Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica ale je stupajuca. 🙂 to je hlavne.
Moja teplota tiez je ovplyvnena nedostatkom spanku, ale zda sa ze ju to neodradilo a ukazuje to co vcera 🙂. Inak minuly cyklus som mala ovu a test podobne ako tento cyklus. 1 den pozitívny ovu, 2 dni teplota nizka az na 3 den mi teplota vystúpila. Som zvedava ci zajtra mi teplota vystúpi.
Ale podla navodu ovu test ukaze 24_48 hodin dopredu, tak hadam sa konečne zajtra dočkám ovu.
Baby...tak dnes mám folikulometriu zasebou...dva foliky 13 a 15mm...a viacero malých...dnes mi vravela Že jeden sa jej vyslovene páči 😁...bola tam aj voľná tekutina ale ovu podľa endometria ešte neprebehla a mám ju očakávať cez víkend... pýtala som sa na pregnyl a vravela že mi vajka pekne praskajú tak teraz ešte skúsime bez a ak sa náhodou nezadarí tak ďalší cyklus budem mať clostilbegit 3x1 a potom pregnyl... verím že k tejto schéme sa ani nedostaneme ✊✊
Ahojte 🙂 baby, drzim vam vsetkym palce velmi velmi 🙂 ja som vcera zacala s inofolicom a vitexom, aj ked som 22dc a ovu nikde, a myslim ze uz ani nepride tento mesiac. Akurat sa chcem poradit, moze mi tato kombinacia tak celkovo zvysit bazalnu teplotu? Dnes som namerala o 0.15 stupna viacej. Viem, ze takato jednodnova zmena nic neznamena, zaujima ma to skor informativne 🙂
@ikonica graf super...suhlasim s @martinade teplotu by som upravila na menej, aj tak je stale super 🙂...drzim palce 🙂
@martinade mas pekne ustalene teploty a zajtra pravdepodobne vyskoci teplota a dnes ti vyznaci ovu 🙂...super, ze tak muz prisiel, mas v nom oporu 🙂
@taily30 poistene mate pekne, oddycnes na SVK a verim, ze bude prijemne prekvapko 🙂

@taily30 no kto vie ako domaca poda zaposobi 🙂 na ako dlho si dosla, ze dalsi cyklus neberies do uvahy? 3-4 týždne?