icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bapsi123
31. júl 2014

@senta_sofia @rybkaa @jaja9891 baby :'( dnes pokles na 36,7 asi nic z toho...neviem vlozit graf,som na mobile

bapsi123
31. júl 2014

@adamnela to urcuje lekar,mne ho dala od 15 DCdo 25 Dc,vlastne po ovu

adamnela
31. júl 2014

@bapsi123 no len sa mi zdalo, ze 11 DC je dost skoro, ale veru ani som sa jej v tej chvili na to neopytala, ze preco uz tak skoro...

janaochi
31. júl 2014

@zarzisia ja tam stále vidím ducha. 😉 Mal by ale každý deň tmavnúť.

adrianaaa32
31. júl 2014

No tak jak hlasim 1DC...predsa len mrcha dorazila 😖 ☹

zarzisia
31. júl 2014

@adrianaaa32 to ma mrzi moja :/ Ale asi sa k tebe pridam najneskor v sobotu 😠

@janaochi ved to, ze sa mi nezda, ze by nejako tmavol :/ Uz som sa zmierila s tym, ze to nevyslo 🙄 🙂

adrianaaa32
31. júl 2014

@zarzisia drzim palce aby sa to aspon tebe podarilo...tfuj tfuj tfuj.. 😉

zarzisia
31. júl 2014

@jaja9891 Moja, porad prosim....zacalo ma dost boliet podbrusko, taka tahava bolest. Ako ta to bolelo, ked si mala tu cystu? ☹

jaja9891
31. júl 2014

@zarzisia moja nestresuj sa cystou,ak by aj bola,tak tie obycajne zmyznu....raz ma pichalo,raz som citila tlaky a tahanie,bolo mi aj nevolno a pod. Navyse aj pri tehu moze tahat....ci?

kitulka
31. júl 2014

@rybkaa Ano, mala som ovulu az na 32. den cyklu. Som robila testy od nejakeho 13 DC do cca 23 DC a uz som myslela, ze bude anovulak. Potom sa mi objavil neskor trochu hlien a tak som skusala testovat znovu a taky pozitivny test som este v zivote nemala. Tak sme to vyuzili, uzili sme si 3 dni po sebe a vysledok uz poznas 🙂 Graf mam, uz som ho tu aj vesala. Skusim znova ...
http://www.fertilityfriend.com/home/kitulka

kitulka
31. júl 2014

@kubisova Citim sa vpohode, tak poriadne zle mi nebyva (nastastie), len odgrgavam a horsie mi travi. Dost mi nafukuje brucho z hocicoho, co zjem a bruso mam uz ako v 5.mesiaci... Sem tam mi kolise tlak a toci sa mi hlava, ale lahnem, pospim a zase je to OK. Tak drzim prsty u lekara a podaj hlasenie :o)

kitulka
31. júl 2014

@senta_sofia Noooo, tak z toho celeho....aj ta doktorka na mna posobila tak neisto. Ale utesilo ma to, ze to sedi s mojimi vypoctami, tak to bude hadam fajn! No ved uvidime, snazim sa mysliet len pozitivne a hovorim si, ze vsetko bude OK, Drobcovi dohovarame, nech len pekne rastie, uz sa nanho velmi tesime. Dcerka este nevie, ale uz coskoro jej povieme. Na dalsiu kontrolu idem 7.8.

kitulka
31. júl 2014

@adamnela Pocuj, no mne sa tiez zda, ze skoro Ti dava ten Clostil. On totiz moze vyblokovat ovulku, preto by sa mal nasadit az po prebehnutej ovu. Ale mozno chce docielit u Teba v prvej faze, aby sa dostavil menzes a v druhej faze bude riesit ovulku a upravovat dlzku lutealnej fazy. Ved sa popytaj, ked tam pojdes, nech Ti vysvetli, co planuje... Ale tu vyvolavacku Ti uz aj mohla supnut, ved naco to dalej natahovat, ked nevidi, zeby tam bol nejaky progres. Tak ci tak, nic s tym nenarobis, musis len pockat. Ten Inofolic podla mna este dober, moze pomoct k tomu, aby dorazila MS.

kitulka
31. júl 2014

@zarzisia Ja na tzch testoch cosik vidim. Podla mna to vyzera nadejne a budem so zaujmom sledovat ako sa to vyvinie v najblizsich dnoch. Drzim palce, nech sa teplotka drzi a palicky nech silneju!

zarzisia
1. aug 2014

@kitulka Dakujem, ale uz ziadnu nadej do toho nevkladam. Vcera som si aj poplakala. Som hackovala kamaratke svetrik pre babo a som si poplakala, ze ci vobec niekedy budem aj svojmu este hackovat, kedze pri 1.som hackovat nevedela :/

@jaja9891 Lebo niekedy mam taky neprijemny pocit v podbrusku :/ No uz cakam na MS, ktora bude podla mna silna ako nikdy, podla tych bolesti

tu graf http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef , pokles zasa :/ Inak FF mi ukazuje, ze mi ma MS prist az v nedelu.....zeby som ja zle ratala?

senta_sofia
1. aug 2014

@zarzisia neviem, ci on nepriemeruje aj dlzky lutealnych faz podla jednotlivych grafov a neukazuje podla tej najdlhsej (alebo priemernej)... no fakt je to u teba napinave 🙂 neplac, placom nic nevyriesis a zbytocne sa stresujes, ak to nevyjde tento mesiac, vyjde to buduci, ale musis byt v pohode, jasne?

