icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
26. nov 2018

@liv_94 3 a 4 zospodu su najsilnejsie. Zeby si len nevystihla vrchol? Teplota ti stúpa, podla mna o deň, dva ak ti bude nadalej teplota stupat, ff ti vyznaci ovu

liv_94
26. nov 2018

@martinade aha no dobre tak dúfam ze bude stúpať už 😂

kaciatko04
26. nov 2018

@ikonica ak myslíš tehu test tak ten som ešte nerobila..o cca 4-5 dni by mala prísť ms takze budem testovať až vtedy ak by neprišla

ikonica
26. nov 2018

@kaciatko04 ano tehutest... Drzim prsty nech uz nedojde 🙂

liv_94
26. nov 2018

@martinade teraz som si robila test a kukaj tu 🙈už zas je silnejší ale ešte stále to nie je ono 😭 hrozne už chcem mať po ovulke 😅posledný teraz robený

martinade
26. nov 2018

@liv_94 ak prvy mesiac testujes, hlavne sa nestresuj. Proste zistujes kedy mas vobec ovu. Ber tento mesiac ako zber dat. Možnože ovu este nebola a este len bude? Tak podľa pravidiel bt 3 dni musís mat vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Ak nasledujúce 3 dni budes mat vyššie teploty ako dnes, tak ovu vychadza na dnes.... test nie je robeny z ranneho mocu, ze? A pred testom si 2 hodky nič nepila?

ikonica
26. nov 2018

@liv_94 podla mna ked uschne, tak moze byt taky ako vcera a pozitivny bol predvcerom a ovula prebehla vcera alebo dnes...

daniela123321
26. nov 2018

@dolynkag Ahoj moja,myslím že s tebou som si písala o tom géle,však?som ti zabudla napísať že ho mám😝 dokonca taký istý

liv_94
26. nov 2018

@martinade no dobre 😊 a nie nepíla som nič a nie nie je z ranného 😊uvidíme aká bude teplota zajtra ďakujem a
@ikonica od fotím ešte keď uschne 😊

kaciatko04
26. nov 2018

@ikonica uff no neviem či nedôjde, keď teraz začína klesať pomaličky ta teplota..či myslíš že je to ešte ok??

veronika3184
26. nov 2018

Dievcata poradite mi vyznat sa v tomto grafe? Zda sa mi ze mi nejak privelmi skacu tie teploty hore dole oproti minulemu mesiacu. Toto je druhy cyklus co si meriam teplotu tak sa este len ucim. Mam 25 dnovy a ako hodinky. Toto je tohtomesacny graf ale cyklus mi bude koncit buduci tyzden. Tak este tam dalsie teploty pribudnu. Dakujem velmi pekne kazdej ktora mi poradi.

veronika3184
26. nov 2018
ikonica
26. nov 2018

@kaciatko04 vobec by som nad tym nelamala palicu.... Teplota je este pekne hore...

veronika3184
26. nov 2018

A toto je minuly cyklus

ikonica
26. nov 2018

@kaciatko04 aha toto je moj vitazny marcovo-aprilovy... . Ako tam lietali teploty... Aj ked to potom v 10tt skoncilo...

martinade
26. nov 2018

@veronika3184 to su bezne poklesy. Teplota aj v lf skace. Pozri sa na moj z minuleho mesiaca

veronika3184
26. nov 2018

@martinade dakujem velmi pekne za radu 🙂

ikonica
26. nov 2018

@kaciatko04 a toto je z min mesiaca... Skoncilo ale v 5tt

evi38
26. nov 2018

@ikonica tak je dobre, ze si spokojna uz s grafom :D...pozeram tie grafy, co si sem dala a ozaj si bola vtedy dost pri ciare, kym si nasadila lieky, mozno to fakt clovek zachyti, ze malo progesteronu
@kaciatko04 este moze stupnut 🙂
@martinade dakujem pekne 🙂...graf mas pekne ustaleny, ja som taky mala, ked som skusila clostyl, som si na jar sama nasadila :D, ale mne nepomohol...som vsadila na taktiku, ze ignorujem graf, vitaminy a pod. tento mesiac :D...ma o chvilu aj graf odignoruje, ked zacnem padat :D
@liv_94 ovu asi len bude, este by som posnazila 🙂...drzim palce 🙂
@veronika3184 dnes si 6 DPO, mozno vcera bolo uhniezdenie...graf je pekny ustaleny, ziadne skakanie 🙂

dolynkag
26. nov 2018

@daniela123321 tak nech rýchlo zaberie

ikonica
26. nov 2018

@evi38 no pockaj... Hodim ti este spred tabliet....

ikonica
26. nov 2018

@evi38 z jula

liv_94
26. nov 2018

@ikonica no takto vyzera po uschnutí a mne príde osobne najsilnejší zatiaľ ale žiaľ nie pozitívny a mýsliš že ak sme sa snažili v sobotu v noci okolo 12stej tak to bude stačiť lebo neviem ci dnes sa nám podarí lebo malý je nejaký nesvoj od noci dnešnej akože viem ze nie ste veštice ale ja len ci je nejaká šanca ďakujem

ja197
26. nov 2018

@liv_94 možno by sa aj dal považovať za pozitívny ale ovu prebehne až zajtra alebo v stredu takže ešte zajtra sa potúliť treba 😊

martinade
26. nov 2018

@evi38 mysli pozitívne, a graf nebude padat a hotovo 🙂

ikonica
26. nov 2018

@liv_94 tak ako pise @ja197

kaciatko04
26. nov 2018

@ikonica hmmm no tebe ten uhniezdovaci pokles vyšiel presne cca na ten 9.dpo. Včera som o tom akurát čítala na ff že väčšinou take grafy kde sa tento pokles objaví bývajú potom tie víťazne. Resp že u žien ktorým sa teplota konštantne drží vyššie v LF sa to málokedy konci tehotenstvom. Ale to sú asi take štatistické údaje, nechcem sa na to príliš upínať lebo naozaj sme každá iná..

daniela123321
26. nov 2018

@zuzik5891 Moja,daj potom vedieť ako si dopadla na folikulometrii

martinade
26. nov 2018

@liv_94 @ja197 podla teplo by som tiez usudila ze ivu prebieha dnes. Takze potulit sa dnes, zajtra

ja197
26. nov 2018

@martinade No je to možné ale možno zajtra spadne ešte dolu 😊 takže je to vo hviezdach 😊

martinade
26. nov 2018

@ja197 ja som večna optimistka 🙂