icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
23. nov 2018

@ikonica skus zadat hlien

ikonica
23. nov 2018

@dadulik6 neviem kedy aky bol... Po clostile sa akoby vytratil....

ikonica
23. nov 2018

@dadulik6 zadala som na 14dc egg white a uz mi dalo silne ciary ;) len netusim aky vtedy bol naozaj hlien 🙂

ikonica
23. nov 2018

Stvrty den po ovitrelle a test stale rovnaky 🤷‍♀️

dadulik6
23. nov 2018

@ikonica nevadi ale vies ze bola ovu a si spokojna ze mas silne ciarky 😂

martinade
Autor odpoveď zmazal
dadulik6
23. nov 2018

@ikonica ta dneska mi pride uz slabsia

martinade
23. nov 2018

Dnešny graf, síce mam 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch ale len 2 po vyskočení teplôt

ikonica
23. nov 2018

@dadulik6 uvudime, mozno po par vyssich teplotach uz budu ciary cele aj bez falosneho zadavania hlienu ;)

ikonica
23. nov 2018

@dadulik6 este to nevyschlo poriadne

dadulik6
23. nov 2018

@ikonica a kolko dni sa drzi v tele?

julianka007
23. nov 2018

Tak dnešný graf podľa FF 11DC a tehu test negatívny.... Snáď je len skoro na testovanie... 🙏

ikonica
23. nov 2018

@dadulik6 sestricka povedala ze 5dni... Ale co citam, tak niektore ho mali v tele este aj na 14den po pichnuti 😵

dadulik6
23. nov 2018

Dnes takto...Ked si zoberem ze na 27dc som nespala ani 6 hodin cize teplota mohla byt vyssia tak ta ovu mohla predsa len prebehnut

dadulik6
23. nov 2018

@ikonica uff tak to riadne dlho teda ale v kazdom pripade ked to takto testujes kazdy den a jeden den bude silnejsia nez ten predchadzajuci tak je to jasnee 😊✊✊ silno drzim palce aby to teraz vyslo uz na 1 000 000 % 😍 treba tento rok uspesne ukoncit

ikonica
23. nov 2018

@dadulik6 no uz by mohlo... Nech sa nemusim zas cpat clostilom ci inymi lahodkami... Tentokrat mam uz aj progesteron od vcera preventivne... Minuly cyklus zistili, ze ho mam po ovule malo... Mozno preto to tak skoncilo ako skoncilo... Tak uvidime, co tento cyklus da 🙂 a dakujem ❤️

dadulik6
23. nov 2018

@ikonica tak myslim ze mas uz vsetko vychytaneee uz len duuufat ze potvorky nasli ciel 😊✊✊

ikonica
23. nov 2018

@dadulik6 neberies ziadne doplnky?

dadulik6
23. nov 2018

@ikonica brala som akurat tak vitex s nim som mavala ukazkovu ovu aj cyklus sa upravil teraz som chcela vyskusat cyklus bez ci to tak aj ostane ale prd vratilo sa to na stare kolaje takze uz mam vitex objednany znova 😂

ikonica
23. nov 2018

@dadulik6 no lebo pozeram ze tie teploty su ake... V jednej rovibe... Stale sa to moce okolo stredu.... Tak ho len pekne ber, nech sa to da do poriadku ;)

dadulik6
23. nov 2018

@ikonica noo ved to cakam kedy pride a hned zacnem znova 😏 pred potratom som mala ukazkovy cyklus vzdy 33dc ako hodinky a teraz asi bez pomoci skacem ako klokan

ikonica
23. nov 2018

@dadulik6 a lekar co na to?

dadulik6
23. nov 2018

@ikonica ze je to normalne a kedze to bolo biochemicke tehu a 1x tak ani hp nic ze ak sa nam do 30 nepodari tak potom budeme riesit ze nehce do mna pchat umele hormony zatial

ikonica
23. nov 2018

@dadulik6 hmm to je na jednej strane dobry postoj, ale mozbo by stacilo trosku postuchnut (clostilom) a vyslo by to.... Ja som sa tiez hormonom vyhybala ako sa dalo... A to som mala pekne grafy aj testy ovulacne a nic sa nedialo.... Tak uz som privolila aj na hormony... Uz mam takmer 37, uz nie je cas.... Verim, ze ti pomoze ten vitex... Mne spolu s gynexom dopomohol k druhemu tehu... No po drhom kyrete mi ta kombinacia uz tak zazracne nepomohla, 4cykly nic, tak uz som sla na clostil...

0507
23. nov 2018

@dadulik6 takze podla grafu sanca je 🙂

0507
23. nov 2018

Ja som dnes isla trosku nahor

martinade
23. nov 2018

@dadulik6 vidíš, možnože take trosku skakajuce grafy nečítame vždy spravne. Držím ✊

dadulik6
23. nov 2018

@ikonica ja mam 28 rokov.. tak idem aj gynex skusit teda hadam sa po novom roku opat postasti a uz uspesne.. mne vitex aspon cyklus z 35- 38 max dal na 28.. takze ja som s nim bola spokojnaa

martinade
23. nov 2018

@ikonica ako zistili ze mas malo progesteronu v tele v 2 cykle? Ma ten (predpokladam krvny) test nejaky názov?

dadulik6
23. nov 2018

@0507 super a test si dneska neskusala?