icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kaciatko04
25. nov 2018

My sme včera boli nás zábave a teda priznám sa že to bola katastrofa - všetko jedlo mi smrdelo, na alkohol som sa ani pozrieť nevedela, a bolo mi vážne naprd, cely čas som mala pocit že mám každú chvíľu napne a všetkých ovraciam 🙈🙈🙈 a dnes som sa zobudila a vôbec nič, dokonca nás obed som si ešte doložila..nechapem čo to malo znamenať. Zatiaľ to so mnou vyzerá takto:

81anina
25. nov 2018

@julianka007 no doteraz som testovala one step testami.Kupila som Top baby test z DM su dva kusy v krabicke takej vacsej za 4 eura aj daco a tie mi ukazali ovela silnejsiu ciarku ako one step.Dakde na strane 1372 som ich pridavala

julianka007
Autor odpoveď zmazal
julianka007
25. nov 2018

@81anina ďakujem... Už som mala z toho chaos, že ktoré sú dobré a ktoré duchuju...

ja197
25. nov 2018

@julianka007 ja čo tu čítam v poslednom čase tak neviem či ešte existujú nejaké čo neduchujú 😊 ja osobne mám zlú skúsenosť s viac druhmi ktoré robili fest čiarky bez tehotenstva, pepino, woman secret, top test, one step a podobne za mňa už nikdy 😂 takže už neviem čo vlastne budem kupovať keď k tomu príde, asi ideálne nekupovať žiadne a pri meškaní už nemôžu byť duchovia ale čiarky 😊

martinade
25. nov 2018

@liv_94 o hodinku skôr, ano odratava sa teplota. Plus po uprave teploty si uprav cas aby si mala plne kruzka. A daj si poznamku, ze teplota bola upravovana aby si vedela do budúcnosti

dolynkag
25. nov 2018

Ak by mal niekto záujem, nový, otvorený ale nepoužitý za 10

ereska
Autor odpoveď zmazal
ereska
26. nov 2018

@martinade a v apke takto

martinade
26. nov 2018

Baby dnešný graf

julianka007
26. nov 2018

Ja dnes takto... A mne Pepino test ani toho ducha neukázal... 😒

martinade
26. nov 2018

@julianka007 ake dlhe mas cykly? Si len v 24 dc, možnože len skoro testuješ...

taily30
26. nov 2018

@martinade ahoj, stastne som doletela. Stale sa preonacujem na cas, to je otrava. Ale ja aj pregnyl sme v poriadku 😀

taily30
26. nov 2018

@81anina ja som pocula, ze Bio Oil je vyborny. Mala som ho kupeny, ked som otehotnela, ale bohuzial nestihla som ho otestovat.

ereska
26. nov 2018

@martinade a na wunschkinder mi takto ukazalo

ikonica
26. nov 2018

Tak ma zas prehodilo :D

verona1989
26. nov 2018

Už ked mi takto klesla teplota tak nič z toho ze? :(

ikonica
26. nov 2018

@verona1989 nie preco? Moze ist o uhniezdovaci pokles...

martinade
26. nov 2018

@taily30 a super, to som rada ze s pregnylom to fungovalo 👏 načo je ten bio oil? A teraz čítam... Jazvy...

verona1989
26. nov 2018

@ikonica ked takto az poklesne teplota sa mize uhniezdovat? No bodaj by si mala pravdu...uz ma ani nebavy sa takto sledovať jak blazon :/

dadulik6
26. nov 2018

Dnes pokles takze ms je na ceste aj ovu mi prehpdila kedze som sa vcera nudila prekadala som si specifics a zistila som ze je tam aj horucka (17dc som mala zimnicu a horucku) mala som ju len v poznamkach poznacenu ... teraz mi prehodilo aj ovu ale co z toho ked ms je za dverami 😥

martinade
26. nov 2018

@ereska ten isty graf 🙂 zaleži s ktorou apkou sa ti dobre naraba a je pre teba lepsie čitateľnejsia

ikonica
26. nov 2018
ikonica
26. nov 2018

@verona1989 moze, nemusi... Aky dlhy mavas cyklus?

dadulik6
26. nov 2018

@ikonica aj tak som tomuto cyklu nedavala nadej kedze mi lride aj tak anovulacny co uz ideme dalej... ale ty to tento cyklus daaas ✊☺

ikonica
26. nov 2018

@dadulik6 no uvidime... Tiez je ten graf nejaky cudny... Zvykla som mavat po ovule krajsie teploty.. Ale zasa predovulacne byvali nizsie... No uvidime co z toho bude....

alis110
26. nov 2018

Baby viete ako som pisala ze tento cyklus je posledny co meriam a testujem... no tak, co vy na to? Potrebujem triezvy nazor😂

verona1989
26. nov 2018

@ikonica tak zvyknem medzi 31-35.naposledy 31 dni som mala.ked zakaslem tak ma akoby pichne dneska .tak neviem no..

iam24
26. nov 2018

@alis110 super gratulujem a prajem ti aby si to dotiahla do úspešného konca. Mne sa to žiaľ nepodarilo. Hneď ako mi skončia ,,pseudokramy" začnem opäť merať. 🙂

ikonica
26. nov 2018

@alis110 myslim ze

sticker