icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
jaja9891
30. júl 2014

@zarzisia neboj,isto tam nieco bude,len meraj,budes vediet na com si a hlavne pevne nervy,nie ze dostanes infarkt pred meranim teploty 😀

leellee
30. júl 2014

@senta_sofia ano, dnes som zaspala o hodinu a pol :D inak som sa budievala automaticky o tej siestej. Aj tak asi zbehnem k lekarovi, spytam sa na nazor a ten menzes si asi skusim posunut... Predsa len cestovat s menzesom, uf. A sme spolu malo, takze nechcem byt obmedzovana.

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
31. júl 2014

@zarzisia zachovaj pokoj, to je malinký pokles, plakať začni až keď dojde ms alebo klesneš pod čiaru, stále je to super 🙂

kitulka
31. júl 2014

@zarzisia Ale zlatko, ved to nie je ziaden pokles! Minuly cyklus si o tomto case bola uz pod ciarou. Stale je nadej! Nevesaj hlavu! Podla mna to vyzera velmi, velmi nadejne. Tesim sa na testik. Kedy testujes, az po vikende?

rybkaa
autor
31. júl 2014

Ahojte baby, u nás leje od noci ako z krhly, taká som ako vyoraná myš 🙄 na porazenie toto počasie, to je leto???celý rok sa tešíme po hnusnej zime na leto a nakoniec každý deň leje...včera ešte tak fajne bolo, sme boli u svokrovcov, sme si pogrilovali, posedeli, fajne bolo a do rána lejaky... som zvedavá, ako sa má @paskolinka v HR, či im tam tiež neleje ako tu 😒
No graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa včera poobede ovu test mega pozitívny, tak sme poistili, dnes zas, keďže teplota vystúpi asi zajtra a dnes je to pokles pred ovu, ktorá ešte nebola, bo mám tak natlakované podbruško, že sa bojím aj pohnúť, že prasknem 😀 Takže počítam, že ovu prebehne dnes alebo zajtra, to ešte máme dva - tri k dobru na snaženie 🙂 Tento mesiac skúsime aj po ovu, či to nepomôže 🙂
A vy ako ženuchy?

rybkaa
autor
31. júl 2014

@bapsi123 ejha, ale ty máš aký pekný graf? dobre sa držíš, len tak ďalej 🙂 testovať budeš - nebudeš? 🙂

kitulka
31. júl 2014

No devuche, tak ja som bola minuly tyzden na USG. Mala som a aj mam zmiesane pocity, ale verim, ze to bude OK. Videli sme vacok, aj babatko, dokina videla aj srdiecko bit. Aj mi ho ukazovala, ale ja som tam nist nevidela, cumela som na to ako puk. Bolo este velmi malicke. Podla MS by som bola v tom case uz 10 + 5, ale podla mojich vypoctov a merani 8+1. Podla jej zisteni by to priblizne sedelo s mojimi 7+5 (co je rozdiel 3 dni). Srdiecko pocut nebolo, ze jej to nezachytil pristroj, ale frekvenciu jej zachytilo a bola cca 170, co by malo byt OK.
@senta_sofia
@kubisova - kocky Vy kedy sa chystate k dokimu?

rybkaa
autor
31. júl 2014

@adrianaaa32 a ty ako? teplota stúpla? inak ten test, čo si dala včera, bol ešte mokrý, ako vyzeral keď vyschol? neukázal sa tam ani duch? graf máš trochu uskákaný, že ti tak teplota šla dole po ovule, ale aj také bývajú tehu grafy 🙂

afra
31. júl 2014

@kitulka no ja uz neverim....bolest bruska zmizla, prsia akosi tiez prestali boliet..... aj by som plakala, keby sa mi od tolkeho sklamania dalo :( Testovat budem az ak nahodou nedojde MS, teda po vikende. A teraz mam duphaston posunuty, aby bol 30 dnovy cyklus priblizne.

@rybkaa Dakujem moja za povzbudenie, dnes mam naladu ako dnesne pocasie.

rybkaa
autor
31. júl 2014

@kitulka mala si neskoršie ovulku, že máš taký posun medzi tvojimi výpočtami a poslednou MS? Nemáš posledný graf, čo si merala? Tak ale to je super, že si už mala srdiečko, neboj sa nič, bude to v poriadku 🙂 Ja som tiež na UTZ nevidela srdiečko, hoci mi ho dr. ukazoval 😀 len plodík som videla, ale nevedela som určiť ani kde má predok a kde zadok a dr. mi ešte vrav, že "aha, vidíte, už má aj púčiky rúk a nôh", no ja som nevidela ani kde má hlavu 😀 neviem, ako to vedia rozlúštiť 🙂 kedy ideš na ďalšiu kontrolu?

kubisova
31. júl 2014

@kitulka ja bud nabuduci tyzden alebo alebo o dva tyzdne....a ako sa citis

senta_sofia
31. júl 2014

@kitulka ahoj, neboj, babatko to dobehne 😉 a preco mas zmiesane pocity? ja pojdem asi az druhy augustovy tyzden, podla toho, ako mi bude 😉

adamnela
31. júl 2014

Ahojte kočky...

@afra @zarzisia @bapsi123 a tie co uzivate duphaston. Od akeho dna cyklu ho uzivate? A kolko je tabliet v baleni, ktore sa musia vsetky zjest, ci? Lebo mne dr. povedala, ze zacneme ked konecne pride mrcha na 11 DC cyklu Duphastonom. Je to tak ok? Ci kazdy dr., dava inak?
@zarzisia ved to nie je velky pokles, to kludne moze zajtra opat vyskocit, alebo to ostat aj takto a bude vsetko ok, neboj...
@kitulka tak to su dobre spravy, ze babatku krasne bije srdiecko, aj ked ho nebolo pocut, ale bolo ho vidno na usg, tak to je v pohode 🙂
@rybkaa no u teba to vyzera ako vzdy podla tabuliek a system naozaj funguje ako ma, uz len to spravne zapracovat ako povedal ten liecitel...

senta_sofia
31. júl 2014

@bapsi123 zatial krasa 🙂

senta_sofia
31. júl 2014

@rybkaa to leje, aby ti luto nebolo, ze sa nemozes slnit a mozno aby ste sa viac s manzelikom k sebe tulili 😉 ovula tusim zase zautocila skor, nie? ci to uz stracam ponatie o case? 🙂 lebo cosi sa mi mari okolo 4.8. ten Jonas, no do stvrteho este daleko 😉

rybkaa
autor
31. júl 2014

@adamnela ja som celá tabuľka, už len aby aj záver bol tabuľkový 🙂

rybkaa
autor
31. júl 2014

@senta_sofia eee, ja som jonáša mala v sobotu, teda sme sa mali snažiť deň pred, to je u mňa na 7 DC, takže jonáš je zvládnutý 🙂 to @mawyia má joniho nejako na august presne v ovulačný deň, ale u mňa je úspechom už to, že mi joni nevyšiel na MS ako doteraz furt 😀 No neviem kedy to buchne, dnes som 13 dc a ovu chodieva na 14 dc, takže som v norme 🙂

senta_sofia
31. júl 2014

@rybkaa tak potom secko v cajchu 😀

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
adamnela
31. júl 2014

@zarzisia no ona mi chce asi najpr upravit ten cyklus a potom asi posuvat podla ovulky si myslim. No som zvedava. Hlavne, nech dostanem v prvom rade kramy sama od seba a nebudem musiet dostat tie vyvolavacky. Aj ked myslim si, ze sa tomu nevyhnem, kedze slznica je stale velmi nizucka a nerastie, takze ani nemam z coho kramovat 😒

zarzisia
31. júl 2014

@adamnela ja som mala 8mm sliznicu, ked mi dal vyvolavacku, ale ja som nemala MS vyse pol roka 😔 A nasadil mi hned ten inofolic k tomu 2x denne. Hlavne, aby zacala pekne chodit. U mna bol spokojny po kontrole po 3 mesiacoch, ze mam pravidelne cykly +-1 den, ze kebyze sa nesnazime, vysadime duphastom a uvidime, ci pride MS na cas.

adamnela
31. júl 2014

@zarzisia moja sliznica stale 3 mm, tak povedala, ze pockame dalsie dva tyzdne, ci sama podrastie a potom budeme pichat kazdy tyzden agolutin, aby mi narastla a prisla mrcha...Jezin, to bude u mna este na dlhe trate 😒 No takze zasa musim len cakat...Je to naozaj na porazenie... 😠 No a ty si vlastne preco nemala tiez tak dlho mrchu?

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
kubisova
31. júl 2014

@adamnela och jooj to budes mat este dlho cakania....ale na druhej stranke to ber tak ze ti pomoze a potom bude dobre...

adamnela
31. júl 2014

@zarzisia no aj mne to pripada, ako keby som bola v prechode, kedze moje vajecniky spia a nic ich netrapi a nerobia vobec to, co maju robit... 😒 No tak to mas tiez veru cele vesele.. a dufam, ze tento tvoj terajsi graf bude vitazny...moc Ti to prajem...

adamnela
31. júl 2014

@kubisova no v tomto obdobi sa vsetko serie...Ale tak dufam, ze nakoniec to vsetko dobre dopadne a bude fajn... Ale kedy to bude????

micikatka
31. júl 2014

prosim vas baby, stretli ste sa s tym ze by prebehla ovu aj bez pozitiv ovu testu? viem ze podla jednej teploty sa neda orientovat ze prebehla ovu, ale vcera bola 36,3 a dnes uz 36,6.

kubisova
31. júl 2014

@adamnela tento rok je taky popsuty....uvidis slniecko krasne vylezie. Hlavne aby sliznica pekne rastla