icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

liv_94
22. nov 2018

@ereska a od koľkej môžem testovať? Bt dnes 36.3

julianka007
22. nov 2018

Tak u mňa sa od zajtra začne testovacie obdobie... Už som nedočkava... Len sa bojím aby ma tie testy zas rýchlo neschladili... 😒😀

martinade
22. nov 2018

@dadulik6 ja by som ho tiez nazvala anovulak, ale kto vie či tie klesajúce teploty neboli pokus o uhniezdenie. Čo som si vsimla na väčšine grafov, tak na 3 den a medzi 5-10 znova klesa teplota, preto vravim ze možnože nečítame dobre z grafov.

dadulik6
22. nov 2018

@martinade tomu moc sancu nedavam drahy prisiel len na otocku zo svajciarska koli doktorke 11.11 a ovu oznacilo na 14.11

ikonica
22. nov 2018

@liv_94 od 10 hod

shimmikk
22. nov 2018

Baby, prosim vas, mozno sem ta otazka vobec nepatri, ale odkedy ma byt priblizne vidno akciu srdca? Vcera som bola u svojho doktora kvoli dacomu inemu, spomenula som mu aj pozitivne testy tak ma pozrel, ale v 5tt (odhad podla velkosti vaku kedze netusim kedy bola ovulka a cyklus enormne dlhy) videl len gestacny vak.. nemalo by byt uz vidno aj plod?

verona1989
22. nov 2018

@shimmikk mne az v 6 tyzdni bolo krásne vidno. V 5t nic este.

dolynkag
22. nov 2018

@shimmikk ja som bola 5+1, len bublina s náznakom žltkového vaku, idem až ked budem v 9 TT, takže bud v pohode, pozerala som tu diskusie, až okolo 6 TT vidno, ale nemusí každému

ludka0611
22. nov 2018

@ikonica Dobre ránko, áno dnes sa už spustila normálne aj teplota klesla 😔

shimmikk
22. nov 2018

@verona1989
@dolynkag a neviete nahodou ako rychlo ma rast ten vak? Ked ma teraz 8mm

ikonica
22. nov 2018
dolynkag
22. nov 2018

@shimmikk nestresuj, ja to vôbec neriešim, ja som mala 9,5 mm a neriešim, ked niečo nevieš ovplyvniť, tak čo narobíš, nič.... teš sa len, všetko je tak, ako má byť, v takých skorých štádiách su veľké rozdiely, niekto má ovu na 10. deň, niekto na 20. ty a to su veľké rozdiely aj vo veľkosti, ak počítaš podľa prvého dňa cyklu

verona1989
22. nov 2018

@shimmikk no tak ako rýchlo to ja neviem ale 8mm je celkom uz dost. Pockaj eate tyzden urcite sa nestresuj.o tyzden bude pekne vidno uvidis.to rastie celkom rýchlo a za dalsie ty si mala ovulku nejako neskor ked dobre pamätám.takze neboj sa .malicke sa ukaze zachvilu

ikonica
22. nov 2018

@shimmikk na nete su tabulky... Ale prevazne v rurstine som nasla... Ale tiez by som na tvojom mieste nestresovala...

shimmikk
22. nov 2018

@dolynkag
@verona1989
najblizsie ma objednal az 18.12. s tym, ze to uz urcite bude musiet byt nieco vidno.. tak uvidime 🙂
@ikonica no ved prave, ze v rustine :D ale hej, stresovat sa nebudem, tak ci tak to neovplyvnim, len ma to zaujimalo.. 🙂

dolynkag
22. nov 2018

@shimmikk to už dostaneš aj tehu knižku aj fotku, super vianočný darček, držím palce

ikonica
22. nov 2018

@shimmikk neviem ci nieco bude vidiet

ikonica
22. nov 2018

Podla toho to vyzera ze rastie 1mm za den

lili225
22. nov 2018

@shimmikk pozri mna moj lekar poslal do nemocnice s tym, ze iba prazdny vak, zrejme bude treba kyret...tam na sone vak a zlte teliesko... Mala som prist o 3 dni... A tam uz 4mm krpcek a aj srdiecko... Ono to naozaj rychlo rastie... A tiez zalezi kedy si mala ovulaciu... Vela lekarov, pre mna nezmyselne, to rata tabulkovo... Ako keby nevedeli, ze ovulacia sa moze posunut... Mne sa napriklad posunula az na nejaky 32 den, kedy som si myslela, ze uz mam dostat ms... A preto nic nesedelo s nicim 🙂... Lahko sa to povie, ale chce to pozitivne myslenie... Drzim palce, nech je vsetko v najlepsom poriadku 😉

shimmikk
22. nov 2018

@ikonica dakujem vazne to tak vyzera 🙂
@lili225 tak esteze sa u teba uz objavil 🙂 a v kolkom si bola, ked ta poslal na kyret? ved hej, dovtedy s tym uz aj tak nic neurobim.. 🙂

alison11
22. nov 2018

@shimmikk Plod vidieť v 6tt a akcia je presná najskôr v 8tt srdiečka držím palce.

kikki129
22. nov 2018

ahojte čo poviete na môj graf? pripájam graf z minulého mesiaca.

liv_94
22. nov 2018

@ikonica ahoj no skúsila som teraz o 12stej a takýto je ten na prvej foto na ďalších je ten z teraz posledný a dnes teplota klesla na 36.3

ikonica
22. nov 2018

@liv_94 nechaj ho este trocha schnut... A teplota ako?

ikonica
22. nov 2018

@liv_94 btw ani jeden nie je pozitivny...

verona1989
22. nov 2018

Idem práve od doktorky dievcata.pred 2 dňami som mala ovulku aj ked som ju bohvie ako necítila ale povedala ze ovulka prebehla a sliznice maternice akoby pekne vzrástla tvorbou progesteronu .moze to znamenať ze sa mi vajko uchytilo a sliznica sa upravuje?

zuzik5891
22. nov 2018

Dnes 10dc...tretia stimulácia clostilom a len jeden 14mm folik...dr.nebola nadšená lebo ani to jedno sa jej nezdalo...navrhla mi laparoskopiu... že si nemáme kaziť sviatky a mám sa prísť objednať na január... vždy som sa tam statočne držala no dnes má to už položilo.

liv_94
22. nov 2018

@ikonica áno to viem ze nie sú pozitívne len mne testy došli len včera a ten Vrchný je zo včera a bazalku meram od pondelka a takyto je zatiaľ graf tak neviem akože sa do toho veľmi nerozumiem ale je možné žeby som nezachytila vrchol a ovu bola už predvčerom?? Lebo ten vcerajsi mi príde najsilnejší ale len o kusooocek ale ja to neviem podla teploty

daniela123321
22. nov 2018

@zuzik5891 Čože?ale 14mm nieje málo..kľudne môže byť z toho o 4-5 dní ovulka tak hlavu hore😘ja idem na folikulometriu 1.12.tak som tiež zvedavá keďže som už bez clostilu (a po novom roku asi tiež laparka)😔

zuzik5891
22. nov 2018

@daniela123321 keby si videla moju doktorku aká bola sklamaná...v kuse revem...proste ani ten jeden folik sa jej nezdal...šéfke som už aj oznámila že v januári budem brať voľno...so snažením neprestaneme...to je jasné...ale taká iskrička nádeje čo som mala zhasla.