zuzulienocka77
1. aug 2014

@senta_sofia ahojky, dnes som odmerala 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862. Hlien sa mi celkom rozbehol, test viac ako negativny, no uvidíme, čo to urobí. MM ma od zajtra dovolenku, tak skúsime niečo poriešiť ak bude chuť 😉

senta_sofia
1. aug 2014

@zuzulienocka77 hehe, krasna bodka, uz len dalsia na konci so zelenym pluskom a grafik jak lusk 😉

jaja9891
1. aug 2014

@zarzisia plac ak sa ti ulavi,aj mne to pomaha,ale potom treba ist dalej,dvihnut hlavu vpred,ako som tu viackrat citala,dietatko si k nam najde cestu,ked sa upokojime,mne sa to este nepodarilo,ale snazim sa,idem dalej s novou nadejou a silou,tes sa,ze mas doma krasneho zdraveho chlapceka,pozri ja nemam ani toho... pojdem aj do ivf ak to pomoze...nesmieme sa vzdavat,kym sme mlade....ja som s mm pohadana,odchadza na dlhsie prec,vcera som bola u sesterky na grilovacku a maju malu pol rocnu princeznu a bolo to sakra tazke,ale co spravim? A neboj,ak by sa aj cysta z clostilu vytvorila,tak zmyzne... bude dobre

micikatka
1. aug 2014

@lenna71 no ako dnes u teba? mne teplota klesla o 0,2

zarzisia
1. aug 2014

@senta_sofia Jasne, som OK 🙂 aj tak uz s tym nic nespravim 🙂 Uz len cakat na vysledok :P
@jaja9891 Poplakala som si vcera, ale uz som OK 🙂 Po MS zacinam behavat a cvicit, takze sa na to uz velmi tesim 🙂

Baby drobec na prazdninach 1dnovych a ja uz spajzu upratanu, v kuchyni skrinky upratane, cesto na medovnicky spravene :P sikulka som 😀

rybkaa
autor
1. aug 2014

čafce mrafce 🙂 ženy ja neviem, som zo seba samej pomýlená....teplota ešte furt dole a bohuprisahám, že dnes ma tak vajco ráno bolelo, že som ledva vstala, rovnako včera večer, takže si myslím, že to buchlo len teraz niekedy, lebo už to tak necítim, čo by bolo ok a sedelo s teplotou, že ovu je dnes a zajtra pôjdem hore, ale prečo mám krémový hlien? Aj včera a veeeeeľa keď ovu je až dnes? to je akože v pohode či čo to? vajcový som mala len jeden deň, aj to len ráno a poobede už krém, to bolo predvčerom, včera tiež krém a dnes tiež, riadny hustý na papieri aj keď si sledujem krčok, taký vytiahnem,...pila som grepový džús, takže mám hlienu hodne, ale že by sa tak skoro skazil??? 😕 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

zarzisia
1. aug 2014

@rybkaa na ten hlien ti neodpoviem, lebo sa v tom sama nevyznam :-/, ale to je super, ze si vies nahmatat krcok... mne doktor povedal, ze si ho mozem skontrolovat pred MS, ale nenasla som ho 😀

rybkaa
autor
1. aug 2014

@zarzisia je dobre, že si zmierená, ale ešte to stále nie je stratené 🙂 MS ti predpokladá na nedeľu asi podľa priemeru z predošlých cyklov, tak si v pohode uži víkend, bez stresu a ak chceš cvičiť, cvič, myšlienky ti pôjdu iným smerom trošku 🙂 a keď sa nudíš, dojdi aj ku mne upratať, včera u nás bola švagriná s deckami a mám pocit, že u nás buchla atómovka 😀

senta_sofia
1. aug 2014

@rybkaa chce ta zmiast, aby si sa tak nesustredila na plodenie a nechala tomu volny priebeh 🙂))

senta_sofia
1. aug 2014

@zarzisia ak si krcok nenasla, moze to byt dobre znamenie, v tehu je taky schovany 😉

rybkaa
autor
1. aug 2014

@zarzisia ja som dakedy ani nevedela, že sa dá chytiť 😀 trvalo mi asi 3 mesiace, kým som sa ho naučila rozoznať 🙂

rybkaa
autor
1. aug 2014

@senta_sofia nechávam nechávam, hoci cez to bodanie vo vajci sa na to nedá nemyslieť 😀

rybkaa
autor
1. aug 2014

@senta_sofia dostala som odpoveď, že to je v poriadku, lebo estrogén už klesá a ten zabezpečuje riedky hlien, teda ja už estrogén mám nízku hladinu, hlien preto hustne, no progesterón ešte nestúpol, keďže folik ešte nepraskol... 🙂 cipana, na toto treba tri atestácie aspoň, aby to človek pochopil, ako to funguje 😀

adamnela
1. aug 2014

Ahojte babenky 🙂
@kitulka chcela si napisat Duphaston, ze? jasne 🙂 Tiez si myslim, ze najprv chce dr. docielit ms a potom budeme riesit ovulku, no a hlavne uvidim ako dopadne hormnonalny profil..Od vcera som si zacala robit aj teple obklady z ryze na podbrusko a pijem alchemilku a Inofolic som nakoniec vysadila...Ved ho mozem spotrebovat az do roku 2016. takze v pohode, neskazi sa dufam...
@zarzisia @rybkaa ja som skusala tiez ten krcok nahmatat, ale vobec tomu nerozumiem a netusim ci to hmatam spravne 😒