to vyšlo?
@martinade ja sa ešte neteším. Tehu som ešte nebola, aj keď už takú vnútornú radosť pociťujem. V piatok by som mala dostať ms. Na počudovanie ma nič nebolí a nemám ani nijakú extrémnu chuť na sladké. V sobotu na akurát zaboleli prsia a kríže včera večer kus v podbrušku. Ja pokiaľ neuvidím zreteľne koľajnice tak neuverím. :D

@alis110 no to sme tu všetky také... prvé dni po ovu sú plné očakávania...tie sú super...potom keď už máš pocit že nič z toho tak toto obdobie by som úplne preskočila až na nové obdobie ovulácie...ale každej by som dopriala tie vytúžené dve čiarky...ty si momentálne vo fáze ktorú mám ja osobne veľmi rada...✊✊🍀😊😁