Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 no doteraz som testovala one step testami.Kupila som Top baby test z DM su dva kusy v krabicke takej vacsej za 4 eura aj daco a tie mi ukazali ovela silnejsiu ciarku ako one step.Dakde na strane 1372 som ich pridavala
@81anina ďakujem... Už som mala z toho chaos, že ktoré sú dobré a ktoré duchuju...
@julianka007 ja čo tu čítam v poslednom čase tak neviem či ešte existujú nejaké čo neduchujú 😊 ja osobne mám zlú skúsenosť s viac druhmi ktoré robili fest čiarky bez tehotenstva, pepino, woman secret, top test, one step a podobne za mňa už nikdy 😂 takže už neviem čo vlastne budem kupovať keď k tomu príde, asi ideálne nekupovať žiadne a pri meškaní už nemôžu byť duchovia ale čiarky 😊
@julianka007 ake dlhe mas cykly? Si len v 24 dc, možnože len skoro testuješ...
@verona1989 nie preco? Moze ist o uhniezdovaci pokles...
@ikonica ked takto az poklesne teplota sa mize uhniezdovat? No bodaj by si mala pravdu...uz ma ani nebavy sa takto sledovať jak blazon :/
@verona1989 moze, nemusi... Aky dlhy mavas cyklus?
@ikonica tak zvyknem medzi 31-35.naposledy 31 dni som mala.ked zakaslem tak ma akoby pichne dneska .tak neviem no..

My sme včera boli nás zábave a teda priznám sa že to bola katastrofa - všetko jedlo mi smrdelo, na alkohol som sa ani pozrieť nevedela, a bolo mi vážne naprd, cely čas som mala pocit že mám každú chvíľu napne a všetkých ovraciam 🙈🙈🙈 a dnes som sa zobudila a vôbec nič, dokonca nás obed som si ešte doložila..nechapem čo to malo znamenať. Zatiaľ to so mnou vyzerá takto: