icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
4. dec 2018

@ereska nieco sa tam crta ✊ale hrozna foto ;)

ereska
4. dec 2018

@ikonica
@martinade ato bude zázrak ak to vyjde 3 ivf celé 6 vkladov 4 potraty a teraz prirodzene s pani bylinkarkou

lauritka
4. dec 2018

@ikonica ja by som ju oznacila discard a budes mat len kruzok.pretoze je ovplyvnena.a daj tu prvu nameranu.a testik su skusala ?

ereska
4. dec 2018

@ikonica čo ti poviem to moje lenivo 😂

zuzik5891
4. dec 2018

@martinade bože moooj 🤗... až teraz som si to všimla...zo ❤️ blahoželám ☺️✊✊🍀

ikonica
4. dec 2018

@lauritka este schne

ikonica
4. dec 2018

@lauritka ked dam tak ako si pisala, urobi mi toto

ikonica
4. dec 2018

Ten test nie a nie uschnut... Ale zatial beloba

martinade
4. dec 2018

@ikonica a cítiš sa zle? Na chorobou?

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
4. dec 2018

@ereska niečo vidim. Velmi zla fotka

martinade
4. dec 2018

@zuzik5891 dakujem ❤ 🙂 este stale tomu nemozem uverit 😊

martinade
4. dec 2018

@ikonica ajtak ho sem daj.

ikonica
4. dec 2018

@martinade ostavam doma, dnes a zajtra bude natresk veducich a ja bacily nepotrebujem

ikonica
4. dec 2018

Tak tu su testy ovu a tehu... Na tom tehu sa mi nepaci ze okraje su stale ruzove, nechce sa to farbivo vycistit...

dadulik6
4. dec 2018

@ikonica veru je stale rozpity ale aj tak sa mi na nom asi nieco zda a ovu je tiez pozit..

ikonica
4. dec 2018

@dadulik6 no ciarky na ovu su takmer rovnake... Skusim zbehnut neskor do lekarne ci drogerky...

ikonica
4. dec 2018

@dadulik6 ale uz preslo takmer 30 min a furt je tam to farbivo :/

dadulik6
4. dec 2018

@ikonica nenechala si ho dlhsie namoceny ze sa viacej napil? Veru skus kupit a vyskusaj druhy✊✊

ikonica
4. dec 2018

@dadulik6 tak 10 sekund som ratala ako vzdy tak neviem no...

ikonica
4. dec 2018

@martinade telesna teplota 37, 1... Radsej ostanem pod dekou doma... Citim sa zatial lepsie ako vcera ale nechcem dalsie bacily v praci nazbierat...

dadulik6
4. dec 2018

@ikonica mozno mu to len dlhsie trva neviem ja som tento test este neskusala nemam s nim skusenost tak neviem posudit

alis110
4. dec 2018

@martinade ja som to tiez skusila s tymi ovu... a nieco na tom bude... mne ovu ostal pozitivny ked som bola 14DPO a teraz je uz mega pozitivny taky som este nemala. Ruzovy je ovu ale uz som 19DPO

dadulik6
4. dec 2018

Ja som.si dnes uz dala alchemilku teplota sice stupla trosku nad ciaru ale tehu to isto nieje test sa mi neoplati robit tak hadam mi to pomoze a uz konecne ms pride dnes je to 44dc a ide ma uz poraziiit

ikonica
4. dec 2018

@dadulik6 mne min mesiac ukazal na 14 dpo :/ podla mna ale asi nic z toho... Na 14 dpo by uz malo nieco ukazat.... Jedine ze ovu bola neskor, co je malo pravdepodobne...

martinade
4. dec 2018

@ikonica niečo sa mi na tehu teste zdá....

ikonica
4. dec 2018

@martinade odfotim este ked uplne uschne, ale moje ducharske oko tam zatial nic nevidi....

dadulik6
4. dec 2018

@ikonica este nestracaj nadej pokial ms neprisla a navuse kazde tehu je ine inak stupa hcg takze sanca stale je 😊✊

martinade
4. dec 2018

@alis110 aha možnože niečo na tom bude. Ja som včera skusala ale bola som 12dpo a vypila som liter vody a mlieka. Zajtra spravim znovu tehu test, tak spravim aj ovu.. Kedy si robila ovu? Ranny moč?

ikonica
4. dec 2018

Taketo mam statistiky... Ked nepride zajtra, uz to ratam ako meskanie... Mozno to len ten progesteton drzi hore...