icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katka1304
13. nov 2018

@taily30 asi si písala mne.. Ano riskla. Hlavne, ak by písali v SPC, ze teplota musí byt do 6 stupňov, tak by som zvažovala. Ale 15 stupňov je dosť, to vieš zabezpečiť. V podpalubí bude zima a tie 2 hodiny to prežije pri prestupe. Ide o to, aby sa vo vnútri nepomnozili mikroorganizmy. Ale tým, ze je to uzatvorené, nezriedene, tak to nehrozí. Chladom sa predlžuje doba použiteľnosti..co je dôležité pre výrobcu a predajcu. Napr. stretla som sa s liekom, kde v chladničke mal dobu použiteľnosti rok, pri izbovej teplote 28 dni. Takze chod do toho. A pacienti s tým papierom mali hormón naozaj v kabíne, ale ty to nepotrebuješ.

taily30
13. nov 2018

@martinade v usa sa mozem opytat, ale tam mi gyndoska nechcela robit ani HP, robila mi to obvodna. tam gyndosi nie su aktivni na tieto veci, hned ta odporucaju do CAR

taily30
13. nov 2018

@katka1304 dakujem za info. neviem ako to urobim, mam este tyzden na rozmyslanie. len ked tie lety su dlhe. no neviem. moj gyndos nebolo mu do reci, vlastne ma chladno zrusil, nesnazil sa ani len rozmyslat nad inou variantou

martinade
13. nov 2018

@taily30 riskni to, kup si prvu davku a potom v usa si to bud u obvodnej alebo u gyndoša vydup 🙂 nedaj sa odradiť

taily30
13. nov 2018

@katka1304 @kakatulik @ceklis @martinade @ikonica prosim ta a to tlacivo ako vyzera, nemas vzor nahodou? on je taky nevrly ten gyndos. skusim sa dnes vecer povrtat na nete.
dakujem zienky za napady!

taily30
13. nov 2018

@martinade vies ja som si uz dost vydupala, ale oni to proste nerobia. v nejakej klinike by aj, ale tam ti to je na tisice dolacov!!
a myslis, ze bez toho nepraskaju? pregnyl je na potvrdenie aby prasklo, je to pre istotu?

kakatulik
13. nov 2018

@taily30 praskne aj bez pregnylu,ale jednu davku by som zachladila do batoziny normalne bez papierov....

taily30
13. nov 2018

@katka1304 pojdem kupit aspon dve davky. ja som nenasla ni tu teplotu o ktorej pises, vsade len ze v chladnicke treba, tak som to potom vzdala

ceklis
13. nov 2018

@taily30 do 15stupnov v pohode. Mne pri ovitrelle povedali že hlavne nech to nie je na slnku
Takze kľudne aj do batožiny zachladit, podľa mna ani tlačivo nebude treba, veď to ma do 50ml 😂 a lieky sa prepravovať môžu na osobnú spotrebu. Držím palce. Kedy letia spat?

martinade
13. nov 2018

@taily30 pregnyl je pre istotu aby praskli. Ale ak nemas problem tak moznoze 1 dve davky su ok na vyskusanie, ale ak to zena nepotrebuje, zbytočne sa picha chemia - moj názor. Ale vyskusat je dobre...

katka1304
13. nov 2018

@taily30 nemam to tlačivo, dávali to sestričky, ja k tomu prístup nemam. Ked to dáš do kufra, nič ti netreba ako píše @ceklis. A hlavne nemusíš nič pýtať od svojho gynekológa,

taily30
13. nov 2018

@katka1304 dakujem, som uz presvedcena, ze si 2 davky kupim a nejako zachladim. Budem rada, ked sa obidem bez gyndosa

ereska
13. nov 2018

@julianka007 podľa mňa už bola 🙂

martinade
13. nov 2018

@taily30 radsej si dobre pozistuj ci ti treba ten papier od lekara. Hoc ho budes mat len v kufri ale ci ho nebudeš musieť priznat colne a mat potvrdenie ze nebol napr kradnuty a ze je na predpis. Bola som vo usa vo vyrobnej firme, kde pouzivaju ludsky hormon, a ten musi byt stale dobre zabezpečeny, strazeny, kontrola je zvysena... Tak aby ti nahodou nezhabali na hranici bez potvrdenia. Over si to pre istotu.

julianka007
13. nov 2018

@ereska aj ja si myslím... Už teraz len to čakanie, že ako to dopadlo... Znepokojuje ma aj to časté tulkanie... 😂 Akosi neviem chlapovi vysvetliť, že spermijky potrebujú aj dozrieť. Jednoducho keď je chuť, nedá sa s tým nič robiť... 😂😂 Niekedy z neho odpadávam. Tak dúfam, že nejaké stihli dospieť do oplodnenia schopného štádia... 😂😂🙏🙏🙏😂😂

taily30
13. nov 2018

@martinade joooj, ked ani neviem kde zacnem s overovanim. v seattle ?

martinade
13. nov 2018

@taily30 skus net, alebo zavolaj na airlines alebo colny urad? Možnože tam by ti mohli dat lepsie info. Isto nie si prva ani posledna ktora bude prenasat ludsky/zensky hormon

martinade
13. nov 2018
ja197
13. nov 2018

@julianka007 och ako ti závidím 😊 ja dnes predovulačné špinenie a chlap 1000km odo mňa 😢 no čo už, musím sa niečím zamestnať...

dolynkag
13. nov 2018

Ak by niekto objednával z iherb.com..... môže použiť kod na 10% zľavu JMH604

julianka007
13. nov 2018

@ja197 večná škoda, ale tak si aspoň oddýchnete, načerpáte nové sily a potom šup na radovánky a plodenie... 😉

martinade
13. nov 2018

@dolynkag ktory presne progesteronovy krem pouzivas?
Nejako neviem najst tu info ani cez lupu. Ďakujem

dolynkag
13. nov 2018

@martinade levandulovy ale je to jedno hlavne nech ma v tej dávke toľko progestetonu koľko potrebujete

martinade
13. nov 2018

@dolynkag a aka velka by mala byt davka? 🤔

dolynkag
13. nov 2018

@martinade tuším 20 mg

martinade
13. nov 2018

@dolynkag ďakujem

taily30
14. nov 2018

@martinade rozmyslam, ze si odfotim ten recept a ten pribalim k tomu pregnylu a isla som na tu stranku co si mi napisala a nevidela som nikde ze by bol zakazany. nasla som ale ze ma byt v chlade od 2-8C.

taily30
14. nov 2018

@martinade ako sa citis po laparke? hojis? dufam, ze uz nemas bolesti

daniela123321
14. nov 2018

Tak ženy,ja dnes 14DPO..graf zatiaľ pekný..tak stále ešte čakať.. minulý cyklus som mala lutealnu 16dňovú a cyklus 28dňový..neviem ale tehotenstvo to podľa mňa nebude..možno mi bude mrška aj meškať lebo mám z tohto cyklu jednu folikulárnu cystu...no uvidim,testnem podľa teploty v piatok alebo sobotu..musím sa s malým "dokopať" do mesta kúpiť test✌️