icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
25. okt 2018

@taily30 no kto vie ako domaca poda zaposobi 🙂 na ako dlho si dosla, ze dalsi cyklus neberies do uvahy? 3-4 týždne?

taily30
25. okt 2018

@martinade prisla som na mesiac, odchadzam 23.11.

martinade
25. okt 2018

@taily30 tak takyto graf by ma urcite prinutil si kupit teplomer 😂 vyzerá super.

taily30
25. okt 2018

@martinade 😂😂😂 vidis, mna to ani nenapadlo

martinade
25. okt 2018

@taily30 držím silno pršteky aby nedosa 🙂

taily30
25. okt 2018

@martinade dakujem, tiez si to zelam. za par dni uvidime 😉

ikonica
25. okt 2018

@martinade no mozem to dat aj tak... Kazdopadne dnesna teplota je ovplyvnena nedostatocbym spankom...

martinade
25. okt 2018

@ikonica ale je stupajuca. 🙂 to je hlavne.
Moja teplota tiez je ovplyvnena nedostatkom spanku, ale zda sa ze ju to neodradilo a ukazuje to co vcera 🙂. Inak minuly cyklus som mala ovu a test podobne ako tento cyklus. 1 den pozitívny ovu, 2 dni teplota nizka az na 3 den mi teplota vystúpila. Som zvedava ci zajtra mi teplota vystúpi.
Ale podla navodu ovu test ukaze 24_48 hodin dopredu, tak hadam sa konečne zajtra dočkám ovu.

taily30
25. okt 2018

@martinade nejdes dnes ci zajtra na folikulometriu?

zuzik5891
25. okt 2018

Baby...tak dnes mám folikulometriu zasebou...dva foliky 13 a 15mm...a viacero malých...dnes mi vravela Že jeden sa jej vyslovene páči 😁...bola tam aj voľná tekutina ale ovu podľa endometria ešte neprebehla a mám ju očakávať cez víkend... pýtala som sa na pregnyl a vravela že mi vajka pekne praskajú tak teraz ešte skúsime bez a ak sa náhodou nezadarí tak ďalší cyklus budem mať clostilbegit 3x1 a potom pregnyl... verím že k tejto schéme sa ani nedostaneme ✊✊

kufea
25. okt 2018

Ahojte. Tento mesiac plánujem poctivo merať. Takto začína víťazný graf 😉😀

martinade
25. okt 2018

@taily30 dnes

shimmikk
25. okt 2018

Ahojte 🙂 baby, drzim vam vsetkym palce velmi velmi 🙂 ja som vcera zacala s inofolicom a vitexom, aj ked som 22dc a ovu nikde, a myslim ze uz ani nepride tento mesiac. Akurat sa chcem poradit, moze mi tato kombinacia tak celkovo zvysit bazalnu teplotu? Dnes som namerala o 0.15 stupna viacej. Viem, ze takato jednodnova zmena nic neznamena, zaujima ma to skor informativne 🙂

taily30
25. okt 2018

@martinade daj vediet co a ako, nech su velke ako balony!!!!!

alis110
25. okt 2018

Splham sa aby som za 5 dni mala kde spadnut😂 vidim tu same pekne grafy tak drzim palce @ikonica @martinade

ikonica
25. okt 2018

@alis110 aj tvoj je ukazkovy ;)

ikonica
25. okt 2018

@martinade inac nemas pokazeny teplomer ci zlu baterku ze ti to tak stoji na mieste?

dolynkag
25. okt 2018

@alis110 zajtra ráno môžeš testovať.... dúfam, že budeš pokračovať zelenou 🙂

martinade
25. okt 2018

@shimmikk daj graf 🙂 možnože ovu ešte dojde?

martinade
25. okt 2018

@ikonica nie nemam, merala som vecer a nameralo mi vyse 37stupnov. Tieto dni mam stabilnu teplotu

alis110
25. okt 2018

@ikonica dakujem, ale mam pocit ze kym sa dockam tak mi prsia odpadnu dovtedy😂

alis110
25. okt 2018

@dolynkag nie nie ja som sa zatala😂 testovat najskor v den MS😉 mozno uz za 3 dni klesne teplota a nebude ani treba testovat 🤷‍♀️

evi38
25. okt 2018

@ikonica graf super...suhlasim s @martinade teplotu by som upravila na menej, aj tak je stale super 🙂...drzim palce 🙂
@martinade mas pekne ustalene teploty a zajtra pravdepodobne vyskoci teplota a dnes ti vyznaci ovu 🙂...super, ze tak muz prisiel, mas v nom oporu 🙂
@taily30 poistene mate pekne, oddycnes na SVK a verim, ze bude prijemne prekvapko 🙂

taily30
25. okt 2018

@evi38 to by bol ideal, uz by nam to mohlo vyjst. dakujem za povzbudive slova 🙂

evi38
25. okt 2018

@alis110 graf super, kedy planujes testovat? 🙂...drzim palce 🙂
U mna dnes takto...

alis110
25. okt 2018

@dolynkag este som sa ta chcela spytat... ked ty testujes ovu testami... tak v akom case? Z ranneho alebo cez den ako na ovu?

alis110
25. okt 2018

@evi38 fuuuha ty mas riadne teploty, to ja sa mozem schovat, velmi pekne😂 no ja az v den ms skor to asi nema zmysel radsej budem sklamana o 3 dni neskor😂

dolynkag
25. okt 2018

@alis110 aj z ranného, aj poobede...a sú dosť silné teraz

alis110
25. okt 2018

@dolynkag tak super dakujem😉 no drzim palce, ktory DPO si?

daniela123321
25. okt 2018

@kufea Som na tom podobne dnes😁
@zuzik5891 Super,dúfam že ti to tento cyklus konečne víde✊
@martinade No zaujímavá teplota🤔ale od pozitívneho ovu testu príde ovulka do 48 hodín tak zajtra už stúpne ✌️