icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
29. júl 2014

@zarzisia na tom spodnom daco je a to ja teda duchov obvykle nevidim 😀 a inak, pozeram teraz aj na ten tvoj ovu test, sak co chces, ta kontrolna nema daleko od testovacej

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
29. júl 2014

@zarzisia teplotu mas spolahlivy ukazovatel 🙂

rybkaa
autor
29. júl 2014

@senta_sofia stále sa rehocem na tvojom výroku, že "urobila som rýchly tehu test teplomerom" 😀 😀 😀
@zarzisia na spodnom sa aj mne niečo marí, len neviem, či to neni kanálik...na ovu teste máš ale dosť silnú čiarku na to, že si 10 dpo 🙂 ja som nemala žiadnu minulý cyklus 😀

mawiya
29. júl 2014

@zarzisia cica troška som sa pohrala 🙂 a naozaj je ovu dosť silná, tak uvidíš za dva dni. 🙂

senta_sofia
29. júl 2014

@rybkaa sak ale to je najlepsie 😀 chapes, v den kramov mat 36,9 ... 🙂)

rybkaa
autor
29. júl 2014

@senta_sofia hej, u mňa je to málo, by som musela aspoň 37 mať 😀

jaja9891
29. júl 2014

@zarzisia moja ja som mala take nieco tiez a aj silnejsie a aj ovu z ranneho mocu dost silny,tak verim,ze sa tam nieco deje a dobre to dopadne,len nech sa teplota pekne drzi hore,mne klesla a ms dosla,ale verim,ze za duchmi bolo embryjko a drzim silno palce

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
zarzisia
Autor odpoveď zmazal
leellee
29. júl 2014

Uz som pisala tento prispevok do inej diskusie, ale pozeram, ze asi bude najlepsie poziadat o radu tuto 🙂
Bazálnu teplotu si meriam ešte len tretí mesiac, takže tomu ešte nie úplne rozumiem. S meraním som začala kvôli nepravidelnostiam v cykle, dohodla som sa s mojím lekárom, že podľa grafu sa potom pozrieme čo tie nepravidelnosti spôsobuje. Klasické ovulačné príznaky som mala v piatok (búriace sa hormóny a hlavne kŕče v podbrušku na jednej strane), ale bazálna teplota má ešte stále nízke hodnoty. Potrebujem si čo najskôr zariadiť dovolenku a veľmi nerada by som sa trepala k moru s menštruačnými problémami, ktoré mávam... Mám ten piatok považovať za ovuláciu, alebo nie?
Ďakujem za rady 🙂

pitufinka
29. júl 2014

@leellee A akú aplikáciu používaš? Ja používam FF A pekne mi ukáže kedy som mala ovu (nemám zaplatené vip)

leellee
29. júl 2014

@pitufinka nooo, zatiaľ len značím do grafu... čiže s aplikáciou je to jasnejšie? Lebo ja som z toho zatiaľ jeleň...

senta_sofia
29. júl 2014

@leellee vacsina z nas tu pouziva fertilityfriend.com, tam nahadzes teploty, graf ti robi sam, vyznacuje aj ovulaciu, skus sa tam zaregistrovat a daj nam sem graf, budeme mudrejsie

leellee
29. júl 2014

@senta_sofia @pitufinka oki, tak idem na to. a velmi vdaka za ochotu.

pitufinka
29. júl 2014

@leellee senta_sofia má pravdu 🙂

leellee
29. júl 2014

oki, vsetky tri mesiace nahadzane... len ako dam zdielat tie grafy/ ich sem skopirujem?

janaochi
29. júl 2014

@zarzisia mne sa tam niečo črtá. 😉 Takto som to mala 18DC, tiež som mala testy od Lauritky. Držím palce. 😵

jaja9891
29. júl 2014

@zarzisia moja hlavu hore,musime bojovat a raz sa dockame,ja budem zajtra volat do CAR,som zvedava co sa dozviem....nestracaj nadej,tiez som bola sama zo seba nervozna a z tych testov tiez...

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
janaochi
29. júl 2014

@zarzisia pozri si môj fotoblog, tam mám tento posledný cyklus testy od 20DC a zhodou náhod tie prvé sú od Lauritky. A porovnaj si. 😉

leellee
29. júl 2014

tak, hotovo.
vypisuje mi, že prvy cyklus bol anovulacny... :(

jaja9891
29. júl 2014

@zarzisia to mi je luto,aj ja mam tichu domacnost,ale s mamou a babou... tie sa rano povadili a ja som z toho vysla tiez ako zla... proste hrozne dni mam.... a neplac,skus to brat s nadhladom,ja viem,j eto tazke,ale aj hormony s tebou mavaju,bude zase dobre uvidis... vychladnete a zmierite sa 🙂

senta_sofia
29. júl 2014

@leellee ruzove menu hore Sharing - Charting Home Page - Setup - hned to prve je adresa, ktoru skopirujes a nezabudni kliknut na "set"

senta_sofia
29. júl 2014

@leellee vies co, nemusel byt anovulacny, akurat, ak ovu bola, urcite ovela neskor, ako v juni 🙂 a teraz uvidis, je to super pomocka a ked sem skopcis tu adresu, ako som ti pisala vyssie, tak sa dostaneme na tvoj graf

senta_sofia
29. júl 2014

@zarzisia aaaaaale, prosim ta, po kazdej burke vyjde slnko, doteraz to tak vzdy bolo a preco nechces oslavovat? vies, ono manzel az tak nemoze za to, ci bude alebo nebude pozitivny tehu test 😉 a niekedy ti nasi muzi trpia viac, ako si myslime...

senta_sofia
29. júl 2014

@leellee sikula 🙂 teraz si este dost nizko ako keby ovulka este len mala prist... skus sledovat aj hlien, pripadne bolesti a ine srandicky, ktore sa s ovulaciou spajaju 🙂 ovulacne testy si neskusala? zo zaciatku to vie babam dost pomoct, ked sa nevedia orientovat vo vsetkych tych sprievodnych znakoch, ze minimalne vedia, ze kedy asi ovu pride

leellee
29. júl 2014

@senta_sofia ach jaj... a to mi gynekolg povedal, ze to bude davat viac zmyslu s grafom. nedava. ano, dlhodobo by som asi mala pozriet tie ovulacne testy. Ked doteraz som si byvala ista, ze krce na strane v podbrusku su ovulacia, stava sa mi to specificky raz do mesiaca... no, ale neriesi mi to problem s datumom dovolenky: frajer caka len za mnou a ja ozaj netusim ci dostanem o tyzden, alebo o dva. Jedine tieto dva tyzdne prichadzaju v uvahu... a to sme si chceli priniest babo ako suvenir :(
Ale velmi Ti dakujem za ochotu vysvetlovat a pomoct 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal