icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

leellee
29. júl 2014

Este ma napadlo, ze od piatka noci nespim doma. Nemohlo to ovplynit- znizit bazalnu teplotu?

jaja9891
30. júl 2014

Ahojte zienky,dnes budem volat do Car, tak som zvedava,dnes rano na 6 dc teplota ako po ovu 36.7,tak nechapem,ale chcela som odskusat tie tehu testy co mi robili duchov a aj dnes mam ducha,takze su to totalne smejdy. Vcera ma pichali vajecniky,tak ze spravim aj ovu z ranneho mocu a poviem vam,ze taku ciarku som necakala,skusim aj po obede,pride ovu tak skoro?som zvedava,a to uz neberiem inofolic...bude to zaujimave...lepsie mi to nejde odfotit,nazivo vidno silnejsie.. .nikdy som z ranneho taku ciaru nemala;len pred ms a teraz po....aku mate skusenost vy?

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
zarzisia
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
30. júl 2014

@leellee vyzerá to tak, že ovulácia sa ešte len blíži, vyzerá to, že LF máš 13-14 dní, takže počítaj, že ms ti dojde tak o 2 týždne 🙂 kašli na to, zbaľ sa a utekaj na dovolenku, snažiť sa treba práve teraz, ako ti ide dole teplota, lebo ona už zajtra môže vystreliť hore 🙂 na začiatok by som tiež odporúčala ovutesty, aby si si aspoň cca vedela určiť príchod ovulky, zapisuj si aj hlien a krčok, ak ho vieš rozoznať, na úvodnej stránke tento témy sú užitočné linky, kde nájdeš pomoc ako na to, prípadne sa popýtaj, sme tu ako chodiace encyklopédie 🙂 a zmena prostredia môže ovplyvniť teplotu, ale skorej by som povedala, že ovulka sa blíži

rybkaa
autor
30. júl 2014

@zarzisia graf super, ešte treba veriť 🙂 na teste nevidím nič, skús z iného uhla.... dr. max ti duchoval??? mne nikdy a tehu ukazoval veľmi skoro a pekne čiarky 🙂 toto je ale test promatris nie?

senta_sofia
30. júl 2014

@leellee myslim, ze ked vypadnes tento vikend, tak by si to stihnut mohla 😉

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
30. júl 2014

@zarzisia kraaaasa, neboj, urcite tam nieco bude, kedy by si mala (ne)dostat, podla minuleho mesiaca by som tipovala tak na dnes 😉

senta_sofia
30. júl 2014

@zuzulienocka77 žužu a ty si v akej faze? ovu pred dverami? 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
30. júl 2014

@zarzisia no hej, od lauritky sú promatris 🙂

rybkaa
autor
30. júl 2014

@zarzisia a neklesne, čo by klessala? šak ti pekne ide hore, dnes už mala padnúť, podľa mňa tam niečo bude 🙂 na druhej foto sa mi niečo marí 🙂 počkáme na @mawiya že to upraví 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
adamnela
30. júl 2014

Ahojte kočeny...

Tak ja idem dnes poobede ku tej dr. tak som zvedava na com sa dohodneme...Urcite dam vecierkom vediet, co a ako...
@zarzisia joj moja, teplota super, ale na teste tiez nic bohuzial nevidim 😒 Ale treba este pekne pockat a verit tomu, ze to vyslo 🙂
@jaja9891 no ja som strasne zvedava ako to vsetko s tebou bude...Ale ta teplota tak skoro na 6 DC taka vysoka? To je cudne 😒 A tie testy, este cudnejsie...Uvidime, co Ti povedia z CAR.
@rybkaa a ty ako rybus, ovulka uz za dverami, co?

senta_sofia
30. júl 2014

@zarzisia jaaaj, zeby ten duphaston zdvihal teplotu? s tym veru skusenost nemam, ale urcite sa tu najdu babule co merali a uzivali 😉

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
30. júl 2014

@zarzisia tak co strasis 😀

zarzisia
30. júl 2014

@senta_sofia vnutorny pocit :D

jaja9891
30. júl 2014

@zarzisia tie testy maju napisane one step,ale nie su promatris,tieto mam uz ani neviem od koho,ale tusim ze aj lauri mi take iste raz poslala... mam ich este dost tak si poduchujem este preco nie?ale bojim sa cysty,lebo ma pichaju vajecniky....a ty hlavu hore,kym je teplota hore a ms nikde je dobre....

jaja9891
30. júl 2014

@adamnela drzim palce u dr. nech uz sa niekam pohnes,ja uz sa neviem dockat telefonatu,no dost ma popichavaju vajecniky;oblieva ma... snad nebude velky problem....

jaja9891
30. júl 2014

@zarzisia neviem lepsie upravit,keby mam original foto mozno.... nieco jemne s ami tam mari...ale je to veelmi slabucke.... pockaj este a uvidis,nadej umiera posledna 🙂

zuzulienocka77
30. júl 2014

@senta_sofia ja som 9DC a nechce sa mi merať 😀 😀 . Asi na to tento mesiac kašlem. Cez víkend nebudeme doma, tak ani ovu testy nemám kde robiť. Ovulka by mohla byť nedeľa - pondelok. Budúcu nedeľu ideme na dovolenku, tak nebudem ozaj merať. Asi tento mesiac nechám bez merania a budem merať po dovolenkovom období.
Bolí ma ďasno pod zubom s ktorým som sa pol roka nachodila k zubárovi, tak sa bojím zápalu. Tak aj tak neviem, či sa tehu podarí cez zápal. O 11:30 idem k zubárke, tak sa bojííííím

zarzisia
30. júl 2014

@jaja9891 dakujem moja za povzbudenie 🙂 Inak preco sa musi robit OVU test pri zistovani tehotenstva z ranneho mocu?

rybkaa
autor
30. júl 2014

@adamnela veru veru, za dverami, dnes mi test oči vybil 🙂 no som zvedavá, čo ti dr. povie, potom napíš a hlavne držím palce, nech to nie je nič zlé 🙂

rybkaa
autor
30. júl 2014

@senta_sofia čo som čítala, tak duphaston nedvíha teplotu, len odďaľuje MS, že tá príde až po dobratí, takže nárast teploty by mal byť dobrým znamením 🙂

rybkaa
autor
30. júl 2014

@jaja9891 na tej zelenej fotke dobre vidno ducha!!! 🙂 @zarzisia nemáš ovu test,že by si ten osíkla? 🙂 ovu test skorej zachytí tehu z ranného moču, funguje na rovnakom princípe ako tehu test, ráno je moč najviac koncetrovaný hcg, preto z ranného

senta_sofia
30. júl 2014

@rybkaa sak @zarzisia sama napisala, ze ho berie od aprila a nedvihal jej teplotu 😉 tak neviem, co stresuje 😀

senta_sofia
30. júl 2014

@zuzulienocka77 a dobre aj tak, ne?🙂 ja som zivy priklad toho, ze ovu pride aj bez teplomera 😀

rybkaa
autor
30. júl 2014

@senta_sofia som až potom dočítala 🙂 no neviem, ja by som skákala dva metre dvadsať do ľuftu 🙂