icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
16. okt 2018

@arabelka33 kedy si mala pozitívny ovu test? V grafe to nemas zaznačene

magic08
16. okt 2018

@hope40 ved uz teplota klesla... podla mna zajtra, pozajtra mozes ocakavat ms. Alebo bola ovula neskor.

alis110
16. okt 2018

@evi38 ahoj, aaaale sama neviem co to mam zasa za cyklus...dnes test aj teplota takto...tak ja uz neviem...

evi38
16. okt 2018

@hope40 nemohla byt ovu az 17 DC? To by si bola 15DPO to nie je az taky rozdiel +- 1 den
@arabelka33 test naznacuje, ze sa blizi ovu, ale nemusi prebehnut, cize bud neprebehla a uz ani nebude alebo este len bude...predtym si mavala ake cykly, nieco sa nezmenilo, ked ms zacala blbnut?
@martinade mavam od 9-12 ovu, skusim dnes vecer ovu test, tak uvidim...drzim palce, aby sa uz zadarilo u teba 🙂

martinade
16. okt 2018

@arabelka33 podľa grafu ovu neprebehla. Skus sa s doktorom dohodnut na folikulometriu. Nech ti mera folikuli a potvrdi/vyvrati ovu.

arabelka33
16. okt 2018

@martinade v grafe nemam zaznacene, pretoze vlastne som len vcera prisla na to ako to tam zaznacit, ale cakala som az mi to vyznaci samo a samozrejme nic 😕 dr mi povedala, ze mam znova prist az ked mi bude znova meskat menzes.

arabelka33
16. okt 2018

@evi38 mavala som cykly vzdy ako hodinky 31 dnove. V auguste nerozumiem co sa zmenilo, ze ovulacia neprebieha. Chora som nebola, pracu som nemenila,vsetko po starom a prave preto nechapem preco uz ovulacia nieje 😞

martinade
16. okt 2018

@arabelka33 odkial vies ze aj predchádzajúce mesiace si mala ovu? Chodila si na folikulometriu? Pises ze teraz je od Septembra tvoj prvy graf..

hope40
16. okt 2018

@magic08 moze byt uvidim co zajtra ukaze... so i za reakciu x

hope40
16. okt 2018

@evi38 mozne je vsetko 😊 tak uz len cakat co bude 😊

zuzik5891
16. okt 2018

@daniela123321 testík sa ti ešte pekne vyfarbi dvomi čiarami...✊✊🍀❤️

daniela123321
16. okt 2018

@zuzik5891 Myslíš?podľa mňa už nie..som už 12DPO..no nič..uvidím aké budú ďalej teploty

zuzik5891
16. okt 2018

@daniela123321 do piatku máš času dosť...❤️

daniela123321
16. okt 2018

@zuzik5891 Haha, ďakujem ty moja optimistka😂ale ja už tomu nádej nedávam..len ma serie ten pekný graf😀Ďalší cyklus bude náš ✊✌️↗️

ikonica
16. okt 2018

@hope40 skusala si ten lekarensky test? Podla mna z toho este kludne moze byt tehu... Ved si mala ducha na one step... Ci si ta s niekym mylim?

arabelka33
16. okt 2018

@martinade v juni a v juli som bola u dr, pretoze som mala divne bolesti, az prilis divne, ale nezistila nic. A vtedy mi dr ultrazvukom potvrdila,ze do par dni bude ovulacia.

arabelka33
16. okt 2018

@martinade v septembri (po tom co mi to meskalo 6 tyzdnov) som bola u dr znovu a povedala mi,ze niekde za slupkou (?) vidi naukladane vajicka,ktore sa, ale neuvolnili 😞 tak som po dalsich dvoch tyzdnoch sla na vyvolavacku.

martinade
16. okt 2018

@arabelka33 takže v juni a v juli ti lekara potvrdila ze ovu sa blíži, ale nepotvrdila ci prebehla.
Na tvojom mieste ak by som mala pozitívny ovu test a teplota nevystupila (podla bazaky ovu neprebehla), tak asi by som zisťovala či to bola jednorazova odchýlka alebo ci sa to opakuje. Lebo bez ovulacie je zbytočne snazenie.

arabelka33
16. okt 2018

@martinade no snazenie je asi zbytocne uz 8 mesiacov 😞 a az teraz som zacala s meranim a zistujem,ze nic nieje ok, teda ak v auguste a septembri neprisiel menzes ako mal tak asi nebola ani ovulacia,ze?

mafdetka
16. okt 2018

@evi38 no n 11 dni do MS...ale asi to vydrzim ako vzdy ...pride nepride uz nejak netestujem dopredu 😉

martinade
16. okt 2018

@arabelka33 bez dat je tazke povedať ci bola ci nebola. Nepozeraj spätne ale dopredu 🙂

taily30
16. okt 2018

@evi38 dakujem velmi pekne!🙂

taily30
16. okt 2018

@arabelka33 niekedy a je to uplne normalne, ze mozes ma anovulacny cyklus. tiez sa mi to stalo, bola som prekvapena, ale je to tak. jeden cyklus raz za cas neni nic hrozne. dufam, ze je to ten pripad. po mojom anovulaku som mala ovulaciu a mam stale.

zuzik5891
16. okt 2018

@daniela123321 prvý krát od kyretu vo februári minulého roku krvácam čistou krvou... žiadne kusy ani zrazeniny...beriem to ako dobré znamenie že všetko zlé je už vonku...tento cyklus si tu pekne poukazujeme len testy plné koľajníc✊✊😘❤️

ja197
16. okt 2018

@martinade mal by sa nasadiť až po ovu, mala som nakázané ho užívať od minulej soboty ale ževraj môže zablokovať ovuláciu tak som ho nenasadila 😊 dnes ovu takyto takže myslím že sa blíži, viac testov nemám 😊 som zvedavá čo urobí tá teplota 😊

mafdetka
16. okt 2018

@evi38 no este som zabudla ze dnes mam mierne bolesti a citlive prsia...tak ak je ovula az dnes drzim palce tym potvorkam nech to vydrzia ...a mozno bola vcera a toto su dozvuky 😁

arabelka33
16. okt 2018

@taily30 ale ja mam od augusta tak rozhadzany cyklus, ze vobec netusim ked mam teda ovulaciu, kedy mam dostat menzes, kedy teda ist k dr ze menzes neprisiel 😞 kedze zatial neni ovulka (uz je 22 dni od posledneho menzesu s vyvolavackou).

taily30
16. okt 2018

@arabelka33 oh joj, tak to nechapem preco sa ti to tak pomenilo

cassie2323
16. okt 2018

ahojte... tak ja prvý cyklus robím ovu testy.... ale všetky sú negatívne, aj keď ja osobne by som si myslela, že ovu už prebehla, alebo prebehne tak do dvoch dní.... lebo už som mala pichanie v podbružku (ako ja hovorím vo vaječníkoch 🙂 ) tiež mám už aj ovu hlien, ako vaječné blieko (aj keď akosi menej ako po iné mesiace) a ne ovu teste stále len taká slabunká čiarka (skoro duch). Teplotu začnem merať budúci cyklus, ale neviem nakoľko budu spoľahlive keď robím na smeny (denna, nočná) takže nebudem merať vždy v rovnakom čase.

ja197
16. okt 2018

@cassie2323 ja som mala bolesti predvčerom a včera, hlien tiež predvčerom aj so svetlohnedým špinením a ovu test pozitívny dnes 😊 a to som ho robila len preto že bol posledný tak že skúsim no 😊 takže testuj, možno ešte len príde 😊